2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktor bulurum canım o sıkıntı değil 4 hafta oldu gelişimini merak ediyorum haliyle gideyim dimi sonra onu bilgilendireyüm diyorum
Ben çok evhamlıyımdır bugün göreceksem görmem lazım bebemi ne yapar eder ayarlamaya çalışırım canım senin de için öyle rahat edecekse git bence, ayrıca bir hafta daha bekleyip drunun o gün de iptal etmeyeceği kesin değil

Ya kaşıntı bende de mevcut tüm gerekli tahlilleri yaptırdım. Gebelikte olabiliyormuş kolonya sürüyorum artık biraz dindiriyor
Haha adama yazık ya :)

Ya kaşıntı bende de mevcut tüm gerekli tahlilleri yaptırdım. Gebelikte olabiliyormuş kolonya sürüyorum artık biraz dindiriyor
Haha adama yazık ya :)
Tüm tahlillerin normalse kullandığın ürünlerle alakalı olabilir belki duş jeli ve şampuanını değiştirmeyi denedin mi?

Tüm tahlillerin normalse kullandığın ürünlerle alakalı olabilir belki duş jeli ve şampuanını değiştirmeyi denedin mi?
duş jeli olarak dalin şampuan kullanıyorum
Şampuani değiştireyım gerekirse bakalım sonucu ne olacak.

duş jeli olarak dalin şampuan kullanıyorum
Şampuani değiştireyım gerekirse bakalım sonucu ne olacak.
Bende 2 ay ciddi kaşıntı kanama yaşadım tüm vücutta, kolestaz fln da çıkmadı ev taşıdık şampuan duş jeli değiştirdim ve yeni evde birkaç yıkanmada geçti gitti kaşıntılar acaba su mu değişti yoksa şampuandan mı bilemedim ama şükür geçti

Aynı ben başka hastaneye gidicem çıkıyorum birazdan canım ölücem yoksa meraktan haftaya gider notlarımı yazdırırım olur biter

Reactions: LaL
İlk kıyafetine özenirim bira kızımında saklıyorum. Bu da organicmiş işte renkleri işlenmemiş oldupundan hoşuma gitti yoksa organicliği çokta şey değil
Tşekkür edip uzaklaştım bende zaten :))

Aynen 80-90 a bulunur yani çok parçalı bişey istemiyorım zaten

Hastane çıkışı Sade bişey görürseniz nakışsıx baskısız bana söylermisiniz kızlar çok minik nakış olur renksizse ama baskı istemiyorum

Acaba sudan mı, babamlarda kalıyorum sanırım şampuandan çünkü ayni şampuanı kullananlar kaşınıyor :)

Reactions: LaL
Kaşınanlar başka bişey yoksa kesin kullanılan ürünlerdendir o
Dalan duş jeli kullanıyorım aşşırı memnunum temiz içerik

Pompa bende de medela vardı ama hiç kullanmadım nerdeyse ihtiyaç duymadım. Mastit de olmadım süt sorunu da yaşamadım. Poşette lansinohdu ama yinede içmedi benim gurme buzluktan çıkan sütü
Her annenin bu konuda ki deneyimi farklı olacak mutlak
tavsiyeleri dikkate alıp hazırlıklı olup bekleyin işte

Bu bebişim içerse stoktan işime gelir tabi ben evde yokken çünkü bi gün balyajda saçım boyanırken şarrrr diye indi sütüm sızlayarak anladım ki kızım acıktı koşa koşa gidip emzirip geri dönmüştüm
Böyle de bi alarm sistemi kuruyo vücut kendine bebek acıkıyo meme sızlıyo baya mucize

günaydın kızlar
erken doğum yüzünden progestan kullananınız varmı aranızda ?
acaip baş dönmesi be uyku yapıyo bende ya
13 haftadır evde yattığım için zaten sorun olmuyodu uyuyodum gün içinde ama şimdi belki işe dönücem bu hafta o zaman napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…