Ben çok evhamlıyımdır bugün göreceksem görmem lazım bebemi ne yapar eder ayarlamaya çalışırım canım senin de için öyle rahat edecekse git bence, ayrıca bir hafta daha bekleyip drunun o gün de iptal etmeyeceği kesin değil
Aynı şeyi bende düşündüm. Gece 2de yattım böyle bi ateş basması bi kaşıntı iğne batmaları vücuda, huzursuzluk. Sabahta 7,5ta uyandım. Eşim gece 4te su içmeye kalktı nasıl kızıyorum sen uyuyorsun ben uyuyamıyorum ışığı yakma ses yapma uykumu bölme yeni uyudum zaten sakın gezinme adam korktu valla uykusuzluk beni çok agresif yapıyor yaa
Bende 2 ay ciddi kaşıntı kanama yaşadım tüm vücutta, kolestaz fln da çıkmadı ev taşıdık şampuan duş jeli değiştirdim ve yeni evde birkaç yıkanmada geçti gitti kaşıntılar acaba su mu değişti yoksa şampuandan mı bilemedim ama şükür geçti
Ben çok evhamlıyımdır bugün göreceksem görmem lazım bebemi ne yapar eder ayarlamaya çalışırım canım senin de için öyle rahat edecekse git bence, ayrıca bir hafta daha bekleyip drunun o gün de iptal etmeyeceği kesin değil
Altın işlemeli falan mi Ben pek bilmiyorum ama annem 5 lisini 20 liraya falan bulmuştu. Ama bana 10lu hastane çıkışı aldi galiba 85 tl falandı. Yani isteyince uyguna da alınabilir. Ki bana kalsaydı ona da gerek yoktu zaten bir sürü kiyafet aldım ama annemin içinden gelmiş
İlk kıyafetine özenirim bira kızımında saklıyorum. Bu da organicmiş işte renkleri işlenmemiş oldupundan hoşuma gitti yoksa organicliği çokta şey değil
Tşekkür edip uzaklaştım bende zaten :))
Aynen 80-90 a bulunur yani çok parçalı bişey istemiyorım zaten
Hastane çıkışı Sade bişey görürseniz nakışsıx baskısız bana söylermisiniz kızlar çok minik nakış olur renksizse ama baskı istemiyorum
Bende 2 ay ciddi kaşıntı kanama yaşadım tüm vücutta, kolestaz fln da çıkmadı ev taşıdık şampuan duş jeli değiştirdim ve yeni evde birkaç yıkanmada geçti gitti kaşıntılar acaba su mu değişti yoksa şampuandan mı bilemedim ama şükür geçti
Kaşınanlar başka bişey yoksa kesin kullanılan ürünlerdendir o
Dalan duş jeli kullanıyorım aşşırı memnunum temiz içerik
Pompa bende de medela vardı ama hiç kullanmadım nerdeyse ihtiyaç duymadım. Mastit de olmadım süt sorunu da yaşamadım. Poşette lansinohdu ama yinede içmedi benim gurme buzluktan çıkan sütü
Her annenin bu konuda ki deneyimi farklı olacak mutlak
tavsiyeleri dikkate alıp hazırlıklı olup bekleyin işte
Bu bebişim içerse stoktan işime gelir tabi ben evde yokken çünkü bi gün balyajda saçım boyanırken şarrrr diye indi sütüm sızlayarak anladım ki kızım acıktı koşa koşa gidip emzirip geri dönmüştüm
Böyle de bi alarm sistemi kuruyo vücut kendine bebek acıkıyo meme sızlıyo baya mucize
günaydın kızlar
erken doğum yüzünden progestan kullananınız varmı aranızda ?
acaip baş dönmesi be uyku yapıyo bende ya
13 haftadır evde yattığım için zaten sorun olmuyodu uyuyodum gün içinde ama şimdi belki işe dönücem bu hafta o zaman napıcam bilmiyorum