Bizim de oyle oldu hepsini dokmek zorunda kaldım.Benimde aynısı olmuştu bikaç kez buzlukta ki sütümü dışarda veriyim diye yanıma almıştım asla içmedi
Döktüm hep ben fazlaları
Bizim kız hiçbir şekilde kabul etmedi azıcık bir şeye katsam tanıyordu tadınıEveeet
Aşırı sevimli bir kadındı..
Ben de manuel Avent vardı. Sağdım stokldım ama oğlum buzluktan içmedi hiç, istemedi yani..
Dediğin gibi koku tat değişiminden hoşlanmadı, sıcak sıcak tenden içmek varken..
2 ay sonra da biberonu bıraktı ve sütleri bağışladık..
Uygun ayına gelince de mamalarında kullanmaya devam ettim buzluktan..
Hiç belli olmuyo bu bebeklerin planları
Fl uzunluğunu 7 ile mi carpıyorduk sanki. Cok emin değilim ama oyle kalmıs aklımdaKizlar bebeğin boyunu nasıl hesapliyoduk kg söyledi doktor ama boy demedi benimde aklıma gelmedi sormak
Evet yine bir soruyla karsınızdayım süt sağma makinesi lansinoh mu avent mi? Başka bir marka mı???
Çalışıyor musun? Doğumdan ne kadar sonra işe döneceksin? Ben doğumdan sonra ihtiyaca göre almayı planlıyorum Cunku zaten evde olan anne olucam.yorumlarda okuduğum kadarıyla lansinoh daha iyi diyorlar
Ay canım benim emeğine sağlık uzun uzun yazmışsın.peki tavsiye ettiğin bir marka var mi?Ben lansinoh aldim. Ürünleri çok başarılı. Ne alırsan al, manüel alma :))
Hem fazla vakit kaybı, hem sütü boşaltmiyo hem de aşırı zahmetli
Aventi de övüyorlar. Her iki markanın da çok çok beğeneni ve küfredeni var internetteki yorumlarda. Ama genelde yüzde 85 civarı kullanıcılar memnun ikisinden de
Ben doğumdan sonra 10 ay evdeydim ve en çok o aylarda kullandım diyebilirim
Lohusalikta mastit olmadıysam ve oluk oluk sütüm olduysa hep makinaya borçluyum. Tam olarak boşalmayan meme süt üretimini git gide azaltıyor. 3 saatte bir boşalan meme ise dolup taşıyor deneyince göreceksiniz:). Bebek hele hele ilk zamanlarda bir memenin yarısını bile bitiremiyor bir emiste
Hem süt üretimi azalmasın diye sütümüz bitene kadar sagmaliyiz hem de olağandışı durumlarda kullanmak için depolamalıyız. Bazı arkadaşlar bebeğin kabul etmediğini söylemiş, bu da olabilecek bir şey. Ama yine de süt sağdıkça süt üretimine destek verildiği için makina boşuna alınmamış oluyor bence. Ayrıca anne sütüne yakın olan ozel formül mamalarin da kokusu çok kötü. Bir bebeğin içtiği mamayı başka bir bebek ağzına bile koymuyor. Birine şişkinlik yapan diğerine çok yariyor . Yani annelik deneyimimiz boyunca çok şey denicez , bebeğin gerçek ihtiyacı olan ürünü bulana kadar
Bir de bu koku mevzusunda en önemli unsur kullanılan süt torbası. Bu konuda ben lansinohtan başkasını önermem. Çünkü diğer markalarin poşetinden çıkardigim sütle lansinohunkinden çıkardığım süt kesinlikle aynı olmuyordu tat olarak. Lansinohun poşetinde iki çit çit var ve dokusu da diğerlerinden farklı . Dokununca ne demek istedigimi anlarsiniz. Ayrica forumlarda bazi annelerin yazdiklarini okumustum, koku olmasını önleyecek önlemler vardı.
Antibiyotik tedavisi görmek zorunda kaldigim dönemde kizim bir kaşık bile mama içmemişti, benim buzluktaki sütlerle beslendi beş gün. Ek gıdaya geçince sütlerimi irmikle muzla vs ile karıştırıp tükettim. Evde bu işler için ayrı cezvem, tabağım kaşığım vs vardı.
Bebek için en gerekli gördüğüm şey pompaydi o yüzden bu hamileliğimde yeniden aldim (diğeri kiraydı sanayi tipi)
Aynı bende öyleyim. Bı de diyolar ki fırsatın varken uyu sonra uyuyamiycaksin. Ama daha şimdiden uykuyu unuttuk.Aylardır gece 4 de uyanıp sonra uyuyamamak Hep boş durmak bilmeyen mesanem yuzunden.
Ay canım benim emeğine sağlık uzun uzun yazmışsın.peki tavsiye ettiğin bir marka var mi?
Aynı bende öyleyim. Bı de diyolar ki fırsatın varken uyu sonra uyuyamiycaksin. Ama daha şimdiden uykuyu unuttuk.
Hahahahah sabah sabah güldürdün kız Allah da seni güldürsün:))))Hastane çıkışına 380 tl dediler bugün bana bi mağazada
Sennn 300 sen 80 senn naaptın diyesim geldi
Delirdiler galiba herkes
Yıllardır bende bikini bölgesini jiletle alırım acı eşiğim düşük ağdaya hiçbir zaman alışamadım. Şimdi o bölgeyi görmeden elimle üstün körü alıyorum. İlerleyen dönemde ayna yardımı ile alırım. Jiletle alınca bilirsiniz çabuk çıkıyor. Oglumda suyum gelmişti ilk ve ben hazırlıksizdim. Bir yandan benden su gidiyor bir yandan jiletle almaya çalışıyorum falan Allah'ımYa bende doguma girince ter temiz olmak istiyorum,ama benim göbeğim iyice sertleşti şimdiden yapamıyorum orayi hep jiletle alırım yıllardır bacaklarida agdayla ama artık yapamıyorum,ben hep kilolu bir insandim ama göbek yumuşaktı hareketlerim asla kısıtlı değildi şimdi asla yapamıyorumbacaklarimi kız kardeşlerim yapar da orayi nasıl yapicam bilmiyorum. Bide allah için burdaki doktorlar bu konularda çok rahatlar asla asla ne imali bakış nede laf ederler
Aynı şeyi bende düşündüm. Gece 2de yattım böyle bi ateş basması bi kaşıntı iğne batmaları vücuda, huzursuzluk. Sabahta 7,5ta uyandım. Eşim gece 4te su içmeye kalktı nasıl kızıyorum sen uyuyorsun ben uyuyamıyorum ışığı yakma ses yapma uykumu bölme yeni uyudum zaten sakın gezinme adam korktu vallaGünaydın güzel hanımlarneden saat 10a 11e kadar uyumak varken bütün gece yarı uyuyup yarı uyanık sabahda erkenden kalkıyoruz acabaaaa:)
Banada butun arklarım medela önerdi hatta pınar sabancı da bunu tavsiye etmişti çok memnunum diye. Yalnız kiralamayı önerdiler bana hep, öylede mi pahalı acabaNe demek zevkle yazıyoruz:) inşallah deneyimlerimiz size de ışık oluyordur.
Genelde medela önerilir, ben kullanmıştım hakikaten çok güzeldi. Ama pahalı geldiği için almadım. Senin bu markaya ulaşman daha kolay olabilir yurtdisinda
Onun dışında genelde lansinoh ve avent tavsiye ediliyor burada. Ben lansinoha güvendiğim için ve indirimdeyken yakaladığım için onu aldim
Hee onlar doğru diyo hakikaten şuan uyumadığımiz icin kendimize çok kufredicez :))
Ben gece birde krampla uyandım ayak bileğime kramp girdi Ayağım sola döndüAynı şeyi bende düşündüm. Gece 2de yattım böyle bi ateş basması bi kaşıntı iğne batmaları vücuda, huzursuzluk. Sabahta 7,5ta uyandım. Eşim gece 4te su içmeye kalktı nasıl kızıyorum sen uyuyorsun ben uyuyamıyorum ışığı yakma ses yapma uykumu bölme yeni uyudum zaten sakın gezinme adam korktu vallauykusuzluk beni çok agresif yapıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?