Bende geçen sene bunu modalabiodan almıştım ama pişman oldum. Yani elbise alırken göğüs altı dikişli değilde gevseyen lastikli olsa daha iyi olacak gibi geldi bana. Bu fotografta 26 haftalık ikizlere gebeydim olmuştu ama ilerleyen haftalarda olmayabilirdi. Birde elbisenin yan dikişlerini güzel dikememişlerdi fotoğrafta gördüğünüz gibi pili olmuştu düz inmiyor birleşme yeri işçiliği daha iyi olabilirdi ama benim geri gönderip başka bakacak zamanım yoktu. E EcgamzeKızımda modalabio dan almıstım canım. Pembesini. Şimdi daha karar vermedim
Annemin ve kendi buzlugumu full sut depoladım ama malesef hıcbırını içmedi kızım. Sut doonunca içindeki lipaz enzimi aktif olup tadını değiştiriyormus. Bu yuzden buzluga koymadan once bir cezvede azıcık ısıtıp sogutup koymak gerekıyormus.Ama o zaman besin değeri ne olur bilemedim. Bu enzimi aktifleşmemesi için yapılan bir şey. Ben denemedim canım. Tabi her vb bebek tadın farkını anlayacak istemeyecek diye de bir şey yok.Gerçi bariz fark oluyor ben de bakmıştım tadına bunları okuyunca merak edip. Buzluktan cıkan sabunumsu bir kokuya sahip oluyor. Bozulmuyor kesinlikle ama kokusu oyle oluyor hatta tadı da.Muhtesemmiş ya burada oyle bir sey var mı bilmiyorum
Anladım ben almayı dusunuyorum baslarda sütüm cok olursa sağar sağar buzluga atarım diye ama tabi kestiremiyorum ne olacagını.
Cok basit bir elbise canım orası kesin.Ama bir kere giyeceğim için sadece fotograf çekiminde diye cok ücret odemek istemedim. Genel goruntusu de ıyıydı. Ben beline çiçekli kemer yapmıstım onunla kullandım.Kızıma saklıyorum sımdı. Belki o da kullanır:)Benimki resimdekinin aynısıBende geçen sene bunu modalabiodan almıştım ama pişman oldum. Yani elbise alırken göğüs altı dikişli değilde gevseyen lastikli olsa daha iyi olacak gibi geldi bana. Bu fotografta 26 haftalık ikizlere gebeydim olmuştu ama ilerleyen haftalarda olmayabilirdi. Birde elbisenin yan dikişlerini güzel dikememişlerdi fotoğrafta gördüğünüz gibi pili olmuştu düz inmiyor birleşme yeri işçiliği daha iyi olabilirdi ama benim geri gönderip başka bakacak zamanım yoktu. E Ecgamze
Bende ince taşlı bi kemer kullanmıştım özel bir yemeğe gitmiştik. Kardeşim çiçekli kemer yollamıştı ama çiçekleri çok iriydi bende begenmeyip taşlı olsun demiştim. 200tl olmuş elbise azda değilkiCok basit bir elbise canım orası kesin.Ama bir kere giyeceğim için sadece fotograf çekiminde diye cok ücret odemek istemedim. Genel goruntusu de ıyıydı. Ben beline çiçekli kemer yapmıstım onunla kullandım.Kızıma saklıyorum sımdı. Belki o da kullanır:)
Kızlar size faydalı olabilecek Bi link bırakıyorum ikinci el düşünenler belki aradıklarınızı bulursunuz
TutumluAnne (@tutumluanne) • Instagram photos and videos
189K Followers, 141 Following, 7,792 Posts - See Instagram photos and videos from TutumluAnne (@tutumluanne)instagram.com
Kızlar size faydalı olabilecek Bi link bırakıyorum ikinci el düşünenler belki aradıklarınızı bulursunuz
TutumluAnne (@tutumluanne) • Instagram photos and videos
189K Followers, 141 Following, 7,792 Posts - See Instagram photos and videos from TutumluAnne (@tutumluanne)instagram.com
Belki birine faydası olur diye paylaştım canım çok detaylı bakamadım fiyatlarına amaBen burayı takip ediyorum canım next 2 me kılıfı çıkarılıp yıkanıyor alabilirim demiştim sıfırı 800-850 burda 550den aşağı yok yani ikinci el için bana fazla geldi. Pahalı gibi site. Başka birşey araştırmadım
EveeetSanırım ayni video izlemişiz. Sarı küt saçlı bir doğum hemsiresiydi demi?
Annemin ve kendi buzlugumu full sut depoladım ama malesef hıcbırını içmedi kızım. Sut doonunca içindeki lipaz enzimi aktif olup tadını değiştiriyormus. Bu yuzden buzluga koymadan once bir cezvede azıcık ısıtıp sogutup koymak gerekıyormus.Ama o zaman besin değeri ne olur bilemedim. Bu enzimi aktifleşmemesi için yapılan bir şey. Ben denemedim canım. Tabi her vb bebek tadın farkını anlayacak istemeyecek diye de bir şey yok.Gerçi bariz fark oluyor ben de bakmıştım tadına bunları okuyunca merak edip. Buzluktan cıkan sabunumsu bir kokuya sahip oluyor. Bozulmuyor kesinlikle ama kokusu oyle oluyor hatta tadı da.
Üst bacak kemiğini 7 ile çarpıp söylüyorlarmış canım tahmini boyunu ama bulman için onuda bilmek gerekKizlar bebeğin boyunu nasıl hesapliyoduk kg söyledi doktor ama boy demedi benimde aklıma gelmedi sormak
Evet canım ultrason kagidinda yaziyo tamam hesapliyim teşekkürlerÜst bacak kemiğini 7 ile çarpıp söylüyorlarmış canım tahmini boyunu ama bulman için onuda bilmek gerek
Ben her yıl mayısta ombremi yaptırırım yıllardır dibime değdirmem zaten hiçValla ben soyle haziran ortası kendimi ciddi bir bakıma çekeceğim yani inşallahipek kirpik, kalıcı oje, manikür, pedikür, boya, ağda.. çocuğum annesini güzel görsün Ayy o günleri görürüz inşallah ❤
Hastane çıkışına 380 tl dediler bugün bana bi mağazadaNe sen sor ne ben söleyim bacım:)
Annemin ve kendi buzlugumu full sut depoladım ama malesef hıcbırını içmedi kızım. Sut doonunca içindeki lipaz enzimi aktif olup tadını değiştiriyormus. Bu yuzden buzluga koymadan once bir cezvede azıcık ısıtıp sogutup koymak gerekıyormus.Ama o zaman besin değeri ne olur bilemedim. Bu enzimi aktifleşmemesi için yapılan bir şey. Ben denemedim canım. Tabi her vb bebek tadın farkını anlayacak istemeyecek diye de bir şey yok.Gerçi bariz fark oluyor ben de bakmıştım tadına bunları okuyunca merak edip. Buzluktan cıkan sabunumsu bir kokuya sahip oluyor. Bozulmuyor kesinlikle ama kokusu oyle oluyor hatta tadı da.
Ikinci el istiyorsan canim instagramda annelersatiyor diye bi sayfa var.ben oradan Brevi marka anne yani aldim chicco dan daha iyi bir marka.300 e geldi bana.elden teslim aldim.eger ikinci el dusunuyorsaniz Tutumlu anne Bebecruz Sahibinden Letgo hepsine bak illa ki butcene gore satan bulursunBen burayı takip ediyorum canım next 2 me kılıfı çıkarılıp yıkanıyor alabilirim demiştim sıfırı 800-850 burda 550den aşağı yok yani ikinci el için bana fazla geldi. Pahalı gibi site. Başka birşey araştırmadım
Altın işlemeli falan miHastane çıkışına 380 tl dediler bugün bana bi mağazada
Sennn 300 sen 80 senn naaptın diyesim geldi
Delirdiler galiba herkes
Ya bende doguma girince ter temiz olmak istiyorum,ama benim göbeğim iyice sertleşti şimdiden yapamıyorum orayi hep jiletle alırım yıllardır bacaklarida agdayla ama artık yapamıyorum,ben hep kilolu bir insandim ama göbek yumuşaktı hareketlerim asla kısıtlı değildi şimdi asla yapamıyorumBen her yıl mayısta ombremi yaptırırım yıllardır dibime değdirmem zaten hiç
Maske takıp mayısta boyamı yaptırcam inşallah
Hazirandada aynen dediğin gibi ortasında herşeyi halletmek istiyorum bu sefer hazır ve nazır bekleyim oğlumu
Eskiden sezeryana girerken oje çıkarttırırlardı artık sallamıyolar heralde herkes ojeli doğumlarda görüyorum da
Ahahah konuştuğumuz şeylere bak dövcekler bizi kızlar
Baya artmıs canım ben 110a almıstım. Keske beyaz olsaydı sımdı de gıyerdımBende ince taşlı bi kemer kullanmıştım özel bir yemeğe gitmiştik. Kardeşim çiçekli kemer yollamıştı ama çiçekleri çok iriydi bende begenmeyip taşlı olsun demiştim. 200tl olmuş elbise azda değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?