2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızımda modalabio dan almıstım canım. Pembesini. Şimdi daha karar vermedim
Bende geçen sene bunu modalabiodan almıştım ama pişman oldum. Yani elbise alırken göğüs altı dikişli değilde gevseyen lastikli olsa daha iyi olacak gibi geldi bana. Bu fotografta 26 haftalık ikizlere gebeydim olmuştu ama ilerleyen haftalarda olmayabilirdi. Birde elbisenin yan dikişlerini güzel dikememişlerdi fotoğrafta gördüğünüz gibi pili olmuştu düz inmiyor birleşme yeri işçiliği daha iyi olabilirdi ama benim geri gönderip başka bakacak zamanım yoktu. E Ecgamze

Eklentiler

• 041B734F-45AB-4FF2-9F44-14F45D2EE350.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 86
  • CF900481-A43F-4B9A-AFE0-B9C0C695686E.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 86
Muhtesemmiş ya burada oyle bir sey var mı bilmiyorum

Anladım ben almayı dusunuyorum baslarda sütüm cok olursa sağar sağar buzluga atarım diye ama tabi kestiremiyorum ne olacagını.
Annemin ve kendi buzlugumu full sut depoladım ama malesef hıcbırını içmedi kızım. Sut doonunca içindeki lipaz enzimi aktif olup tadını değiştiriyormus. Bu yuzden buzluga koymadan once bir cezvede azıcık ısıtıp sogutup koymak gerekıyormus.Ama o zaman besin değeri ne olur bilemedim. Bu enzimi aktifleşmemesi için yapılan bir şey. Ben denemedim canım. Tabi her vb bebek tadın farkını anlayacak istemeyecek diye de bir şey yok.Gerçi bariz fark oluyor ben de bakmıştım tadına bunları okuyunca merak edip. Buzluktan cıkan sabunumsu bir kokuya sahip oluyor. Bozulmuyor kesinlikle ama kokusu oyle oluyor hatta tadı da.

Cok basit bir elbise canım orası kesin.Ama bir kere giyeceğim için sadece fotograf çekiminde diye cok ücret odemek istemedim. Genel goruntusu de ıyıydı. Ben beline çiçekli kemer yapmıstım onunla kullandım.Kızıma saklıyorum sımdı. Belki o da kullanır:)Benimki resimdekinin aynısı

Bende ince taşlı bi kemer kullanmıştım özel bir yemeğe gitmiştik. Kardeşim çiçekli kemer yollamıştı ama çiçekleri çok iriydi bende begenmeyip taşlı olsun demiştim. 200tl olmuş elbise azda değilki

Ben burayı takip ediyorum canım next 2 me kılıfı çıkarılıp yıkanıyor alabilirim demiştim sıfırı 800-850 burda 550den aşağı yok yani ikinci el için bana fazla geldi. Pahalı gibi site. Başka birşey araştırmadım

Ben burayı takip ediyorum canım next 2 me kılıfı çıkarılıp yıkanıyor alabilirim demiştim sıfırı 800-850 burda 550den aşağı yok yani ikinci el için bana fazla geldi. Pahalı gibi site. Başka birşey araştırmadım

Belki birine faydası olur diye paylaştım canım çok detaylı bakamadım fiyatlarına ama

Sanırım ayni video izlemişiz. Sarı küt saçlı bir doğum hemsiresiydi demi?
Eveeet
Aşırı sevimli bir kadındı..

Ben de manuel Avent vardı. Sağdım stokldım ama oğlum buzluktan içmedi hiç, istemedi yani..
Dediğin gibi koku tat değişiminden hoşlanmadı, sıcak sıcak tenden içmek varken..
2 ay sonra da biberonu bıraktı ve sütleri bağışladık..
Uygun ayına gelince de mamalarında kullanmaya devam ettim buzluktan..
Hiç belli olmuyo bu bebeklerin planları

Kizlar bebeğin boyunu nasıl hesapliyoduk kg söyledi doktor ama boy demedi benimde aklıma gelmedi sormak

Ben her yıl mayısta ombremi yaptırırım yıllardır dibime değdirmem zaten hiç
Maske takıp mayısta boyamı yaptırcam inşallah

Hazirandada aynen dediğin gibi ortasında herşeyi halletmek istiyorum bu sefer hazır ve nazır bekleyim oğlumu
Eskiden sezeryana girerken oje çıkarttırırlardı artık sallamıyolar heralde herkes ojeli doğumlarda görüyorum da

Ahahah konuştuğumuz şeylere bak dövcekler bizi kızlar

Benimde aynısı olmuştu bikaç kez buzlukta ki sütümü dışarda veriyim diye yanıma almıştım asla içmedi
Döktüm hep ben fazlaları

Ikinci el istiyorsan canim instagramda annelersatiyor diye bi sayfa var.ben oradan Brevi marka anne yani aldim chicco dan daha iyi bir marka.300 e geldi bana.elden teslim aldim.eger ikinci el dusunuyorsaniz Tutumlu anne Bebecruz Sahibinden Letgo hepsine bak illa ki butcene gore satan bulursun

Hastane çıkışına 380 tl dediler bugün bana bi mağazada
Sennn 300 sen 80 senn naaptın diyesim geldi
Delirdiler galiba herkes
Altın işlemeli falan mi Ben pek bilmiyorum ama annem 5 lisini 20 liraya falan bulmuştu. Ama bana 10lu hastane çıkışı aldi galiba 85 tl falandı. Yani isteyince uyguna da alınabilir. Ki bana kalsaydı ona da gerek yoktu zaten bir sürü kiyafet aldım ama annemin içinden gelmiş

Ya bende doguma girince ter temiz olmak istiyorum,ama benim göbeğim iyice sertleşti şimdiden yapamıyorum orayi hep jiletle alırım yıllardır bacaklarida agdayla ama artık yapamıyorum,ben hep kilolu bir insandim ama göbek yumuşaktı hareketlerim asla kısıtlı değildi şimdi asla yapamıyorum bacaklarimi kız kardeşlerim yapar da orayi nasıl yapicam bilmiyorum. Bide allah için burdaki doktorlar bu konularda çok rahatlar asla asla ne imali bakış nede laf ederler

Baya artmıs canım ben 110a almıstım. Keske beyaz olsaydı sımdı de gıyerdımBeyaz bir elbise bakıyorum sımdılık inşallah bulabilirim 100 lira civarı bir şey
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…