2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarım saattir sertleşip gevsemeye başladı karnım biraz da ağrı var baski var korktum yani.Ilk hamileliğimde yaşamadım böyle birşey
Canım benim pek bileğim yok ama devam ederse bir drunu ara istersen

Tamam canımmgüzel bulursan paylaş sen beni etiketleyerek.
Kasılma yaşayanlar nasıl birseydi tarif edebilir misiniz?Karnın bi kısmının aşırı sertleşmesi mi ara ara?Gören acil cevap verebilir mi?
Canım benim karnımın bi tarafı özellikle olmakla birlikte genel olarak taş gibi oluyordu, resmini çektim o an, karnım tepe gibi sivri halini doktora gösterdim. Bana bebeğin ayakları aşagıdaysa dayamışta olabilir bu erken doğum kasılmalarıda olabilirbir dahakine ara nstye alalım anlayalım demişti. Ben kasılmaları takip ettim 1 saatte 3 kere 20dkda 1 olunca doktor doğum kasılması dedi en son. Ertesi gün nstye girdim karnım rahattı sancı çıkmadı magnezyumu 2ye çıkardı.

Yarım saattir sertleşip gevsemeye başladı karnım biraz da ağrı var baski var korktum yani.Ilk hamileliğimde yaşamadım böyle birşey
Doktoruma bu sertleşmeyi sordum çok normal dedi,ama ben korkuyorum doğum başlıyor sanıyorum dedim,doğum öyle başlamaz dedi çok daha sancılı başlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…