2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kasılma yaşayanlar nasıl birseydi tarif edebilir misiniz?Karnın bi kısmının aşırı sertleşmesi mi ara ara?Gören acil cevap verebilir mi?
Canım ben Kasılma yaşamadım. Sertleşme de uzun sürmemesi gerekiyormuş.bir sorun var mı

Canım bende de çıktı şu an 10 günlük bir gözlem sürecindeyim. Her gün kana bakıyorum. Bazı meyveler yasak mesela muz karpuz kivi. Kuru erik üzüm vs kuru her şey yasak. Katı yağ vs yasak. Kel börek yasak.

Canım ben Kasılma yaşamadım. Sertleşme de uzun sürmemesi gerekiyormuş.bir sorun var mı

Yarım saattir sertleşip gevsemeye başladı karnım biraz da ağrı var baski var korktum yani.Ilk hamileliğimde yaşamadım böyle birşey

Masssallah size :)) çatlaklar ne alemde
Kızımda çatlamıştım zaten, şu an yeni oluşan yok ileride nasıl olur bilemiyorum.
artık hemen yoruluyoruz bende çok ayakta kalamiyorum
Of evet ya 1 ay sonra ne yapıcaz bilemiyorum :)
Kizlarrrrr geldi bizimki
Bu da sabahligi giymiş halim, önümü bilerek kapatmadım yoksa koca göbekten değil yani
Güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah çok güzel görünüyor. Göbüşün de çok tatlı

Çok zor ya şimdi anladım sabah 11 kahvaltı yaptım saat 2:30 kirmizi elma yedim. Şuan 3:30 e geliyor ve ben açım Aksama kadar nasil durucammmm

Bende lcw den aldım 2 pijama takımı bide gecelik pamuklu:)

Kasılma yaşayanlar nasıl birseydi tarif edebilir misiniz?Karnın bi kısmının aşırı sertleşmesi mi ara ara?Gören acil cevap verebilir mi?
Evet canım karnın bir kısmı aşırı sertleşiyor.yumru gibi kalıyor böyle. Hala ara ara oluyor bende. Bebek mi dönüyor ya da bir yerini dayiyor anlamıyorum açık acikcasi.

Evet canım karnın bir kısmı aşırı sertleşiyor.yumru gibi kalıyor böyle. Hala ara ara oluyor bende. Bebek mi dönüyor ya da bir yerini dayiyor anlamıyorum açık acikcasi.
Benim hep sağ tarafta oraya yuva yaptı yandan çarklı oldum resmen

Karnım sağ tarafa yamuldu aynen.Korktum baya da şimdi geçti biraz rahatladım.Yine de hafif sertlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…