Ya aslında bu söylediklerin bana pek yabancı degil diyet yaparken yaptıgım şeyler yanına bide kepekli tam buğday dilim ekmekle idare ederim günü gelene kadar. Aynen öyle bu hissettiklerimi paylasicam bakalim ne diyecek. Bende çok liste gördüm ama dikkat etmedim. Çok sağol canim desteğin için
Canım bende de çıktı şu an 10 günlük bir gözlem sürecindeyim. Her gün kana bakıyorum. Bazı meyveler yasak mesela muz karpuz kivi. Kuru erik üzüm vs kuru her şey yasak. Katı yağ vs yasak. Kel börek yasak.
Canım bende de çıktı şu an 10 günlük bir gözlem sürecindeyim. Her gün kana bakıyorum. Bazı meyveler yasak mesela muz karpuz kivi. Kuru erik üzüm vs kuru her şey yasak. Katı yağ vs yasak. Kel börek yasak.
iyi akşamlar kızlar. Sanırım rahim ağzımda olması lazim, acayip baskı ve ağrı var. bazen yerimden zor kalkıyorum o kadar ki zorluyor beni. Ve vajinal akıntılar artmış durumda. Sizde de aynı şeyler var mı?
Bende çok aradım. Hem internette hem de AVM de ama bulamadım canım. Bı lohusa pijamasi bı de LCW den spor pamuklu gecelik aldım. İçine sindi mi dersen pek değil ama sıkıldım da bakmaktan valla. Çekim yapılacağı zaman belki tekrar bakarım.
Evet canım karnın bir kısmı aşırı sertleşiyor.yumru gibi kalıyor böyle. Hala ara ara oluyor bende. Bebek mi dönüyor ya da bir yerini dayiyor anlamıyorum açık acikcasi.
Evet canım karnın bir kısmı aşırı sertleşiyor.yumru gibi kalıyor böyle. Hala ara ara oluyor bende. Bebek mi dönüyor ya da bir yerini dayiyor anlamıyorum açık acikcasi.