2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ayyyhhhh gına geldi sabahtan beri lohusa takım gecelik araştırıyorum. Heryer dantel heryer güpür heryer viskon. Söyle sadece teri emen rahat edeceğimiz birsey neden üretmiyorlarki. 1-2 tane begendim L XL kalmış yada pembiş. Hergünüm internette bişey bakarak geçiyor ama sonuç yok, bakarken yoruldum valla. Aradığım şöyle birsey buna göre model bulan allah rızası için dürtsün beni

Eklentiler

• 6AA59AFB-180A-4A23-AF78-2BBE531FD60B.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 116

Sabahligim olmasaydı bu takımı alırdım inan çok güzel, yalnız ic geceliği bana bı göz kirpmiyo değil :) çok beğeniyorum ben de bunun içini

Güzel anneler meraba. Hazırlıklar başladı mı ben daha henüz hic bir hazırlık yapamadım ya ilk hamilelik ve tecrubesizim bebise bir kac parca kıyafetten baska birsey almadık sizin neleriniz hazır ?

Güzel anneler meraba. Hazırlıklar başladı mı ben daha henüz hic bir hazırlık yapamadım ya ilk hamilelik ve tecrubesizim bebise bir kac parca kıyafetten baska birsey almadık sizin neleriniz hazır ?
e başla artık canım sonra çok sıkışmış hissedersin kendini

Kızlar dahiliye ye gittim bugün endokrine yolladı oda su endokrine verdiğim paralarla neler olurdu ya 450 TL bayılcaz yine

Dogru diyorsun biliyorum canm ama daha neleri almak lazım ilk başta en gerekliler vs.onlari bile bilmiyorum ki tulum filan aldim bir kac tane iste
Yenidoğan tulum zıbın 0.3 ay kıyafet küveti şampuanı pişik kremi yağı tırnak makası tarağı beşiği battaniyesi havlusu nevresimi yelek şapka eldiven valla say say bitmez kuzu

iyi akşamlar kızlar. Sanırım rahim ağzımda olması lazim, acayip baskı ve ağrı var. bazen yerimden zor kalkıyorum o kadar ki zorluyor beni. Ve vajinal akıntılar artmış durumda. Sizde de aynı şeyler var mı?

Aynı sorun ile uğraşıyorum
Bu modelide buldum göğüs kısmı ince
Ev için uygun bu canım daha çok

Çarşıda baktım ama aynısından birol iç giyimde var ya onu alıcam ya da lohusamdan başka bi takım

Bende çok aradım. Hem internette hem de AVM de ama bulamadım canım. Bı lohusa pijamasi bı de LCW den spor pamuklu gecelik aldım. İçine sindi mi dersen pek değil ama sıkıldım da bakmaktan valla. Çekim yapılacağı zaman belki tekrar bakarım.

Kasılma yaşayanlar nasıl birseydi tarif edebilir misiniz?Karnın bi kısmının aşırı sertleşmesi mi ara ara?Gören acil cevap verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…