2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hicbir zarari olmazmis rahim agzi koruyormus diye anlatmisti doktor.gecmis olsun iyi oldu aldirmamiz

Merhabalar güzel anneler. Size bir sorum olacak 14 hafta civarı ense kalınlığı cok yüksek olup düzelen var mı içinizde

Akşama geldiğinde konuşacağım ne kadar kırıldığımı hissetmesi gerekiyor.
Kesinlikle söyle içinde kalmasın. Hamilesin nasıl olsa içi aciyacak kiyamayacak. Zaten hep bı şekilde aile mevzusundan oluyor kırılmalar. Her evde olur zaman zaman canım. Ağlasan da etsen de kendine bebeğe zarar. İnşallah anar hatasını da akşama gelirken sana kocaman bir buket getirir

İnsallah canım sagolasın.Çocukla parka çıktık.Temiz hava iyi geldi.Dönüste de duş alırım.
Herseyin gecici oldugunu düşün hamileliğin baslarında eşimle tartısıp günlerce hıçkıra hıçkıra aglamıstım sancım olmustu anladımkı karnımdaki daha fazla yıpranıyo.

Canım kahvaltını 8e çekmen lazım en geç 8.30. Ben alarmla kalkıyorum ki normalde 11-13 arası uyanırdım ben. 2 ara öğün ve öğlen yemeği o yüzden var. Listeleri paylaşmış kızlar
doğru ya Kani 3 defa ac ve tok ölçmek icin 3 ana ogun yemek lazim. Peki toplamda kac ara öğün yapiyorusn? 3 demi? Sütlü kahve falan tüketmiyoruz demi?

İnşaallah canim teşekkür ederim

Herseyin gecici oldugunu düşün hamileliğin baslarında eşimle tartısıp günlerce hıçkıra hıçkıra aglamıstım sancım olmustu anladımkı karnımdaki daha fazla yıpranıyo.

Haklısın canım bebek çok etkileniyor.Sagolun iyi ki varsınız

Canım kırıldığını açıkça dike getir konuşmadan çözülmüyor maalesef. İnşallah çözersiniz sakince

daha erken tatlım 34 35 gibi hazırlasan olur.
Merhabalar güzel anneler. Size bir sorum olacak 14 hafta civarı ense kalınlığı cok yüksek olup düzelen var mı içinizde
12 haftayı geçirince yapılan ölçümlerin çok doğru olmadığını biliyorum. Genelde 12. Haftada olan ölçüm ideal oluyormuş.

Hastane çantası hazır olan tek ben miyim kızlar yalnızım yardım edenim olmayacak ağırlaşırım yapamam diye tüm eksikleri tamamladım hem doğumhane çantası hem hastane valizimiz hazır şimdi çok şükür.. birtek saç kurutma makinesi girecek çantaya o da hastaneye giderken

Bugün yaklaşık bi saat ara ara aşırı sertleşme oldu korktum baya.Ilk defa bu kadar hissedilir gözle görülür oldu.Karnim sağa doğru yamuldu resmen

Canım benim bebiş kafasını sag tarafa bir dayıyor yumurta gibi sivriliyor sağ tarafım. Kasılma gibi değil de bebek hareketidir diye düşünüyorum korkma

Ben de hazırlamadım daha. Daha bir çok şeyi eksik. Kiyafetleri bile daha yikanmadi

Canım kırıldığını açıkça dike getir konuşmadan çözülmüyor maalesef. İnşallah çözersiniz sakince

Aynen eşim imadan tavırdan anlamıyor açıkça konusucam.Kendimde bebekte çok etkilendi bu durumdan.Bebeğimize bunu yapmaya hakkımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…