2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kervanimiza hosgeldin:) benim oğlundan kalanlar var. Bundada eklenir muhtemelen
Canım hayırlı olsun diyelim benim çoktan yırtıldığı için normal geliyor artık
Hahah bende öyle saniyodum çatlak oldugunu öğrendiğimde depresyon a girdiydim :))

Catlakgiller mi olduk şimdi ya:) ben de ne güzel karnımda hiçbir şey yok diye seviniyodum valla görünce çok üzüldüm yalan yok.daha 3ay var nasipse doğuma, o zaman kadar düşünemiyorum :) sonra da uzuldugume pişman oldum sanki oğluma haksızlık ediyomusum gibi geldi. Ahh analık işte

Benimde hazır değil canım parça parça aldım sadece o kadar
Bebeğe 4 - 5 takım kıyafet müslin battaniye bebek bezi ıslak mendili koyucam
Kendime 2 tane gecelik çorap 3 tane iç çamaşırı lohusa pedi göğüs pedi depend almayı düşünüyorum birde yetişkin bezi külot gibi rahat oluyomuş
Tacım terliğim kapı süsü dağıtmalık hediyeler vs onları ayrı Bi çanta yapıcam valize girmesin unutulsa bile biri gidip getirir
Başka neye ihtiyaç olur diye sordum bunlar az değil mi dedim güldüler çünkü kullanılmadan çoğu geri geliyomuş

Valla bende bebeğin kıyafetleri yıkadım ütüledim onunkiler hazır bu haftada kendi pijamalarımı falan ütülücem bide ped kilot çorap alıp çantamı hazır edicem.

Ayaklarımın altı günlerce yürümüşüm gibi cayır cayır valla
Deli kız gibi don atlet dolaşıyorum evde göbek açık
Aynen ayaklarımın altı yanıyor cayır cayır acıldım sacıldım bende eyvahlar olsun diyorum Yandık gibi geliyor daha mayısa girmedik

Çok hızlısınız kızlar benlm hiç bir şeyim hazır değil bir şeyler aldım ama yarım yamalak. Hastane çıkışı alamadım daha hiç kafama göre güzel bulamıyorum

Bende valizi çantası hazirgillerdenim:)) Biri 10 parça 3 ü 5 parça olmak üzere toplam 4 tane hastane cikisi. 10 tane bebek bezi ıslak mendil, 2 tane pazen battaniye, Bir pijama bir gecelik 2 adet yastık yüzü eşime pijama, terlik, taç, havlu, göğüs pedi, lohusa kulodu ve lohusa pedi bir rimel bir bb krem bı de ruj bı de saç düzleştirici nasılsa şimdi dışarı çıkma yasagim var kullanmıyorum düzleştirici diye koydum
:))

Hahahha ben hiç kocayı düşünmemiştim kız doğru ona da koymak lazım pijama:))

Canım bebeğe kıyafet olarak neler aldın ve kaç aylık aldın

Valla bugün ben de ilk çatlağımı gördüm, çok canım sıkıldı. Niye hamilelik hep anneden birşeyler alıyor, anlamıyorum bazen
Ben artık çabuk yoruluyorumu da geçtim, yürüyemiyorum bile. Anca salondan wc ye gidecek enerjim oluyor, geceleri o da olmuyor...o yüzden sıkıntıdan bazen ağlıyorum
Günde 4 tane gaviscon tablet tüketiyorum, birkaç saat içinde yanmalarım tekrarlıyor..
Uyurken ter içinde uyanıyorum maalesef gece birkaç kez...
Burunlarım hep tıkalı, nefes alamamaktan ağzım ve dudaklarım kupkuru
Şuan yaşadıklarım bunlar

İnşallah az kaldı canım sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…