2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
doğru ya Kani 3 defa ac ve tok ölçmek icin 3 ana ogun yemek lazim. Peki toplamda kac ara öğün yapiyorusn? 3 demi? Sütlü kahve falan tüketmiyoruz demi?
Canım 3 ana öğün, 2 ara öğün yemekler arasında. Sütlü kahve tüketebilirsin(ben kafeinsiz içiyorum), yoğurt, erik/elma, portakal gbi meyveler yiyebilirsin.
Sabah:1-2 dilim ekmek, yumurta, kibrit kutusu beyaz peynir, bol sebze
Ara öğün : 20 adet badem vs, bi porsiyon meyve ve ya bi kase yoğurt vs
Öğlen: sınırsız sebze, yanında 3-4 köfte ya da et, bi dilim ekmek, salata
Ara öğün: bi dilim ekmekle beyaz peynir ya da bi kase çorba ya da yoğurt vs
Akşam: öğlenin aynısı
Gece: süt iç :)

+1

yani sıcak basıyor sıcak
2-3 hafta oldu benim başlayalı. Zaten normalde de kış seven insanım. Ya sabır mod aktiveytıd

Merhaba kızlar bebeklerinizin titriyormuş gibi hareketleri oluyor mu bana bikaç kez oldu normal mi acaba biraz endişelendim açıkcası

Hemen ekran görüntüsü aldım canım. Çok teşekkür ederim

Canım bebeğe kıyafet olarak neler aldın ve kaç aylık aldın
Canım benim bebekler ikiz herşeyi Çifter Çifter ve fazlasıyla aldım yıkamaya vs vakit bulamadığımda sıkıntıya düşmeyeyim diye.. 8 tane 50 cm çıtçıtlı uzun kol atlet, 8 tane 56cm ve 10 tane de 62 cm’lik atletler aldım kısa uzun kollu karışık. Ben bebeklerimde önden çıtçıtlı tulumu çok rahat kullandığım için 20şer tulum olmuştur tam sayısını bilemiyorum 56-62 cm karışık şapkalı fln takımlı.. patikli patiksiz altlar aldım bolca tulumun içine giydirmek için, üçer takım alt üst takım pijama aldım.. penye uyku tulumları aldım şimdilik eksiğimiz kalmadı bizim yaşadığımız iklime en uygunu bunlar

Kızlar biz de ilk defa alışveriş yaptık bebişe o mini mini yenidoğan zıbınları elime alınca gözler bir doldu Allah giydiklerini de görmeyi nasip etsin Bugün de gardrop ve beşik işini hallettik çok şükür bir de emzirme koltuğu aldık hiç aklımızda yokken çok rahattı dayanamadık

Kizlar linktekiler hakkında bilgisi olan ya da yakinen inceleyen var mı aranızda?

Kızlar siz daha çok yenidoğan&0-3 ay mı aldınız yoksa 3&6 ay Mı ?
Canım ben yenidoğan ve 0-3 ay aldım. Birazda prematüre aldım elimde bulunsun diye erken Doğum riski olunca
Merhaba kızlar bebeklerinizin titriyormuş gibi hareketleri oluyor mu bana bikaç kez oldu normal mi acaba biraz endişelendim açıkcası
Benim çok sık oluyor o titreme gibi durum

Sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağini aldım canım
Kullanmadik tabi daha ama güzel biseye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…