2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hamile kalmak için içmiştim coraspin doktor falanda dememişti 2.5 yıldan sonra kullandığım ay hamile kaldım 2. Kutuya başlıcağım zaman:) tesadüf mü fayda ettimi bilemiyorum daha önce de bu forumda hamile kalmak için içildiğini 1 ayda 2 ayda hamile kaldıklarını okuyup kullanmıstım.

Olabilir canım sonuçta damar bağlantılı herşey kan akışını sağlıklı hale getiriyo faydası olabilir ki dozu zaten Bi kalp hastasının pıhtılaşması olan kadar değil

14.haftadan beri hep ilerde görünüyordu zaten
Son kontrolumdede iri bebek olucak dedi
Yine buyuk cikmişti ama olumlu konuşuyor hep doktorum

Bu böyle konuşuncada canım sıkıldı keşke hiç gitmeseydik dedim

14.haftadan beri hep ilerde görünüyordu zaten
Son kontrolumdede iri bebek olucak dedi
Yine buyuk cikmişti ama olumlu konuşuyor hep doktorum

Bu böyle konuşuncada canım sıkıldı keşke hiç gitmeseydik dedim
Ay yok yavrum ya bişey olmaz. Bebiş iyi beslenmiştir . Böyle moral bozan doktorlara da hastayım yani. Bizimki başından beri büyük Allah'ın izniyle hiç bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Genetik bence.

Haklısın canım yatınca heryerimiz ağrıyor artık , Sen sürekli yatma halindeyken zor. Ama az kaldı çok şükür. Rabbim hepimizi sagasaglim kavuştursun :)
Aminn inşallah
Canım senin şekerin yüksek çıkmıştı yanlış değilsem. Diyet yapıyor musun

Bem sağa yatsam sağdan sola yatsam soldan tekmeliyor hatta daha çok titreşim gibi hareket ediyor bir sorum olduğunu sanmıyorum normaldir heralde
Benim öyle bir sorunum olduğunu nerden çıkardılar ki peki???
Bende hic icmedim.dusuk tehlikesi icin mi.iciliyo

Aspirin coraspin pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor oıhtılaşma testi normaö kan testleri gibi değil kaybı olanlara yapılıyor, ben preeklempsi, plesanta dekolman, hellp, dic geçirdim, preeklempsi geçirenlerese tansiyon yükselmemesi için veriyorlar, bebeği besleyen damarlarda çentik direnç olunca veriyorlar, ben hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün

Aminn inşallah

Canım senin şekerin yüksek çıkmıştı yanlış değilsem. Diyet yapıyor musun
Evet yapıyorum canım
hergun 2kre kan ölcüyorum

20 gundur degerlerim 70le 90 arası cikiyor
1,2kere 100 çikti okadar
Doktorum çok iyi gidiyosun diyete aynı böyle devam et dedi canım

Ben kullanilmasi sakincalo demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim. Onun hariicnde dokyor
Ben kullanilmasi zararli demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim ... doktor kontrolu disinda gelisi guzel kullanilmamali dedim ... okudugunu yanliş anladin sanirim

Evet canım kullanayım kremim de var 50+ ben buğday tenliyim bu zamana kadar da hiç çıkmadı. Ben de o yüzden şüphelendim hamislikten mi oldu diye çıkanlar geçmicek mi o zman
Benim gecti oglumdan kalanlar anne sütü sür demislerdi ilk gelen sütten sürdüm yüzüm3 onun mu etkisi oldu yoksa zaten gecicek miydi bilmiyorum

Burda nerde zararli yaziyor ??

Eklentiler

• Screenshot_20190429-072225.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 42
Gelişi güzel kullanılmaması gerek demek
Gelişi güzel kullanılmaması gerek dedin de pıhtılaşma olmadan da doktorlar öneriyor onu demeye çalışıyorum ama anlatamıyorum ki senin bahsettiğin pıhtılaşma sorunu olanlara zaten ileriki haftalara kadar kullandırıyolar benim demek istediğim ise bebek kendini bulup hani hep deriz ya ilk 3 ay o 3 ayı atlatana kadar kullanılmasında Bi sakınca değil fayda görüyorlar pıhtılaşma olmasına gerek yok
Neyse canım hepimizin amacı sağlıklı Bi gebelik geçirmek çok şükür o günleri de aştık herkes kullanıcak diye Bi kaide elbette yok ama veriliyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…