Ben hamile kalmak için içmiştim coraspin doktor falanda dememişti 2.5 yıldan sonra kullandığım ay hamile kaldım 2. Kutuya başlıcağım zaman:) tesadüf mü fayda ettimi bilemiyorum daha önce de bu forumda hamile kalmak için içildiğini 1 ayda 2 ayda hamile kaldıklarını okuyup kullanmıstım.Valla 3 doktora göründüm pıhtılaşma testi yaptırdım yoktu Bi gebelik kaybım var nedeni pıhtılaşma olmasada ikincisinde riske atmadım sonuçta bebeği besleyen kan damarları perinatalog dahil 3 kadın doğum doğumcuda kullanabşlceğimi söyleyip onayladı folik asit bambşka bişey o vitamin bu tamamen kan sulandırıxcı ilaç sormayın a söylemeyince doktor bi aksilik yoksa yazmıyor sen direk kullanılması sakıncalı dedin canım da kullanılması sakıncalı bi durum yok zaten 12. Haftadan sonra kesiyorlar Bi iğne değil yada gebeliğin sonuna kadar kullandırmıyor progestanı da öyle mesela onuda 12. Haftada kestiler riske atmamak fayda zarar ilişkisi
Olabilir canım sonuçta damar bağlantılı herşey kan akışını sağlıklı hale getiriyo faydası olabilir ki dozu zaten Bi kalp hastasının pıhtılaşması olan kadar değilBen hamile kalmak için içmiştim coraspin doktor falanda dememişti 2.5 yıldan sonra kullandığım ay hamile kaldım 2. Kutuya başlıcağım zaman:) tesadüf mü fayda ettimi bilemiyorum daha önce de bu forumda hamile kalmak için içildiğini 1 ayda 2 ayda hamile kaldıklarını okuyup kullanmıstım.
Sizin işinizde zor ama az kaldıııCoraspin değil de şu iğnelerin bitmesini dört gözle bekliyorum
Benimki maşallah birazcık afacan:) kafayı bı yasliyor anlamamak elde değil:) zaten son kontrolumde de bebegin kafasının orda olduğunu söyledi Dr :)
Her zaman gittiğiniz Dr ne diyor? Sonuçta bebeğin gelişiminin takibini o daha iyi biliyor canım. Benim şekerim yok hatta yüklemede düşük bile çıktı, Dr 2 hafta önde olması bi sorun değil dedi, sadece ölçülerle yorum olmuyor, şeker vs onlarda göz önünde bulundurarak konuşulmalı diyo benim Dr.um, ilerleyen zamanlarda zaten bu ileri haftalar normale dönecek genellikle
Ay yok yavrum ya bişey olmaz. Bebiş iyi beslenmiştir . Böyle moral bozan doktorlara da hastayım yani. Bizimki başından beri büyük Allah'ın izniyle hiç bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Genetik bence.14.haftadan beri hep ilerde görünüyordu zaten
Son kontrolumdede iri bebek olucak dedi
Yine buyuk cikmişti ama olumlu konuşuyor hep doktorum
Bu böyle konuşuncada canım sıkıldı keşke hiç gitmeseydik dedim
Aminn inşallahHaklısın canım yatınca heryerimiz ağrıyor artık , Sen sürekli yatma halindeyken zor. Ama az kaldı çok şükür. Rabbim hepimizi sagasaglim kavuştursun :)
Canım senin şekerin yüksek çıkmıştı yanlış değilsem. Diyet yapıyor musunEşim 2,3 kontroldur benimle gelemiyordu
Gorememişti hiç bebeği
Bizde az önce kalktik gittik bi görelim dedik
Ama bu doktor biraz korkuttu bizi
Bebegin bacak boyu hastasina göre uyumlu
Kafası ve karnı 2 hafta büyük buda iyi bişey değil dedi
Şeker olabilir bebekte dedi
Anlatti uzun uzun bişeyler ama
Neden iyi bişey değil anliyamadık
Kafam oraya takıldı
Bu yuzden sizlere sormak istedim
Şeker vs yoksa sıkma canını, genetikle de alakalı14.haftadan beri hep ilerde görünüyordu zaten
Son kontrolumdede iri bebek olucak dedi
Yine buyuk cikmişti ama olumlu konuşuyor hep doktorum
Bu böyle konuşuncada canım sıkıldı keşke hiç gitmeseydik dedim
birde ben şimdi sol tarafım ağrıdığı için kalçam, sağ tarafıma dönüyorum bacağımın arsına yastık koyarak yatıyorum fakat sağa yatınca karnımda sağa devriliyor aşırı tekmeliyor bebiş acaba rahatsız mı oluyor diyorum? böyle birşey yaşayan var mı?
Benim öyle bir sorunum olduğunu nerden çıkardılar ki peki???
Bende hic icmedim.dusuk tehlikesi icin mi.iciliyo
Evet yapıyorum canımAminn inşallah
Canım senin şekerin yüksek çıkmıştı yanlış değilsem. Diyet yapıyor musun
Benımki önden gidiyorKizlar aranızda bebeğinin kafası ve karnı 2 hafta önden giden var mı?
Nerden karından mi yapiyorsun benim gibi iğneyiCoraspin değil de şu iğnelerin bitmesini dört gözle bekliyorum
Ben kullanilmasi sakincalo demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim. Onun hariicnde dokyorValla 3 doktora göründüm pıhtılaşma testi yaptırdım yoktu Bi gebelik kaybım var nedeni pıhtılaşma olmasada ikincisinde riske atmadım sonuçta bebeği besleyen kan damarları perinatalog dahil 3 kadın doğum doğumcuda kullanabşlceğimi söyleyip onayladı folik asit bambşka bişey o vitamin bu tamamen kan sulandırıxcı ilaç sormayın a söylemeyince doktor bi aksilik yoksa yazmıyor sen direk kullanılması sakıncalı dedin canım da kullanılması sakıncalı bi durum yok zaten 12. Haftadan sonra kesiyorlar Bi iğne değil yada gebeliğin sonuna kadar kullandırmıyor progestanı da öyle mesela onuda 12. Haftada kestiler riske atmamak fayda zarar ilişkisi
Ben kullanilmasi zararli demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim ... doktor kontrolu disinda gelisi guzel kullanilmamali dedim ... okudugunu yanliş anladin sanirimValla 3 doktora göründüm pıhtılaşma testi yaptırdım yoktu Bi gebelik kaybım var nedeni pıhtılaşma olmasada ikincisinde riske atmadım sonuçta bebeği besleyen kan damarları perinatalog dahil 3 kadın doğum doğumcuda kullanabşlceğimi söyleyip onayladı folik asit bambşka bişey o vitamin bu tamamen kan sulandırıxcı ilaç sormayın a söylemeyince doktor bi aksilik yoksa yazmıyor sen direk kullanılması sakıncalı dedin canım da kullanılması sakıncalı bi durum yok zaten 12. Haftadan sonra kesiyorlar Bi iğne değil yada gebeliğin sonuna kadar kullandırmıyor progestanı da öyle mesela onuda 12. Haftada kestiler riske atmamak fayda zarar ilişkisi
Benim gecti oglumdan kalanlar anne sütü sür demislerdi ilk gelen sütten sürdüm yüzüm3 onun mu etkisi oldu yoksa zaten gecicek miydi bilmiyorumEvet canım kullanayım kremim de var 50+ ben buğday tenliyim bu zamana kadar da hiç çıkmadı. Ben de o yüzden şüphelendim hamislikten mi oldu diyeçıkanlar geçmicek mi o zman
Burda nerde zararli yaziyor ??Valla 3 doktora göründüm pıhtılaşma testi yaptırdım yoktu Bi gebelik kaybım var nedeni pıhtılaşma olmasada ikincisinde riske atmadım sonuçta bebeği besleyen kan damarları perinatalog dahil 3 kadın doğum doğumcuda kullanabşlceğimi söyleyip onayladı folik asit bambşka bişey o vitamin bu tamamen kan sulandırıxcı ilaç sormayın a söylemeyince doktor bi aksilik yoksa yazmıyor sen direk kullanılması sakıncalı dedin canım da kullanılması sakıncalı bi durum yok zaten 12. Haftadan sonra kesiyorlar Bi iğne değil yada gebeliğin sonuna kadar kullandırmıyor progestanı da öyle mesela onuda 12. Haftada kestiler riske atmamak fayda zarar ilişkisi
Gelişi güzel kullanılmaması gerek demekBen kullanilmasi sakincalo demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim. Onun hariicnde dokyor
Ben kullanilmasi zararli demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim ... doktor kontrolu disinda gelisi guzel kullanilmamali dedim ... okudugunu yanliş anladin sanirim
[
Gelişi güzel kullanılmaması gerek dedin de pıhtılaşma olmadan da doktorlar öneriyor onu demeye çalışıyorum ama anlatamıyorum ki senin bahsettiğin pıhtılaşma sorunu olanlara zaten ileriki haftalara kadar kullandırıyolar benim demek istediğim ise bebek kendini bulup hani hep deriz ya ilk 3 ay o 3 ayı atlatana kadar kullanılmasında Bi sakınca değil fayda görüyorlar pıhtılaşma olmasına gerek yokBen kullanilmasi sakincalo demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim. Onun hariicnde dokyor
Ben kullanilmasi zararli demedim pihtilasma sorunu olanlara veriliyor dedim ... doktor kontrolu disinda gelisi guzel kullanilmamali dedim ... okudugunu yanliş anladin sanirim
Günaydın minişin idrar torbasını mı tekmeliyor acabasıgünaydın kızlar dün gece doğru düzgün uyuyamadım ben tuvalete kalkmaktanbide sabah kalkıp işe gelmek zor geldi öff
Evet, çok zorlandığım zamanlar bacaktan yapıyorum arada :)Nerden karından mi yapiyorsun benim gibi iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?