Canlar bebekler sağlıklı ise boy kilo karşılaştırması yapmayın fazla.Herkesin vücudu bebeği beslemesi genetik gibi faktörler kiloyu etkiliyor.Yani diğerlerine göre kilosu az olanın üzülmesine çok olanın korkmasına gerek yok.Persentilin alt ve üst sınırı içinde ise endişe etmeyin derim nacizane
Bende kaynanama gittiğimde ayrı şehirde gecen sene yeni bilekliklerimi takmıştım gözünü alamadı en sonunda dayanamadı 3/4 gün sonra sordu bunlar gerçek mi diye:)))
Bizim de ananemiz bu gün sevi bebe reflü yatağı aldı hiç kötü koku falan da yoktu, genelde öyle yorumlar okumuştum e bebekte, biz yerel bi mağazadan aldık güzeldi. Kv de dün arıyor bebeğin neyi eksik ne alayım diyo hastane çıkışı alayım mı diyo, dedim aldık onları eksiği yok. Daha bi çöp almışlığı yok evime bile
aynen canım gebe okulunda gösterdiler bana da hareketleri
primanın içeriği de temiz canım, yani öyle diyor mühendisinoğlu evet haklısın belki sleepy i sevmez ama daha uygun diye düşündüm ben
Gerçekten mi kız benim kaynanam mutlu olur valla almazsa gezdirmezse yedirmezse kızar asıl bozulur
Ay ne fena kaynanalıklar var
Güle güle kullan canım doğum gününde kutlu olsun şimdiden kızınla beraber nice güzel yaşlara
Bizim de ananemiz bu gün sevi bebe reflü yatağı aldı hiç kötü koku falan da yoktu, genelde öyle yorumlar okumuştum e bebekte, biz yerel bi mağazadan aldık güzeldi. Kv de dün arıyor bebeğin neyi eksik ne alayım diyo hastane çıkışı alayım mı diyo, dedim aldık onları eksiği yok. Daha bi çöp almışlığı yok evime bile
He benim kaynanamda hamile kaldığımdan beri alışverişe cıkıcak bebeğin alıncak bişeyi kalmadı ki:) haksızlık etmeyin benimki atlet almış 2 tane bi tane de yenidoğan kıyafeti hahahaa:)))) bu KV ler çok fenaaaaa
He benim kaynanamda hamile kaldığımdan beri alışverişe cıkıcak bebeğin alıncak bişeyi kalmadı ki:) haksızlık etmeyin benimki atlet almış 2 tane bi tane de yenidoğan kıyafeti hahahaa:)))) bu KV ler çok fenaaaaa
Benimki ne bişey aldı ne ördü.Ne de soruyor eksiğiniz ne diye.Ilk oğlumda bi battaniye 2 takım kıyafet zibin falan ufak tefek şeyler almıştı sadece.Bunda ne yapacak çok merak ediyorum.Beni şaşırtacak mı?
Benimki ne bişey aldı ne ördü.Ne de soruyor eksiğiniz ne diye.Ilk oğlumda bi battaniye 2 takım kıyafet zibin falan ufak tefek şeyler almıştı sadece.Bunda ne yapacak çok merak ediyorum.Beni şaşırtacak mı?
Benimki ördüü bak unuttum onu ama ne örgü:))) çocuğun eli çıkamaz ordan öle dar yapmış bileklerini kimini kaçırmış bide bana ölümü gör giydirmezsen diyo