2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bencede canım gelişimi güzel olsun sağlık sorunu olmasında zayıf olsun hiç takılmıyorum bu konuya valla

Bizim de ananemiz bu gün sevi bebe reflü yatağı aldı hiç kötü koku falan da yoktu, genelde öyle yorumlar okumuştum e bebekte, biz yerel bi mağazadan aldık güzeldi. Kv de dün arıyor bebeğin neyi eksik ne alayım diyo hastane çıkışı alayım mı diyo, dedim aldık onları eksiği yok. Daha bi çöp almışlığı yok evime bile

Eklentiler

• Screenshot_20190504-223109.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
aynen canım gebe okulunda gösterdiler bana da hareketleri
primanın içeriği de temiz canım, yani öyle diyor mühendisinoğlu evet haklısın belki sleepy i sevmez ama daha uygun diye düşündüm ben
Primaya temiz demiyo losyonlu diyo
Pure serisi varmış ama türkiyede yokmuş o temiz olan

He benim kaynanamda hamile kaldığımdan beri alışverişe cıkıcak bebeğin alıncak bişeyi kalmadı ki:) haksızlık etmeyin benimki atlet almış 2 tane bi tane de yenidoğan kıyafeti hahahaa:)))) bu KV ler çok fenaaaaa

Benimki ne bişey aldı ne ördü.Ne de soruyor eksiğiniz ne diye.Ilk oğlumda bi battaniye 2 takım kıyafet zibin falan ufak tefek şeyler almıştı sadece.Bunda ne yapacak çok merak ediyorum.Beni şaşırtacak mı?

Kızlar sağolun yazdıklarınızı incelicem deterjan
Unibaby değilmiş temiz galba ya biri yazmışta

Benimki ördüü bak unuttum onu ama ne örgü:))) çocuğun eli çıkamaz ordan öle dar yapmış bileklerini kimini kaçırmış bide bana ölümü gör giydirmezsen diyo

Bana deterjan olarak friendly önerdiler netten istedim bakalım gelsin de yıkayayım yapayım bir yandan valizimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…