2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne benimkilerden ne de eşiminkilerden bişey yok siz yazınca farkettim herkes xxl bizde maşallah
Kv rahmetli zaten hayatta olsa yapardı kızımda yaptı nu içinde olsun andıkça burnumun direği sızlar iyiydi çok
Görünceyle de görmeyim ömrümce modundayım
Kimse lazım değil vallahi hiçbişeyde istemem

Kızlar valla ben e bebekciyim ebebeğin toz olanını aldım araştırdım da içeriği temizmiş hep onla yıkadım kalıntı falan yapmadı mis gibi

Bende aynı düşünüyorum.Kimseden birşey istemiyorum beklemiyorum.Özellikle eş ailesinden.

Canım ben de almayı düşünüyorum. Acaba bu reflü yatağı park Yatağa uyumlu olur mu boyut olarak biraz cahilce bir soru oldu farkındayım ama

Sagol canım ama işte insan endişeleniyor yine de

Kızlar valla ben e bebekciyim ebebeğin toz olanını aldım araştırdım da içeriği temizmiş hep onla yıkadım kalıntı falan yapmadı mis gibi

Geçen gün bakmıştım mağazada emin olamamıştım.O zaman ordan alıyım bende.Dalan roxy kalıntı bırakmıştı ilk oğlusta 2 defa durulatmistim

Benim kv bizden para bekliyor bir de yok fatura şu kadar geldi yok paramız yetişmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…