Ne benimkilerden ne de eşiminkilerden bişey yok siz yazınca farkettim herkes xxl bizde maşallah
Kv rahmetli zaten hayatta olsa yapardı kızımda yaptı nu içinde olsun andıkça burnumun direği sızlar iyiydi çok
Görünceyle de görmeyim ömrümce modundayım
Kimse lazım değil vallahi hiçbişeyde istemem
Ne benimkilerden ne de eşiminkilerden bişey yok siz yazınca farkettim herkes xxl bizde maşallah
Kv rahmetli zaten hayatta olsa yapardı kızımda yaptı nu içinde olsun andıkça burnumun direği sızlar iyiydi çok
Görünceyle de görmeyim ömrümce modundayım
Kimse lazım değil vallahi hiçbişeyde istemem
Kız ben uyuşuk Bi insanım
Şimdi kıyafetleri yıkasam nereye koyucam bide daha dolabı yok bilmem ne acelesi yok inşallah Bi sorun yaşamam da dolabı gelsin hallederiz
Bizim de ananemiz bu gün sevi bebe reflü yatağı aldı hiç kötü koku falan da yoktu, genelde öyle yorumlar okumuştum e bebekte, biz yerel bi mağazadan aldık güzeldi. Kv de dün arıyor bebeğin neyi eksik ne alayım diyo hastane çıkışı alayım mı diyo, dedim aldık onları eksiği yok. Daha bi çöp almışlığı yok evime bile
Normal dolanmayi bile normal karşılıyor doktorlar, bebek ciğer solunumu yapmıyor zaten, en fazla normal doğuma engel olabilir ki sen zaten sezeryan olacağım demistin. Öyle hatırlıyorum. Bebek dolar açar suyun içinde kordonu onun oyuncağı bir nevi içini ferah tut canım
He benim kaynanamda hamile kaldığımdan beri alışverişe cıkıcak bebeğin alıncak bişeyi kalmadı ki:) haksızlık etmeyin benimki atlet almış 2 tane bi tane de yenidoğan kıyafeti hahahaa:)))) bu KV ler çok fenaaaaa