2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Islak bez yerine bence pamuk su kullanabilirsiniz.

Kızlar Benim bebiş çok fazla toplanıyor hep bir yerlere sabahtan beri sizde de öyle mi şuan?
Bende ilk baslar için pamuk aldım sonrasında gecicem ıslak havluya.bende İLk defa kasılmayı yaşadım top gibi toplandı dışardan eşim bile anladı bi 4 -5 kere arka arkaya oldu şimdi ses yok:)

depend nerden aldın canım
geçen bizim mağazada 27ye düşmüştü alcaktım unuttum sonra 39 a çıktı bekliyom tekrar indirim olsun diye
sen kaç paraya aldın
Ebebekten aldım 10 lu paketi 32.90 a
Kızlar bu arada pilates topu ile hafif egzersizler yapanlar var mı?
Ben bgn başladım devam da etmek istiyorum inşallah küçük top ve pilates çemberi ile kegel egzersizleri yaptım

depend nerden aldın canım
geçen bizim mağazada 27ye düşmüştü alcaktım unuttum sonra 39 a çıktı bekliyom tekrar indirim olsun diye
sen kaç paraya aldın

Bu arada ben e bebekden lohusa pedi aldım 12 TL mi ne 10 tane var içinde bayada geniş hoşuma gitti

Islatılmış havlu çokta hijyenik değilmiş canım Kaynatılmış su pamuk vs çok zahmetli bide
Sleepy temiz içerikmiş bakalım saf pamuk ve saf su
Bilmiyorum artık
Ben ıslak mendil ve alt değiştirme örtüsü sleepy aldım canım gönül rahatlığıyla al. Bez de sleepy alacağım ilk etapta inşallah memnun kalırım bezden

Ben ıslak mendil ve alt değiştirme örtüsü sleepy aldım canım gönül rahatlığıyla al. Bez de sleepy alacağım ilk etapta inşallah memnun kalırım bezden
Aynen inşallah
Çünkü baya ekonomikmiş ve prima gibi kötü içerik değilmiş
Kardeşim ve ablamın bebekleri var onlar memnunlar çok

Ebebekten aldım 10 lu paketi 32.90 a

Ben bgn başladım devam da etmek istiyorum inşallah küçük top ve pilates çemberi ile kegel egzersizleri yaptım
aynen canım gebe okulunda gösterdiler bana da hareketleri
Aynen inşallah
Çünkü baya ekonomikmiş ve prima gibi kötü içerik değilmiş
Kardeşim ve ablamın bebekleri var onlar memnunlar çok
primanın içeriği de temiz canım, yani öyle diyor mühendisinoğlu evet haklısın belki sleepy i sevmez ama daha uygun diye düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…