2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadece

Canım ben kendi adıma kıyaslamak için sormadım. Benımle aynı haftadayken kac kiloya doktor ne demiş onu ogrenmek istedim ki nitekim kimi doktor aynı haftada aynı kiloya normal demişken baska doktor mesela benim ki az demiş. Öğrenmek istediğim buydu

İlkte de 35.haftada hazırlamıştım.Uzun süre çanta içinde bekletmek istemiyorum.Çok takıntılıyım
Canım erken doğum riski olan bizler 30-31. Gibi yıkadık acil durum nedeniyle, doğuma yakın tekrar gözden geçireceğim inş 38leri görürsem

Benim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadece

Hep öyle canım.İlk bebeğimde her şeyi kendi ailem yaptı.Kv-kp benim ailemi 3 kere satın alır maddi olarak ama manevi olarak 0 lar.Aşırı pintiler.Oğullarina da bulaşmış.6 senedir mücadele veriyorum yontmak için

Canım erken doğum riski olan bizler 30-31. Gibi yıkadık acil durum nedeniyle, doğuma yakın tekrar gözden geçireceğim inş 38leri görürsem

Biliyorum canım sizin için en doğrusu bu.Bende aşırı takıntı var o nedenle geç hazırlıycam şimdilik herşey yolunda çok şükür.

Valla benim düğünü bile eşim yaptı sayılır. Hatta bileziklerimin yarısını eşim aldı. Allah ıslah etsin ne diyelim mezara götürürler artık.

Bilmem göreceğiz ya bilmiyorum iyi mi kötü mü ayırt edemiyorum
Çok teşekkür ederim canım,sağlıkla gelsinler bebişlerimiz

Bende aynı düşünüyorum.Kimseden birşey istemiyorum beklemiyorum.Özellikle eş ailesinden.
İnan bende kimseden birşey istemiyorum 4x4lük olmaz 3x4lük olur, yeterki laf duymayayım. Benim kv çok kendini över gören dünyayı kurtarıyor sanar, yazık o olmasa biz napardık yaa herkese anlatıyor iyiki ben varım allah bana sağlık versin diyor.
Oda iyiymiş, benim kv’de bebek çeyizi ananeye düşer dedi

Genel olarak yazmıştım canım.Takinti yapan varsa boşuna gerilmesin diye.Genelde ilk bebis olan anneler takıyor yok bu durumu

Valla benim düğünü bile eşim yaptı sayılır. Hatta bileziklerimin yarısını eşim aldı. Allah ıslah etsin ne diyelim mezara götürürler artık.
Bizde de durum aynı canım eksiği var fazlası yok yani. 1 TL masrafları yoktur evime düğünümüze takılara vs. Onun için ne kocam ne de ben beklenti içinde değiliz ama bazen bizimkiler bizim için bi şeyler yaptıkça benim koca bu duruma içerliyo farkındayım

Hey Allahım ya :))

Biliyorum canım sizin için en doğrusu bu.Bende aşırı takıntı var o nedenle geç hazırlıycam şimdilik herşey yolunda çok şükür.

Benim doktorlardan biri hedefi 31 koydu diğeri 34. Geçen hafta nstde düzenli sancım çıktı, yatış verdi, bende alışveriş için 28i beklemiştim 29 oluncada aldım bişeyler bu haftada yıkadık, inşallah sonuna kadar bekler bebişlerimiz.

Valla annem beşiğini aldi,kayinvalidem baya cimri ama çokta varlıklı,annemin elinde olmamasına rağmen söz verdi diye aldi severek hemde,esim annesiyle konuşurken Leo araba istiyor babasi dedim oda annesine dedi hayatimda ilk kes böyle bir yüzsüzlük yaptim ama oda sinirden çünkü evlenirken milletin kaynanasi altin takar benimki atki takti :) evet evet atki kışlık atki onun haricinde igne bile takmadi

Benim eşim de üzülüyor. Babası annesi abisine daha toleranslı davranmış hep. İşe girmeden önce okurken falan hep ailede ikinci planda kalmış. Sonra maaşı gelince bir değişmişler öyle diyor. Ben yine pek bi yorum yapmıyorum daha fazla üzülmesin diye.

Ben haklarını yiyemem hem para verdiler sen begene begene al bizim aldiklarimizi begenmezsin dediler hem ördüler. Benim canım annemde oyle 8-9 yelek 4 tane de ceketli yelekli atkılı takım ordu beşik aldı falan. İki tarafta üstüne düşeni yaptı ben beklemiyordum hiç.

Atkı mı nasıl ys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…