Aaa ayıpsın birde o var tabii doğalgazı çok gelir elektiriği fazla gelir hep fazla:))Benim kv bizden para bekliyor bir de yok fatura şu kadar geldi yok paramız yetişmiyo
Benim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadeceBenimki ne bişey aldı ne ördü.Ne de soruyor eksiğiniz ne diye.Ilk oğlumda bi battaniye 2 takım kıyafet zibin falan ufak tefek şeyler almıştı sadece.Bunda ne yapacak çok merak ediyorum.Beni şaşırtacak mı?
Canım küçük tabi ki ama bende genelde beşik içinde kullanacağımCanım ben de almayı düşünüyorum. Acaba bu reflü yatağı park Yatağa uyumlu olur mu boyut olarak biraz cahilce bir soru oldu farkındayım ama
Canım ben kendi adıma kıyaslamak için sormadım. Benımle aynı haftadayken kac kiloya doktor ne demiş onu ogrenmek istedim ki nitekim kimi doktor aynı haftada aynı kiloya normal demişken baska doktor mesela benim ki az demiş. Öğrenmek istediğim buyduCanlar bebekler sağlıklı ise boy kilo karşılaştırması yapmayın fazla.Herkesin vücudu bebeği beslemesi genetik gibi faktörler kiloyu etkiliyor.Yani diğerlerine göre kilosu az olanın üzülmesine çok olanın korkmasına gerek yok.Persentilin alt ve üst sınırı içinde ise endişe etmeyin derim nacizane
Aynen aynen. Bizden iyi bakıyorlar ama kendilerine o çayı içmem bu peyniri yemem.Aaa ayıpsın birde o var tabii doğalgazı çok gelir elektiriği fazla gelir hep fazla:))
Canım erken doğum riski olan bizler 30-31. Gibi yıkadık acil durum nedeniyle, doğuma yakın tekrar gözden geçireceğim inş 38leri görürsemİlkte de 35.haftada hazırlamıştım.Uzun süre çanta içinde bekletmek istemiyorum.Çok takıntılıyım
Benim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadece
Hımm tamamdır :))Canım küçük tabi ki ama bende genelde beşik içinde kullanacağım
Canım erken doğum riski olan bizler 30-31. Gibi yıkadık acil durum nedeniyle, doğuma yakın tekrar gözden geçireceğim inş 38leri görürsem
Valla benim düğünü bile eşim yaptı sayılır. Hatta bileziklerimin yarısını eşim aldı. Allah ıslah etsin ne diyelim mezara götürürler artık.Hep öyle canım.İlk bebeğimde her şeyi kendi ailem yaptı.Kv-kp benim ailemi 3 kere satın alır maddi olarak ama manevi olarak 0 lar.Aşırı pintiler.Oğullarina da bulaşmış.6 senedir mücadele veriyorum yontmak için
Bilmem göreceğiz ya bilmiyorum iyi mi kötü mü ayırt edemiyorumGerçekten mi kız benim kaynanam mutlu olur valla almazsa gezdirmezse yedirmezse kızar asıl bozulur
Ay ne fena kaynanalıklar var
Güle güle kullan canım doğum gününde kutlu olsun şimdiden kızınla beraber nice güzel yaşlara
İnan bende kimseden birşey istemiyorum 4x4lük olmaz 3x4lük olur, yeterki laf duymayayım. Benim kv çok kendini över gören dünyayı kurtarıyor sanar, yazık o olmasa biz napardık yaa herkese anlatıyor iyiki ben varım allah bana sağlık versin diyor.Bende aynı düşünüyorum.Kimseden birşey istemiyorum beklemiyorum.Özellikle eş ailesinden.
Oda iyiymiş, benim kv’de bebek çeyizi ananeye düşer dediBenim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadece
Canım ben kendi adıma kıyaslamak için sormadım. Benımle aynı haftadayken kac kiloya doktor ne demiş onu ogrenmek istedim ki nitekim kimi doktor aynı haftada aynı kiloya normal demişken baska doktor mesela benim ki az demiş. Öğrenmek istediğim buydu
Bizde de durum aynı canım eksiği var fazlası yok yani. 1 TL masrafları yoktur evime düğünümüze takılara vs. Onun için ne kocam ne de ben beklenti içinde değiliz ama bazen bizimkiler bizim için bi şeyler yaptıkça benim koca bu duruma içerliyo farkındayımValla benim düğünü bile eşim yaptı sayılır. Hatta bileziklerimin yarısını eşim aldı. Allah ıslah etsin ne diyelim mezara götürürler artık.
Hey Allahım ya :))İnan bende kimseden birşey istemiyorum 4x4lük olmaz 3x4lük olur, yeterki laf duymayayım. Benim kv çok kendini över gören dünyayı kurtarıyor sanar, yazık o olmasa biz napardık yaa herkese anlatıyor iyiki ben varım allah bana sağlık versin diyor.
Oda iyiymiş, benim kv’de bebek çeyizi ananeye düşer dedi
Biliyorum canım sizin için en doğrusu bu.Bende aşırı takıntı var o nedenle geç hazırlıycam şimdilik herşey yolunda çok şükür.
İnan bende kimseden birşey istemiyorum 4x4lük olmaz 3x4lük olur, yeterki laf duymayayım. Benim kv çok kendini över gören dünyayı kurtarıyor sanar, yazık o olmasa biz napardık yaa herkese anlatıyor iyiki ben varım allah bana sağlık versin diyor.
Benim annem iki yelek dört patik ördü bebek arabası aldı battaniye mevlüt takımı aldı kvde bön bön bakıyor sadece
Valla annem beşiğini aldi,kayinvalidem baya cimri ama çokta varlıklı,annemin elinde olmamasına rağmen söz verdi diye aldi severek hemde,esim annesiyle konuşurken Leo araba istiyor babasi dedim oda annesine dedi hayatimda ilk kes böyle bir yüzsüzlük yaptim ama oda sinirden çünkü evlenirken milletin kaynanasi altin takar benimki atki takti :) evet evet atki kışlık atki onun haricinde igne bile takmadiİnan bende kimseden birşey istemiyorum 4x4lük olmaz 3x4lük olur, yeterki laf duymayayım. Benim kv çok kendini över gören dünyayı kurtarıyor sanar, yazık o olmasa biz napardık yaa herkese anlatıyor iyiki ben varım allah bana sağlık versin diyor.
Benim eşim de üzülüyor. Babası annesi abisine daha toleranslı davranmış hep. İşe girmeden önce okurken falan hep ailede ikinci planda kalmış. Sonra maaşı gelince bir değişmişler öyle diyor. Ben yine pek bi yorum yapmıyorum daha fazla üzülmesin diye.Bizde de durum aynı canım eksiği var fazlası yok yani. 1 TL masrafları yoktur evime düğünümüze takılara vs. Onun için ne kocam ne de ben beklenti içinde değiliz ama bazen bizimkiler bizim için bi şeyler yaptıkça benim koca bu duruma içerliyo farkındayım
Atkı mı nasıl ysValla annem beşiğini aldi,kayinvalidem baya cimri ama çokta varlıklı,annemin elinde olmamasına rağmen söz verdi diye aldi severek hemde,esim annesiyle konuşurken Leo araba istiyor babasi dedim oda annesine dedi hayatimda ilk kes böyle bir yüzsüzlük yaptim ama oda sinirden çünkü evlenirken milletin kaynanasi altin takar benimki atki takti :) evet evet atki kışlık atki onun haricinde igne bile takmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?