2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana kayınpederimin beni her gördüğünde ilk cümlesi(15 günde 1) kilo almışsın oluyodu. Başka da -bir hamile olan bana- kilo lafını eden olmadı. Eşim uyardı herhalde, sonra demedi
Kayınpederin yorum yapması nedir ya hu ? Ne kadar saçma ve ayıp bir kere bana bir kere bile yorum yapmadı iyi ya da kötü kayınpederim. Kayınvalidem ve görümcem de ben kilo aldım desem de bebek almıştır sen iyisin diyorlar sağolsunlar

Canım ben yazsam bile reçetesiz alamazsın maalesef. Sakinleştirici çünkü. İlaç çok ucuz ama doktor biraz pahalı. Gene de istersen özelden yzarın sana ilaç ve dozunu
Yok kafama göre ilaç almam zaten pimpirigim korkarım bişey olur diye sadece Dr gittiğimde sorarım diye sormustum

Abin naapmış, demekki bir üst jenerasyona falan mı çekti basketçi olmalıymış valla:)))
annem 1.70/babam 1.85 abim 1.82/ben 1.69:)) eşim 1.74. Kızlar kime çekecek acaba
Anneanne tarafımız dayılar fln uzun abim onlara çekmiş eşim 175 ben 165 kızlarım için 155-164 arası olabilirler dedi dr erken ergenlik vs olmazsa, oğlan daha karnımda ama intte anne baba boyuyla boy hesaplama yaptım 180e kadar çıkabilirmiş belki dayıya çeker

İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı olabilir canım
Teşekkürler kızlar biraz yürüyünce geçti şükür.
Sukella11 canım bende sleppy düşünüyorum, sleppy natural temizmiş öyle demişti mühendisinoğlu, ıslak mendili de temiz çıktı, bende hepsini sleppy almayı düşünüyorum primaya alıştırmak istemiyorum

Benim kp bana oturup emzirmenin faydalarını anlattı afsgwhwj

Nereden yaptın benim için de yapar mısın merak ettim 183 167 boylarımız erkek

Ben de bugün depend emici kilot , baby Me temizleme mendilleri ve lansiosh göğüs pedi almayı başardım hastane çantam için insanlık için küçük benim için büyük hareket
depend nerden aldın canım
geçen bizim mağazada 27ye düşmüştü alcaktım unuttum sonra 39 a çıktı bekliyom tekrar indirim olsun diye
sen kaç paraya aldın

Islak bez yerine bence pamuk su kullanabilirsiniz.

Kızlar Benim bebiş çok fazla toplanıyor hep bir yerlere sabahtan beri sizde de öyle mi şuan?
Islatılmış havlu çokta hijyenik değilmiş canım Kaynatılmış su pamuk vs çok zahmetli bide
Sleepy temiz içerikmiş bakalım saf pamuk ve saf su
Bilmiyorum artık

Bu söz meşhur herhalde, eşimin amcasının karısı da bana aynısını söyledi.. burnun büyümüş az tuzlu ye diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…