Ben de bugün depend emici kilot , baby Me temizleme mendilleri ve lansiosh göğüs pedi almayı başardım hastane çantam için insanlık için küçük benim için büyük hareket
Bana kayınpederimin beni her gördüğünde ilk cümlesi(15 günde 1) kilo almışsın oluyodu. Başka da -bir hamile olan bana- kilo lafını eden olmadı. Eşim uyardı herhalde, sonra demedi
Kayınpederin yorum yapması nedir ya hu ? Ne kadar saçma ve ayıp bir kere bana bir kere bile yorum yapmadı iyi ya da kötü kayınpederim. Kayınvalidem ve görümcem de ben kilo aldım desem de bebek almıştır sen iyisin diyorlar sağolsunlar
Canım ben yazsam bile reçetesiz alamazsın maalesef. Sakinleştirici çünkü. İlaç çok ucuz ama doktor biraz pahalı. Gene de istersen özelden yzarın sana ilaç ve dozunu
Anneanne tarafımız dayılar fln uzun abim onlara çekmiş eşim 175 ben 165 kızlarım için 155-164 arası olabilirler dedi dr erken ergenlik vs olmazsa, oğlan daha karnımda ama intte anne baba boyuyla boy hesaplama yaptım 180e kadar çıkabilirmiş belki dayıya çeker
ayy biç sevmem yüzmeyi zaten hiç kıskanmadım
canım leke kan yoksa korkma doğum sancısı düzenli gelsn birşey benim nisan gelmişti. 4 5 saat sonra başladı sancılarım
Kayınpederin yorum yapması nedir ya hu ? Ne kadar saçma ve ayıp bir kere bana bir kere bile yorum yapmadı iyi ya da kötü kayınpederim. Kayınvalidem ve görümcem de ben kilo aldım desem de bebek almıştır sen iyisin diyorlar sağolsunlar
Gerçi var evde ama hep unutuyorum ya yemeği. Muzda çok faydali diyorlar ama o yasak çok şekerli. Bide sen hic kilo verdin mi diyetle? Ben vermişim yaklaşık 2 kilo
Anneanne tarafımız dayılar fln uzun abim onlara çekmiş eşim 175 ben 165 kızlarım için 155-164 arası olabilirler dedi dr erken ergenlik vs olmazsa, oğlan daha karnımda ama intte anne baba boyuyla boy hesaplama yaptım 180e kadar çıkabilirmiş belki dayıya çeker
Ben de bugün depend emici kilot , baby Me temizleme mendilleri ve lansiosh göğüs pedi almayı başardım hastane çantam için insanlık için küçük benim için büyük hareket
Islatılmış havlu çokta hijyenik değilmiş canım Kaynatılmış su pamuk vs çok zahmetli bide
Sleepy temiz içerikmiş bakalım saf pamuk ve saf su
Bilmiyorum artık
banada dangalağın biri bugün burnun kocaman olmuş şişmiş ödem olmuşsun tuzu azalt biraz dedi
gerizekalı tuzsuz yiyorum zaten diyemedim
95 gün raporlu yattım evde yediğim serumun iğnenin ilacın haddi hesabı yok yemek yemekten değil dedim hmm yapıyo aptal