2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim annem kontrolüme geldi torunumu göreyim bir bakayım diyor. Kvdeyi de bir kere götürdüm. Erkek bebek dedi Dr ultrasonda ama 29. Haftayım ve 15ten beri biliyoruz zaten kvde Dr sanki yeni duymuş gibi hı erkek dediler galiba öyle diyor. Çocuğa kaç takım kıyafet almışız sanki yeni duymuş. Hiç böyle yüzğ falan gülmüyor nasıl sinir oldum benim annem ne kadar mutlu oldu görünce

Aynen inşallah
Çünkü baya ekonomikmiş ve prima gibi kötü içerik değilmiş
Kardeşim ve ablamın bebekleri var onlar memnunlar çok
İnşallah bizde memnun kalırız canım
Yeni bir soru

Bebek deterjanı neye karar verdiniz?
Mühendiste bi tavsiye bulamadım
Kesinlikle green clean Gönül rahatlığıyla al canım. Bulaşık makinesi için deterjanını da kullanıyorum çok memnunum canım

Canım senin için dua ediyorum yine edicem.Rabbim sağlıkla kucağını dolu etsin yavrunla.En hayırlı sağlıklı zamanda gelsin güzelliğin ❤

Insanlar ne kadar dangalak hormonlar alt üst olmus elbetteki degisiklikler olucak yani ne zannediyorlarsa artik ... takmamak en guzeli

Atkı mı nasıl ys
Vallahi billahi de sadece atki. Ben Kanada da yaşıyorum,eşim de İngiltere de yaşıyordu. İstemeye geldiler,nişan oldu,evlendik bunların hepsini 2 haftada yaptık süre kisitliydi. İngiltereden gelirken hediye olarak sadece bir atki getirdi başka hiçbir şey ne taktı nede aldi asla

Benim annem balonu patlattığımızda ki o yüz ifadesi asla gözümün önünden gitmiyor kv de yalanciktan agladi erkek diye,sanki erkek evlada hasret gibi halbuki 4 oglu var

Seninki de baya değişikmil

Kızlar bugün sırt ağrım başladı belim zaten çok ağrıyor. Ara ara adet sancısı gibi bir ağrı da oluyorkasığımda normal midir bu haftalarda

Kızlar bugün sırt ağrım başladı belim zaten çok ağrıyor. Ara ara adet sancısı gibi bir ağrı da oluyorkasığımda normal midir bu haftalarda
canım hamilelik takvimi eklesene, kaçıncı haftadasın? Bu gün benimde oldu, dün çok yorulmuşum, biraz dinlenip biraz yürüyünce geçti
Sıkıntı olmaz inşallah ben ikinci bebiş için de stok yaptım güzelce kremle poposunu inşallah hiçbir şey olmaz.
hangi krem mesela?

Kızlar sizinkiler almıyor en azından karismiyorda benim kv aldığım herşeye bu çok küçük büyük al kaç defa giyecek bunu diyor dedim büyük alayım da çocuk ilk doğduğunda ne giyecek

Kızlar sizinkiler almıyor en azından karismiyorda benim kv aldığım herşeye bu çok küçük büyük al kaç defa giyecek bunu diyor dedim büyük alayım da çocuk ilk doğduğunda ne giyecek

Benim kv hem almıyor hem karışıyor.Herseye ama herşeye küçük diyor.Bosuna para vermisin diyor 3 gün giymez bunu diyor...

İnşallah bizde memnun kalırız canım

Kesinlikle green clean Gönül rahatlığıyla al canım. Bulaşık makinesi için deterjanını da kullanıyorum çok memnunum canım
Canim bulasiklarda sivisini mi aldin.ya ben bu organiklerden hepsini denedim hic cikmiyo bulasiklar guzel.hep lekeli lekeli cam bardaklar tencereler falan.bi fairy parlakligi yok hic ama artik hic ona donmek istemiyorum.acaba makineden mi? Ama daha yeni makine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…