2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım yalancı sancı kasılmalar da ağrı olmuyor diye okudum bel ağrısı adet gibi ağrı olması sakıncalı olabilir bilemiyorum da tabi.bende oldu ama ağrısız kasılma
Ağrıyla kasılma aynı anda değil. Dün çok yoruldum kasılmam oldu ama bugün pek yorulmadım kasılma bir iki kere oldu gün içinde şu an adet sancısı çekiyorum baya bir de sırtım tam ortası ağrıyor ilk defa hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrım var şu anda öyle kuyruk sokumum baya ağrıyor

Yo ben başkasına yazcagımı sana yazmısım:))

Üşütmüş olabilir misin?

Merhaba kuzular baya yazamadım sayfa almış yürümüş, 2tane emzirme sütyeni aldım pentiden yüzde 30indirim varmış herşeyde haberiniz olsun yumuşacık baya güzeldi. Depend aldım 10lu 32 tl idi e bebekte kızlar. Unibaby de civilde çok uygun ıslak mendil haberiniz olsun Benden şimdilik bu kadar

Kayinvalide kayınpeder muhabbetleri geçmiş bakalım bizim kv-kp ne yapacak valla yapmazlarsa fena olacak yani.

Bu bebeğe aldıklarımı görmedi.Yine derse küçükler diye hiçbirşey almadin zaten büyüklerini de sen alıver anne dicem
Benim gorumcem de hamile kv ona alışveriş yapmış gösterdi geçen benim için de bi tane zıbın almış 18 yaşında falan giyer

Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Acımasız duygusuz kişiler yaşamasa keşke
Sinirden ağladım bütün gün

Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası

Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi

Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen

Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden

Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum

Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum

Kızlar bende bebek bezi ıslak mendil yenidoğan sleepy aldım
Göğüs pedi lansinoh
Yenidoğan şampuan baby&me (içeriği temizmiş)
fırça tarak tırnak bakım seti de tamam
Depend bide lohusa pedi aldım e bebekten sanırım hastane çantası eksiklerii yavaştan bitiyor

Şaka mı yapıyosun o sakinliği korudun mu cidden?
Sana yemin ederim bırak laf söylemeyi tokatı yapıştırmıştım Bi daha asla ama asla işim olmazdı
Tövbe est. Özürlü ne demek ya aşırı sinirlendim şuan

Dengesizlikte level atlamış.Hemen de teşhisi koymuş özürlü(!)beyniyle.Benim burda sinirim zıpladı.
Üzülme canım ve bence arkadaşlığını gözden geçir bu şeyle

Kızlar ya ben 10.30 11 e kadar uyuyorum tüm hafta normal mi bana pek normal g
canım bırın tıkanıklığı için nazal yıkama şişeleri var içine özel minik paket tuzlardan atıp yıkıyorsun inanılmaz hayat kurtarıcı dene mutlaka

Maden suyu yoksa ne içelim hocam kuruyemiş şeker yüzünden çok önerilmiyor onun yerine ne yiyek?
Sparkling water içiyorum ben magnezyumu çok onun, sizde de vardır bence ☺

Yakınlığını samimiyetini bilemiyorum ama bana arkadaşım ya da x kişi böyle dese, “anne karnında senin de 2 hafta ileriymiş galiba, bu kadar emin konuştuğuna göre” der bi de hahayt modunda saçlarımı savurur pişkin pişkin gülerdim..
Aşırı gamsız, umursamaz ve ukala olabilirim. Bir yanımda laz damarı bi yanımda yörük göçmen kanı, attırmasınlar tepemin tasını der dönerim..
Üzdürmeyin kimseye kendinizi de bebeğinizi de.. Boşveer ☺

Canım hayırlı olsun, ben de alışverişi tamamladım da bişi sorcam sana depend size nasıl karar verdin? Ölçüne göre mi alıyosun? Kalıpları nasıl bilmediğimden M mi L mi almalı bilemedim ben. Uk yorumlarında da M beden L alsın aksi halde iç bacak sıkıyo vs yazmışlar. Emin olamadım.

Bu saate kadar oturuyosan tabisi normal
Son aylarda Uyuyamazsın dedikleri için soruyorsun dimi
Benim bünye erken kalkmaya alışık olduğu halde uyuyorum 11e kadar canım ben uyuyosam normaldir o çünkü hafta sonu bile 8 9 da kalkan insandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…