Benimkide aynı her aldığıma bi kere giyer bunu diyor. Çocuk doğunca çıplak mı kalsın:)Benim kv hem almıyor hem karışıyor.Herseye ama herşeye küçük diyor.Bosuna para vermisin diyor 3 gün giymez bunu diyor...
Ağrıyla kasılma aynı anda değil. Dün çok yoruldum kasılmam oldu ama bugün pek yorulmadım kasılma bir iki kere oldu gün içinde şu an adet sancısı çekiyorum baya bir de sırtım tam ortası ağrıyor ilk defa hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrım var şu anda öyle kuyruk sokumum baya ağrıyorCanım yalancı sancı kasılmalar da ağrı olmuyor diye okudum bel ağrısı adet gibi ağrı olması sakıncalı olabilir bilemiyorum da tabi.bende oldu ama ağrısız kasılma
Alıntıları karıstırdım:) ağrı olması normal değil diye biliyorum canım ama bilemiyorum da bende ağrı olmadıBende hala devam sabahtan beri bayağı rahatsız oldum ve ağrı verdi..
Yo ben başkasına yazcagımı sana yazmısım:))Ağrıyla kasılma aynı anda değil. Dün çok yoruldum kasılmam oldu ama bugün pek yorulmadım kasılma bir iki kere oldu gün içinde şu an adet sancısı çekiyorum baya bir de sırtım tam ortası ağrıyor ilk defa hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrım var şu anda öyle kuyruk sokumum baya ağrıyor
Benimkide aynı her aldığıma bi kere giyer bunu diyor. Çocuk doğunca çıplak mı kalsın:)
Üşütmüş olabilir misin?Ağrıyla kasılma aynı anda değil. Dün çok yoruldum kasılmam oldu ama bugün pek yorulmadım kasılma bir iki kere oldu gün içinde şu an adet sancısı çekiyorum baya bir de sırtım tam ortası ağrıyor ilk defa hamileliğin başından beri kuyruk sokumu ağrım var şu anda öyle kuyruk sokumum baya ağrıyor
Yok üşütmedim.Üşütmüş olabilir misin?
İyi edersinBu bebeğe aldıklarımı görmedi.Yine derse küçükler diye hiçbirşey almadin zaten büyüklerini de sen alıver anne dicem
Benim gorumcem de hamile kv ona alışveriş yapmış gösterdi geçen benim için de bi tane zıbın almış 18 yaşında falan giyerBu bebeğe aldıklarımı görmedi.Yine derse küçükler diye hiçbirşey almadin zaten büyüklerini de sen alıver anne dicem
Şaka mı yapıyosun o sakinliği korudun mu cidden?Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Acımasız duygusuz kişiler yaşamasa keşke
Sinirden ağladım bütün gün
Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası
Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi
Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum
Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum
☹
Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
☹
canım bırın tıkanıklığı için nazal yıkama şişeleri var içine özel minik paket tuzlardan atıp yıkıyorsun inanılmaz hayat kurtarıcı dene mutlakaBenim maalesef hep iki burnumda tıkalı. Bazen dayanamazsam otrivine almak zorunda kalıyorum ama eğer almazsam ağızdan nefes almaktan, dediğin gbi bi süre sonra boğazım çok acıyor. Ben çözüm bulmadım, bulursan abana da söyle lütfen
Benim hamileliğim boyunca yaptığım büyük tuvaletten tam 7-8 kez tuvalet tıkandıarada ben de fitil kullanıyorum(sup-gliserin) o da çok işe yarıyor
Doğum tarihi 4 temmuz mu olacak? Benimki de 4temmuzKızlar bugün sırt ağrım başladı belim zaten çok ağrıyor. Ara ara adet sancısı gibi bir ağrı da oluyorkasığımda normal midir bu haftalarda
Sparkling water içiyorum ben magnezyumu çok onun, sizde de vardır bence ☺Maden suyu yoksa ne içelim hocamkuruyemiş şeker yüzünden çok önerilmiyor onun yerine ne yiyek?
Yakınlığını samimiyetini bilemiyorum ama bana arkadaşım ya da x kişi böyle dese, “anne karnında senin de 2 hafta ileriymiş galiba, bu kadar emin konuştuğuna göre” der bi de hahayt modunda saçlarımı savurur pişkin pişkin gülerdim..Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
☹
Kızlar bende bebek bezi ıslak mendil yenidoğan sleepy aldım
Göğüs pedi lansinoh
Yenidoğan şampuan baby&me (içeriği temizmiş)
fırça tarak tırnak bakım seti de tamam
Depend bide lohusa pedi aldım e bebekten sanırım hastane çantası eksiklerii yavaştan bitiyor
ŞeyDengesizlikte level atlamış.Hemen de teşhisi koymuş özürlü(!)beyniyle.Benim burda sinirim zıpladı.
Üzülme canım ve bence arkadaşlığını gözden geçir bu şeyle
Bu saate kadar oturuyosan tabisi normalKızlar ya ben 10.30 11 e kadar uyuyorum tüm hafta normal mi bana pek normal g
canım bırın tıkanıklığı için nazal yıkama şişeleri var içine özel minik paket tuzlardan atıp yıkıyorsun inanılmaz hayat kurtarıcı dene mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?