2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum büyük boyda 97-130 cm yazıyodu bende ilk günler şişlik olucak nasıl olsa o göbek gitmicek yoğun günlerde ilk günler olacağı için büyük aldım düşüceğini sanmıyorum

Birde benim ilk oğlumun da kafası hep önde gidiyordu.Dr genetik olduğunu söyledi hep hatta bu nedenle sezaryen oldum.Buyuk kafalı doğdu vücuduna göre.Buyudukce oran normalleşti vücuduna uyum sağladı.Kp nin kafasi buyuk esiminde biraz buyuk.Ailede büyük kafalı var mı sizinde?

Kızlar tarak seti tırnak bakım seti falan şart mı sizce? Ben sadece bebek tırnak makası aldım. Ötekileri almak Olmazsa olmaz mı? Valla çoook sabırlı davranmışsın canım ben direk kovardım. Allah ıslah etsin böyle insanları.

Yok artık ben olsam arkadaşlığımı keserdim ve xs fesatlık yapmış ya da çok cahil

Canım zaten kendime çok kızdım aptal gibi kaldım öylece bisey diyemedim bile

Bidaha görüşceğimi zannetmiyorum zaten
Asla ne kabul edrim ne evine giderim

Gerçekten bugün ağlamakta içim şişti artık allah onu bildiği gibi yapsın

Ne biçim insanlar var ya insan nasıl söyleyebilir böyle biseyi senin yerinde olsam bidaha görüşmezdim onunla .

Bende 29+5 gittim 1471 gramdı
Yüzünü görmek istiyorum,göstermiyor
9gün sonra kontrolüm inşallah görürüm
ben her hafta gidiyorum kontrole bi kere göstermez mi yüzünü ayar ediyo beni velet
millet ayda bir gidiyo yüzü ortada yakalıyo bi biz yakalayamadık o görüntüyü
yüz görümlülüğü istiyo galiba benim zilli

Éşimin büyük sayılmazda
benim büyük gibi 4,5kilo doğmuşum ben iri bi bebekmişim galiba bana çekicek

Benim de bebegimin 3 hafta onde cikiyor. Cok kafaya takiyorum doktor normal iri bebek diyor kilosuda fazla karin cevreside 3 hafta onde genetik diyor insallah saglikla dogar bebeslerimiz

Neden ağlıyorsun ya ağlama boşuna dengesiz Bi laf etti diye çok şükür iyi bebeğin ilerden gidebilir geriden gelebilir kaldı ki engelli de olabilirdi hepimiz için geçerli bişey bu Allahtan gelen bişey o gerzek ağlasın yaptığından utansın ya rezil

Kızım da hep onde gıdıyordu canım 37.haftada 2940 gr dogdu.Belki senin de 37 38 gibi gelir cok bekletmez
zaten korku içinde beklemekten fenalık geçiricem
küvezd girmicek kadar büyüsün yeter 35 olur 36 olur gelsin istiyorum artık korkuyla beklemektense kucağıma alayım biran önce

Ya tabiki allah ne nasip etmişse başım gözüm üstüne ama 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kalmışım kalkıp öyle demesi çok zoruma gitti onu hiç öyle bilmezdim neden öyle bisey dedi insan düşmanına demez böyle biseyi

Kuzum büyük boyda 97-130 cm yazıyodu bende ilk günler şişlik olucak nasıl olsa o göbek gitmicek yoğun günlerde ilk günler olacağı için büyük aldım düşüceğini sanmıyorum
Sağol canımcımm

Ben fırçasını törpüsünü tırnak makasını düzenli kullandım canım.
Setin normal tarağına 1,5 yaşında geçtik..
ilk aylar konak vs olmadı hiç düzenli taradık bakımını yaptık. Törpü de tırnak kestikten sonra kullandım emzirirken falan.. eldiven kullanmadım çünkü ben..
Bence kullanırsın ama son anda da alsan olur belki

Böyle günlerde anlarsın kimin ne olduğunu Rabbim yüzünü göstermiş işte canım şükretmelisin gerçekten uzak durman için vesile olmuş işte boşver
Sen bebeğini düşün üzme onu annesi

Benim de bebegimin 3 hafta onde cikiyor. Cok kafaya takiyorum doktor normal iri bebek diyor kilosuda fazla karin cevreside 3 hafta onde genetik diyor insallah saglikla dogar bebeslerimiz

Dr söylemiş zaten canm endişe etme.Benim oğlum hakikaten büyük kafalı doğdu.Çok şükür bi sıkıntısı olmadı herşey yolundaydı çokta zeki bi çocuk.Sadece normal doğum yapamadım.Bi eksi yönü bu olsa gerek.

Éşimin büyük sayılmazda
benim büyük gibi 4,5kilo doğmuşum ben iri bi bebekmişim galiba bana çekicek

Muhtemelen canım.Hic üzülme kendini bilmez yaratığın lafına.İnsan olan öyle bir cümle kurmaz.Bütün iliskini kesmeni tavsiye ederim.Ben 7 aydir dengesiz kisiliklerden uzak duruyorum.Ne misafir kabul ediyorum ne gidiyorum çok rahatım.Bu arada "özürlü"(!?) ennnn nefret ettiğim kelimelerden biridir.Ayar oluyorum duyunca.Engelli denir en azından.

Kesinlikle katılıyorum özürlü nedir ya. Medeniyet görmemiş dangalak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…