Kuzum büyük boyda 97-130 cm yazıyodu bende ilk günler şişlik olucak nasıl olsa o göbek gitmicek yoğun günlerde ilk günler olacağı için büyük aldım düşüceğini sanmıyorumSparkling water içiyorum ben magnezyumu çok onun, sizde de vardır bence ☺
Yakınlığını samimiyetini bilemiyorum ama bana arkadaşım ya da x kişi böyle dese, “anne karnında senin de 2 hafta ileriymiş galiba, bu kadar emin konuştuğuna göre” der bi de hahayt modunda saçlarımı savurur pişkin pişkin gülerdim..
Aşırı gamsız, umursamaz ve ukala olabilirim. Bir yanımda laz damarı bi yanımda yörük göçmen kanı, attırmasınlar tepemin tasını der dönerim..
Üzdürmeyin kimseye kendinizi de bebeğinizi de.. Boşveer ☺
Canım hayırlı olsun, ben de alışverişi tamamladım da bişi sorcam sana depend size nasıl karar verdin? Ölçüne göre mi alıyosun? Kalıpları nasıl bilmediğimden M mi L mi almalı bilemedim ben. Uk yorumlarında da M beden L alsın aksi halde iç bacak sıkıyo vs yazmışlar. Emin olamadım.
Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Acımasız duygusuz kişiler yaşamasa keşke
Sinirden ağladım bütün gün
Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası
Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi
Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum
Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum
☹
Valla çoook sabırlı davranmışsın canım ben direk kovardım. Allah ıslah etsin böyle insanları.Bıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
☹
Yok artık ben olsam arkadaşlığımı keserdim ve xs fesatlık yapmış ya da çok cahilBıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
☹
Evet canım. Ama gelişimi önde çıkınca 19 haziran çıktı ultrasonda 15 gün önce artık ne zaman doğar bilmiyorumDoğum tarihi 4 temmuz mu olacak? Benimki de 4temmuz
Canım zaten kendime çok kızdım aptal gibi kaldım öylece bisey diyemedim bileŞaka mı yapıyosun o sakinliği korudun mu cidden?
Sana yemin ederim bırak laf söylemeyi tokatı yapıştırmıştım Bi daha asla ama asla işim olmazdı
Tövbe est. Özürlü ne demek ya aşırı sinirlendim şuan
Ne biçim insanlar var ya insan nasıl söyleyebilir böyle biseyiBıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
☹
ben her hafta gidiyorum kontrole bi kere göstermez mi yüzünü ayar ediyo beni veletBende 29+5 gittim 1471 gramdı
Yüzünü görmek istiyorum,göstermiyor
9gün sonra kontrolüm inşallah görürüm
Éşimin büyük sayılmazdaBirde benim ilk oğlumun da kafası hep önde gidiyordu.Dr genetik olduğunu söyledi hep hatta bu nedenle sezaryen oldum.Buyuk kafalı doğdu vücuduna göre.Buyudukce oran normalleşti vücuduna uyum sağladı.Kp nin kafasi buyuk esiminde biraz buyuk.Ailede büyük kafalı var mı sizinde?
Benim de bebegimin 3 hafta onde cikiyor. Cok kafaya takiyorum doktor normal iri bebek diyor kilosuda fazla karin cevreside 3 hafta onde genetik diyor insallah saglikla dogar bebeslerimizBirde benim ilk oğlumun da kafası hep önde gidiyordu.Dr genetik olduğunu söyledi hep hatta bu nedenle sezaryen oldum.Buyuk kafalı doğdu vücuduna göre.Buyudukce oran normalleşti vücuduna uyum sağladı.Kp nin kafasi buyuk esiminde biraz buyuk.Ailede büyük kafalı var mı sizinde?
Neden ağlıyorsun ya ağlama boşuna dengesiz Bi laf etti diye çok şükür iyi bebeğin ilerden gidebilir geriden gelebilir kaldı ki engelli de olabilirdi hepimiz için geçerli bişey bu Allahtan gelen bişey o gerzek ağlasın yaptığından utansın ya rezilCanım zaten kendime çok kızdım aptal gibi kaldım öylece bisey diyemedim bile
Bidaha görüşceğimi zannetmiyorum zaten
Asla ne kabul edrim ne evine giderim
Gerçekten bugün ağlamakta içim şişti artık allah onu bildiği gibi yapsın
zaten korku içinde beklemekten fenalık geçiricemKızım da hep onde gıdıyordu canım 37.haftada 2940 gr dogdu.Belki senin de 37 38 gibi gelir cok bekletmez
Ya tabiki allah ne nasip etmişse başım gözüm üstüne ama 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kalmışım kalkıp öyle demesi çok zoruma gitti onu hiç öyle bilmezdim neden öyle bisey dedi insan düşmanına demez böyle biseyiNeden ağlıyorsun ya ağlama boşuna dengesiz Bi laf etti diye çok şükür iyi bebeğin ilerden gidebilir geriden gelebilir kaldı ki engelli de olabilirdi Allahtan gelen bişey o gerzek ağlasın yaptığından utansın ya rezil
Sağol canımcımmKuzum büyük boyda 97-130 cm yazıyodu bende ilk günler şişlik olucak nasıl olsa o göbek gitmicek yoğun günlerde ilk günler olacağı için büyük aldım düşüceğini sanmıyorum
Kızlar tarak seti tırnak bakım seti falan şart mı sizce? Ben sadece bebek tırnak makası aldım. Ötekileri almak Olmazsa olmaz mı?
Valla çoook sabırlı davranmışsın canım ben direk kovardım. Allah ıslah etsin böyle insanları.
Böyle günlerde anlarsın kimin ne olduğunu Rabbim yüzünü göstermiş işte canım şükretmelisin gerçekten uzak durman için vesile olmuş işte boşverYa tabiki allah ne nasip etmişse başım gözüm üstüne ama 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kalmışım kalkıp öyle demesi çok zoruma gitti onu hiç öyle bilmezdim neden öyle bisey dedi insan düşmanına demez böyle biseyi
Benim de bebegimin 3 hafta onde cikiyor. Cok kafaya takiyorum doktor normal iri bebek diyor kilosuda fazla karin cevreside 3 hafta onde genetik diyor insallah saglikla dogar bebeslerimiz
Éşimin büyük sayılmazda
benim büyük gibi 4,5kilo doğmuşum ben iri bi bebekmişim galiba bana çekicek
Kesinlikle katılıyorum özürlü nedir ya. Medeniyet görmemiş dangalak.Muhtemelen canım.Hic üzülme kendini bilmez yaratığın lafına.İnsan olan öyle bir cümle kurmaz.Bütün iliskini kesmeni tavsiye ederim.Ben 7 aydir dengesiz kisiliklerden uzak duruyorum.Ne misafir kabul ediyorum ne gidiyorum çok rahatım.Bu arada "özürlü"(!?) ennnn nefret ettiğim kelimelerden biridir.Ayar oluyorum duyunca.Engelli denir en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?