2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normal su gibi mi?

canım hamilelik takvimi eklesene, kaçıncı haftadasın? Bu gün benimde oldu, dün çok yorulmuşum, biraz dinlenip biraz yürüyünce geçti
hangi krem mesela?
Sanırım biraz denemek lazım ben Bepanthol kullanıyorum bize o iyi geldi ayriyeten önümüz yaz kantaron yağlarını hazırlayın :)

Abin naapmış, demekki bir üst jenerasyona falan mı çekti basketçi olmalıymış valla:)))
annem 1.70/babam 1.85 abim 1.82/ben 1.69:)) eşim 1.74. Kızlar kime çekecek acaba
Bence beslenme ve sporda çok etkili...annem 1.58 babam 1.76 yıllarca voleybol oynadım, yüzdüm. Ben 1.70 im. Erkek kardeşim de 1.70 çok ciddi spor yapmadı ve çok uzamadı.
Oğlum 4 kg 54 cm doğdu. Ama hicbir zaman tosun paşa olmadı. 2.5 yaşında şuan 3 yaşla aynı gidiyor boyu kilosu da iyi ama hareketten göstermiyor da
Eşimde 1.94 heralde bu oğlumda uzun olacak gibi ben aralarında kısacık kalacağım.

Benim ki lohusa pijama takimi, sabahlık, korse, bir de lohusa geceliği aldı. Hep bana çalışıyor bebeğe tık yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…