2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçenlerde ablamın makina bozuldu servis çağırdık. Adam tablette fairy parlatıcıda finish önerdi. Ben organik tb kullanıyorum zararı varmı deyince iyi performans alamazsınız dedi. Sirkeyi kesinlikle kullanmayın makinada pas yapıyormuş. Şuan green clean tb kullanıyorum tabaklarımda sorun olmadı ama bardaklarım çizildi. Parlatıcı olarakta gclean kullanıyorum kurutmuyor uzun program olduğu halde.
Hiç üzülme canım ben bu hafta özellikle perinatologa sordum önden gittim 2 hafta önde gitmesinin sakıncası varmı dedim doğum seklini etkiler onun harici sıkıntı yok dedi, için rahat oldun.
Bencede tırnak makasınve at kılından olan fırça yeterli. Plastik olanları almayın

Canim bizimkinin bana çalışmasının nedeni babanne olmak istememesinden kaynaklanıyor. Ay pardon babanne dedim, MAMA diyecektim
Tövbe Yarabbi:))) nedir bu insanların takıntısı hiç anlamam babanne pardon mama olmayınca yaşı mı değişiyormuş kız mı zannediyolarmış :)))))

Günaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde

Evet canım yanımda iç çamaşırı taşıyorum o derece iş yerinde bile degistiriyorum.

Naaptın hastaneyi şimdi canım nerde olcak doğum
İnşallah bizde memnun kalırız canım

Kesinlikle green clean Gönül rahatlığıyla al canım. Bulaşık makinesi için deterjanını da kullanıyorum çok memnunum canım
Solduruyo diye yorumlar okudum bu organiklerde de yaa naapsamm
Ben fırça tarak kullanmamıştım hiç oyuncak oldu sonra
Tırnak makası aldım tek
Aynı aynıı görmüyorum ne zamandır sinir ediyoo
Kıyamam sana
Niye ağlarsın ki oturup buna ver ağzının payını kes gitsin
Aynen bende de hicbir şey hazır değil daha tırsıyorum valla
Neyse ki bizden de çok var canım
Bazen ama dediğin kadar değil canım
Günaydın kızlar kapı süsü yaptırdınız mı ve nereden ☺
Yaptırdımmm ig de letizia yerleri de havuzluhanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…