Kız nasıl sabrediyonuzAynen bende de hicbir şey hazır değil daha tırsıyorum valla
Geçenlerde ablamın makina bozuldu servis çağırdık. Adam tablette fairy parlatıcıda finish önerdi. Ben organik tb kullanıyorum zararı varmı deyince iyi performans alamazsınız dedi. Sirkeyi kesinlikle kullanmayın makinada pas yapıyormuş. Şuan green clean tb kullanıyorum tabaklarımda sorun olmadı ama bardaklarım çizildi. Parlatıcı olarakta gclean kullanıyorum kurutmuyor uzun program olduğu halde.Canim bulasiklarda sivisini mi aldin.ya ben bu organiklerden hepsini denedim hic cikmiyo bulasiklar guzel.hep lekeli lekeli cam bardaklar tencereler falan.bi fairy parlakligi yok hic ama artik hic ona donmek istemiyorum.acaba makineden mi? Ama daha yeni makine de
Hiç üzülme canım ben bu hafta özellikle perinatologa sordum önden gittim 2 hafta önde gitmesinin sakıncası varmı dedim doğum seklini etkiler onun harici sıkıntı yok dedi, için rahat oldun.Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası
Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi
Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum
Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum
☹
Bencede tırnak makasınve at kılından olan fırça yeterli. Plastik olanları almayınKızlar tarak seti tırnak bakım seti falan şart mı sizce? Ben sadece bebek tırnak makası aldım. Ötekileri almak Olmazsa olmaz mı?
Valla çoook sabırlı davranmışsın canım ben direk kovardım. Allah ıslah etsin böyle insanları.
Benim de iki gündür ağrıyor adet ağrısı gibi.kızlar sabahtan beri kasıklarım ağrıyor, normal bişi mi ya? daha önce hiç ağrım olmadı
Kız haftaya değil mi anneler günüBu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Canim bizimkinin bana çalışmasının nedeni babanne olmak istememesinden kaynaklanıyor. Ay pardon babanne dedim, MAMA diyecektimOda güzel lütfennn
Tövbe Yarabbi:))) nedir bu insanların takıntısı hiç anlamam babanne pardon mama olmayınca yaşı mı değişiyormuş kız mı zannediyolarmış :)))))Canim bizimkinin bana çalışmasının nedeni babanne olmak istememesinden kaynaklanıyor. Ay pardon babanne dedim, MAMA diyecektim
Valla 2.'nın vermiş olduğu rahatlık sanırım ben daha yeni hastane çıkışı eksiklerini aldım.Kız nasıl sabrediyonuz
Evet canım yanımda iç çamaşırı taşıyorum o derece iş yerinde bile degistiriyorum.Günaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
Naaptın hastaneyi şimdi canım nerde olcak doğumBenim doktorlardan biri hedefi 31 koydu diğeri 34. Geçen hafta nstde düzenli sancım çıktı, yatış verdi, bende alışveriş için 28i beklemiştim 29 oluncada aldım bişeyler bu haftada yıkadık, inşallah sonuna kadar bekler bebişlerimiz.
Solduruyo diye yorumlar okudum bu organiklerde de yaa naapsammİnşallah bizde memnun kalırız canım
Kesinlikle green clean Gönül rahatlığıyla al canım. Bulaşık makinesi için deterjanını da kullanıyorum çok memnunum canım
Ben fırça tarak kullanmamıştım hiç oyuncak oldu sonraKızlar tarak seti tırnak bakım seti falan şart mı sizce? Ben sadece bebek tırnak makası aldım. Ötekileri almak Olmazsa olmaz mı?
Valla çoook sabırlı davranmışsın canım ben direk kovardım. Allah ıslah etsin böyle insanları.
Aynı aynıı görmüyorum ne zamandır sinir ediyooben her hafta gidiyorum kontrole bi kere göstermez mi yüzünü ayar ediyo beni velet
millet ayda bir gidiyo yüzü ortada yakalıyo bi biz yakalayamadık o görüntüyü
yüz görümlülüğü istiyo galiba benim zilli
Kıyamam sanaYa tabiki allah ne nasip etmişse başım gözüm üstüne ama 7 seneden sonra 5.tedaviyle hamile kalmışım kalkıp öyle demesi çok zoruma gitti onu hiç öyle bilmezdim neden öyle bisey dedi insan düşmanına demez böyle biseyi
Neyse ki bizden de çok var canımAynen bende de hicbir şey hazır değil daha tırsıyorum valla
Bazen ama dediğin kadar değil canımGünaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
Yaptırdımmm ig de letizia yerleri de havuzluhandaGünaydın kızlar kapı süsü yaptırdınız mı ve nereden ☺
120 sanırımSukella11 how much kuzum
Benim maalesef hep iki burnumda tıkalı. Bazen dayanamazsam otrivine almak zorunda kalıyorum ama eğer almazsam ağızdan nefes almaktan, dediğin gbi bi süre sonra boğazım çok acıyor. Ben çözüm bulmadım, bulursan abana da söyle lütfen
Benim hamileliğim boyunca yaptığım büyük tuvaletten tam 7-8 kez tuvalet tıkandıarada ben de fitil kullanıyorum(sup-gliser Ara ara yoğunluk oluyor sonra azaliyorGünaydın kızlar
Artış var mı sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?