2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah canım kim dediyse seni salak yerine koymuş deseydin ne alakaymis benim oğlumda hep önden gitti zehir gibi şimdi 7 yaşında hasbinAllah

Bende de mantar var. Hamileliğin süresince kurtulamadim. En son doktor gyno lomexin fitil verdi. O biraz azalttı. Bende sarı akıntı da oluyor. O da hamileliğin başından beri var. Ben de bazen pamuklu bez bazen kağıt havlu koyuyorum. Arada sirkeli suyla yıkıyorum.

Kızlar size bir sorum var sürpriz bir şekilde taşınmaya karar verdik gideceğiniz sitede iki farklı fiber internet alt yapısı var türkcel süperonline ve Türksat kablonet var acaba hangisini seçmeliyiz bunlardan herhangi birini kullanıp memnun olan var mı acaba şimdi taahhüt filan edeceğiz uzun süre aptal bi internete maruz kalmak istemiyorum açıkcası

Sende ona tatlım seninde beynin çok küçülmüş dikkat et hepten buharlaşmasın deseydin

Aynen benimde öyle canım hatta benim basından beri öyle hiç azalmadı

Valla dediğim kadar iğrenç Bi durum

Kağıt havlu parçalnçanıyo ya baş edemedim o mantarı saldım zaten kaşıntı yok akıntım hep koyu sarı yeşil takmıyorum kafana geçmiyo ama çoook arttı dışarı çıkıyo

Günaydınlar , bu kocam bana 30 kilo da alırır sağlıklı beslenelim derken pıhacalar tostlar alıyor yapıyor hadi gel de yeme kendi zayıflaması lazım beni obez yapacak

Kağıt havlu parçalnçanıyo ya baş edemedim o mantarı saldım zaten kaşıntı yok akıntım hep koyu sarı yeşil takmıyorum kafana geçmiyo ama çoook arttı dışarı çıkıyo
Aynen bende de kaşıntı yok. Ama çok rahatsız edici. Bir kere benim de pijamama geçmişti. Suyun geldi sanmıştım.

Naaptın hastaneyi şimdi canım nerde olcak doğum
Geçen hafta böbreğime vuran kasık ağrılarım oldu, üşüttüm idrar enfeksiyonu oldum sandım. Etfale gideyim para ödemeyeyim dedim. Çünkü enson aşçıoğlunda idrara 230 ödedim. Etfaldede 29 olmuşsun nstye bağlayalım dedi sancım çıktı yatış verdi, koça gittim. Ben hala koç ve türkiye hastanesi arasındayım. Geçen hafta bebek küçük koç’un yenidoğanı daha donanımlıdır diye oraya tercih ettim ama 34den sonra küvez ihtiyacı azaldığında ne olur bilmiyorum. Türkiyedeki doktoruda çok seviyorum çünkü.

Yok her yere takılmaz hele kaynanam görürse kıskanır bilirim takmayacam
Bir ara emitasyon nazarlık takmıştım gözünü elimden ayırmadı
Tak kız alıştırma öyle benim kayın validem de beştaşımı görünce bını yinimi aldınozzz dedi bende evet dedim gözünü ayırmadı gidene kadar rahatsız edici bakışları ama saklamayada gerek yok bence düşüncesinin yanluş olduğunu anlasın çatlasada patlasada

eşim 5 senedir turksat kullanıyordu ben de evlenince deneyimleyebildim, annemlerin oturduğu yerde altyapısı yoktu çünkü. çok ucuza hem tv hem internet hizmeti veriyor ve bugüne kadar bir kere bile kesilmedi, yavaşlamadı. hiç bir sorun da yaşamadık. aşırı memnunuz turksattan.

Aynen bende de kaşıntı yok. Ama çok rahatsız edici. Bir kere benim de pijamama geçmişti. Suyun geldi sanmıştım.
Evet o bendede olmuştu hamilelikte mantar sıvılaşıyomuş bende suyum sanmıştım ya
Normal demek ki canım çekicez biraz daha normal olsunda bez mez idare etcez artık

Canım senin kaynanan kişisel gelişimini tamamlamış kendiyle problemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…