Türkiyede ki doktor kimGeçen hafta böbreğime vuran kasık ağrılarım oldu, üşüttüm idrar enfeksiyonu oldum sandım. Etfale gideyim para ödemeyeyim dedim. Çünkü enson aşçıoğlunda idrara 230 ödedim. Etfaldede 29 olmuşsun nstye bağlayalım dedi sancım çıktı yatış verdi, koça gittim. Ben hala koç ve türkiye hastanesi arasındayım. Geçen hafta bebek küçük koç’un yenidoğanı daha donanımlıdır diye oraya tercih ettim ama 34den sonra küvez ihtiyacı azaldığında ne olur bilmiyorum. Türkiyedeki doktoruda çok seviyorum çünkü.
Aha benim kocam:)) dün gece 11 de kalktı tatlı yaptı.tostu hiç eksik olmaz şimdi de poğaça yapcam ben diyor.evde oldumu durmuyor. Bende hasta olcam galiba hiç enerjim yok Burnum tıkalı puuffGünaydınlar , bu kocam bana 30 kilo da alırır sağlıklı beslenelim derken pıhacalar tostlar alıyor yapıyor hadi gel de yemekendi zayıflaması lazım beni obez yapacak
Aynen öyle bende ped falan takmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Çalışmadığım için evde sürekli çamaşır değişiyorum yapcak bişi yok: (Ay ne kötü şey ya o zaman normal canım
Tam bir gerizekalı faydasızmış böyle insanları çevremizde tutmamaşıyız bence usulünce mesafe koyabilirsinBıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Acımasız duygusuz kişiler yaşamasa keşke
Sinirden ağladım bütün gün
Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası
Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi
Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum
Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum
☹
Direk türkiyenin değil dışardan geliyor. Aşçıoğlunda arzu hnm. Çok memnunum çok ilgili ve net fikirli acabası yok. Ama bebek küçük olunca koçta amerikanın üniversite kısmı çok pahalı olmasına rağmen donanımları aletleri çok yeni odaları kocaman ve tertemiz. Ben doğuma kadar aşçıoğluna gidicem ama o taraflara gelirsem ararımTürkiyede ki doktor kim
Ya ordada var yoğunbakım yenidoğan
Sen kafanı karıştırma bak seviyomuşunda türkyieye gel işte
Gelince bana dm den yazsana kahve içelim
Sağol canım peki tv kısmı nasıl saçma sapan müstehcen içerikler var mıeşim 5 senedir turksat kullanıyordu ben de evlenince deneyimleyebildim, annemlerin oturduğu yerde altyapısı yoktu çünkü. çok ucuza hem tv hem internet hizmeti veriyor ve bugüne kadar bir kere bile kesilmedi, yavaşlamadı. hiç bir sorun da yaşamadık. aşırı memnunuz turksattan.
Günaydın kızlar kapı süsü yaptırdınız mı ve nereden ☺
Sağol canım peki tv kısmı nasıl saçma sapan müstehcen içerikler var mı
Oyle yapayımTak kız alıştırma öyle benim kayın validem de beştaşımı görünce bını yinimi aldınozzz dedi bende evet dedim gözünü ayırmadı gidene kadar rahatsız edici bakışları ama saklamayada gerek yok bence düşüncesinin yanluş olduğunu anlasın çatlasada patlasada
Bazı konularda hiç sevmem mesela temizlik yapayım desem yapma kızım demez misafir gelse sen otur hamilesin demez ama kendi gezip tozamadığı için zamanında ona yapılmadığı için yapılınca mutlu olur valla hakkını yiyememCanım senin kaynanan kişisel gelişimini tamamlamış kendiyle problemi yok
Sakın takma zaten ben taktım terden kaşıntı başladı akıntı daha çok arttı tahriş oldu şimdi pamuklu bez koyuyorum valla öyle rahatım ki onları da yüksekte yıkıyorum ütülüyorumAynen öyle bende ped falan takmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Çalışmadığım için evde sürekli çamaşır değişiyorum yapcak bişi yok: (
Bende sorucam canım haftaya inşallahNormaldi diye hatırlıyorum ama yarın doktora sorayim bunu da
Bence İçi haset değil gibi en azından kötünün iyisi öyle düşünBazı konularda hiç sevmem mesela temizlik yapayım desem yapma kızım demez misafir gelse sen otur hamilesin demez ama kendi gezip tozamadığı için zamanında ona yapılmadığı için yapılınca mutlu olur valla hakkını yiyemem
Ben de 145e bitane buldum bu sayfadaben de daha bugün sordum instagramda bi hesaba, ahşap kapı süsü için 185 lira dedi. biraz pahalı sanki ya :/
Ben 4 takım koydum nolur nolmaz diye ama 2 takım bile yeter bence.Kizlar size zahmet hastane cantasina sadece kiyafet olarak kacar takim neler koyalim yazar misiniz? Sapka eldiven pek yokta bende onlardan kacar tane aliyim?
Zaten öyle olmalı canım, bana saniyesinde merhaba derken kilo almışsın diyordu. Bu bana göre patavatsızlıktan da öte bişi ama naparsın büyük işte. Ben de eşime söylüyodum, bi daha derse tepkimi belli ederim diye. Kilo alımım durdu ama bence eşim de uyardı o yüzden birdaha duymadım. Ya bana babam, annem, eşim demiyorsa kusura bakmasın kimse diyemez yani..Kayınpederin yorum yapması nedir ya hu ? Ne kadar saçma ve ayıp bir kerebana bir kere bile yorum yapmadı iyi ya da kötü kayınpederim. Kayınvalidem ve görümcem de ben kilo aldım desem de bebek almıştır sen iyisin diyorlar sağolsunlar
Yaa biz de iki tane ya, fiziksek özellikleri de farklı çıkacak piyango gbi çok heyecanlıAnneanne tarafımız dayılar fln uzun abim onlara çekmişeşim 175 ben 165 kızlarım için 155-164 arası olabilirler dedi dr erken ergenlik vs olmazsa, oğlan daha karnımda ama intte anne baba boyuyla boy hesaplama yaptım 180e kadar çıkabilirmiş belki dayıya çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?