2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Türkiyede ki doktor kim
Ya ordada var yoğunbakım yenidoğan
Sen kafanı karıştırma bak seviyomuşunda türkyieye gel işte
Gelince bana dm den yazsana kahve içelim

Günaydınlar , bu kocam bana 30 kilo da alırır sağlıklı beslenelim derken pıhacalar tostlar alıyor yapıyor hadi gel de yeme kendi zayıflaması lazım beni obez yapacak
Aha benim kocam:)) dün gece 11 de kalktı tatlı yaptı.tostu hiç eksik olmaz şimdi de poğaça yapcam ben diyor.evde oldumu durmuyor. Bende hasta olcam galiba hiç enerjim yok Burnum tıkalı puuff

Tam bir gerizekalı faydasızmış böyle insanları çevremizde tutmamaşıyız bence usulünce mesafe koyabilirsin

Türkiyede ki doktor kim
Ya ordada var yoğunbakım yenidoğan
Sen kafanı karıştırma bak seviyomuşunda türkyieye gel işte
Gelince bana dm den yazsana kahve içelim
Direk türkiyenin değil dışardan geliyor. Aşçıoğlunda arzu hnm. Çok memnunum çok ilgili ve net fikirli acabası yok. Ama bebek küçük olunca koçta amerikanın üniversite kısmı çok pahalı olmasına rağmen donanımları aletleri çok yeni odaları kocaman ve tertemiz. Ben doğuma kadar aşçıoğluna gidicem ama o taraflara gelirsem ararım

Sağol canım peki tv kısmı nasıl saçma sapan müstehcen içerikler var mı

Oyle yapayımkendisinden çıkmıyor zaten

Canım senin kaynanan kişisel gelişimini tamamlamış kendiyle problemi yok
Bazı konularda hiç sevmem mesela temizlik yapayım desem yapma kızım demez misafir gelse sen otur hamilesin demez ama kendi gezip tozamadığı için zamanında ona yapılmadığı için yapılınca mutlu olur valla hakkını yiyemem

Aynen öyle bende ped falan takmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Çalışmadığım için evde sürekli çamaşır değişiyorum yapcak bişi yok: (
Sakın takma zaten ben taktım terden kaşıntı başladı akıntı daha çok arttı tahriş oldu şimdi pamuklu bez koyuyorum valla öyle rahatım ki onları da yüksekte yıkıyorum ütülüyorum

Bence İçi haset değil gibi en azından kötünün iyisi öyle düşün

Eklentiler

• 473A5034-3367-431D-9000-9B4A47848D23.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 44
Zaten öyle olmalı canım, bana saniyesinde merhaba derken kilo almışsın diyordu. Bu bana göre patavatsızlıktan da öte bişi ama naparsın büyük işte. Ben de eşime söylüyodum, bi daha derse tepkimi belli ederim diye. Kilo alımım durdu ama bence eşim de uyardı o yüzden birdaha duymadım. Ya bana babam, annem, eşim demiyorsa kusura bakmasın kimse diyemez yani..

Kızlar mide bulantısı ceken var mı?Mıdem cok bulanıyor kac gundur. İdrarda bakteri cıkınca kultur vermıstım. Doktorum bakteri vajinadan kaynaklı gibi ama bakalım yine de dedi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon bulantı yapıyor mu. Bilenler var mı.İshal de tekrar basladı. Ne oluyor boyle anlayamıyorum

Yaa biz de iki tane ya, fiziksek özellikleri de farklı çıkacak piyango gbi çok heyecanlı sen 165ken niye 155 çıksın gerçi ama bu işler de belli olmuyo tabiii:)) 180 de olabilir oğlan, öyle örnek de etrafta çok var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…