Karnında sertleşme varmı? Benim geçen hafta bulantım sol böbreğime yayılan ağrım karın sertleşmem ve ishal değil ama barsak sancım vardı. Nstde sancım çıktı idrarım temiz. İdrar yolu enfeksiyonu bulantı yapar.Kızlar mide bulantısı ceken var mı?Mıdem cok bulanıyor kac gundur. İdrarda bakteri cıkınca kultur vermıstım. Doktorum bakteri vajinadan kaynaklı gibi ama bakalım yine de dedi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon bulantı yapıyor mu. Bilenler var mı.İshal de tekrar basladı. Ne oluyor boyle anlayamıyorum
Hahaa ben vermedimmm. Sağlıklı yiyordum genelde ama porsiyon olarak ve sıklık olarak az diyemem. 6 haftada 1.5 kilo almışım canım. Şimdi o kadar kasmıyorum, insulin sonunda işe yaradıGerçi var evde ama hep unutuyorum ya yemeği. Muzda çok faydali diyorlar ama o yasak çok şekerli. Bide sen hic kilo verdin mi diyetle? Ben vermişim yaklaşık 2 kilo
Canım valla ilk olarak kayınvalıdeme gıtmıstık sehır dısında orada bulantı kusma basladı hastaneye gıttık her sey temızdı nst de sancım cıktı kusmadan kaynaklı kasılmıs kanda cok az enfeksiyon var dedıler ıkı serum taktılar bır daha nst cekıldı her sey normal kendı doktorum gıda zehirlenmesi olabılır dedı telefonda kadın doguma bır daha gorun dedı annemlere gelmıstık bu sefer burada gorundum kadın doguma her sey normal dedi gıda zehirlenmesi de degıl dedı. Sonra agrılarım olunca baska bır doktora daha gıttım en ıyısı kendı doktorunuz gorsun dedı kendı doktoruma gıttım nstde cok cok az sancı var ama normal dedı idrarda 13 bakteri yazıyordu kultur aldı.İshalim de duzelmişti. Kultur sonucu daha cıkmadı. Yine ishal başladı bulantı da var. Karnımda agrı gaz agrısı gıbı ishalden dolayı oluyor tuvalete gıdınce gecıyor. Doktor da ishaldedendir demişti. Kafam iyice karıstıKarnında sertleşme varmı? Benim geçen hafta bulantım sol böbreğime yayılan ağrım karın sertleşmem ve ishal değil ama barsak sancım vardı. Nstde sancım çıktı idrarım temiz. İdrar yolu enfeksiyonu bulantı yapar.
Kızlar mide bulantısı ceken var mı?Mıdem cok bulanıyor kac gundur. İdrarda bakteri cıkınca kultur vermıstım. Doktorum bakteri vajinadan kaynaklı gibi ama bakalım yine de dedi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon bulantı yapıyor mu. Bilenler var mı.İshal de tekrar basladı. Ne oluyor boyle anlayamıyorum
Kandaki enfeksiyonun yükselmiş olabilir mi canım. Belki bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun. İdrar kültürü vereli iki gün olduysa sonuç çıkmıştır. İki güne çıkıyor zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da mide bulantısı yapıyor.Canım valla ilk olarak kayınvalıdeme gıtmıstık sehır dısında orada bulantı kusma basladı hastaneye gıttık her sey temızdı nst de sancım cıktı kusmadan kaynaklı kasılmıs kanda cok az enfeksiyon var dedıler ıkı serum taktılar bır daha nst cekıldı her sey normal kendı doktorum gıda zehirlenmesi olabılır dedı telefonda kadın doguma bır daha gorun dedı annemlere gelmıstık bu sefer burada gorundum kadın doguma her sey normal dedi gıda zehirlenmesi de degıl dedı. Sonra agrılarım olunca baska bır doktora daha gıttım en ıyısı kendı doktorunuz gorsun dedı kendı doktoruma gıttım nstde cok cok az sancı var ama normal dedı idrarda 13 bakteri yazıyordu kultur aldı.İshalim de duzelmişti. Kultur sonucu daha cıkmadı. Yine ishal başladı bulantı da var. Karnımda agrı gaz agrısı gıbı ishalden dolayı oluyor tuvalete gıdınce gecıyor. Doktor da ishaldedendir demişti. Kafam iyice karıstı
Ben kendime bişey beklemiyorum zatenKayinvalide kayınpeder muhabbetleri geçmişbakalım bizim kv-kp ne yapacak valla yapmazlarsa fena olacak yani.
Canım arkadaşın doktor mu? Hiç takma yani, doktor sana sorun yok diyorsa yoktur. O arkadaşının da bu şekilde söyleyerek iyi niyetli olduğuna inanmam ben yaniBıktım bu insanlardan cidden çıldırtiyolar beni artık
Acımasız duygusuz kişiler yaşamasa keşke
Sinirden ağladım bütün gün
Bugün bi arkadasim geldi bana
Oturduk felan sonra dediki ultrason resmi yok mu bakiyim dedi
verdim resime baktı değerlere bakarak dediki
Aaa 2hafta ilerde cikiyo kafası
Ilerde olması iyi demek değil sevinme
özürlü demek oluyor biliyosun dimi doktorun ne diyo dedi
Ne dicemi bilemedim tutuldum kaldım resmen
Biraz daha oturduktan sonrada işim vardı deyip hazırlanmaya başladım çıktık evden
Ama sonra dediği aklından çıkmadı sınır oldum durdum
Neden böyle insanlar var etrafında onu düşünüyorum
☹
Bence sen bi doktorunla görüş. İdrar temizse dışkı kültürü yaparlar belki. Bol su iç, başkada aklıma gelen birşey yok.Canım valla ilk olarak kayınvalıdeme gıtmıstık sehır dısında orada bulantı kusma basladı hastaneye gıttık her sey temızdı nst de sancım cıktı kusmadan kaynaklı kasılmıs kanda cok az enfeksiyon var dedıler ıkı serum taktılar bır daha nst cekıldı her sey normal kendı doktorum gıda zehirlenmesi olabılır dedı telefonda kadın doguma bır daha gorun dedı annemlere gelmıstık bu sefer burada gorundum kadın doguma her sey normal dedi gıda zehirlenmesi de degıl dedı. Sonra agrılarım olunca baska bır doktora daha gıttım en ıyısı kendı doktorunuz gorsun dedı kendı doktoruma gıttım nstde cok cok az sancı var ama normal dedı idrarda 13 bakteri yazıyordu kultur aldı.İshalim de duzelmişti. Kultur sonucu daha cıkmadı. Yine ishal başladı bulantı da var. Karnımda agrı gaz agrısı gıbı ishalden dolayı oluyor tuvalete gıdınce gecıyor. Doktor da ishaldedendir demişti. Kafam iyice karıstı
Aynen canım duyan doktor zannederCanım arkadaşın doktor mu? Hiç takma yani, doktor sana sorun yok diyorsa yoktur. O arkadaşının da bu şekilde söyleyerek iyi niyetli olduğuna inanmam ben yani
Yani eşim çocukluğundan beri spor yapmış(annesi babası da incecik, sporcu ama kısalar). Hatta basketbolda hidayet ve onun gbi ünlülerle aynı takımdaymış yıllarca ev en iyilerdenmiş ama boyu kısa olduğu için milli takıma giremeyince basketi profesyonel anlamda bırakmış. Şuan bile sporda ve dietine çok dikkat eder. Bense homili gırtlak ama uzun boyluyum. Bu işlerin tam bi garantisi yok bence canım.Bence beslenme ve sporda çok etkili...annem 1.58 babam 1.76 yıllarca voleybol oynadım, yüzdüm. Ben 1.70 im. Erkek kardeşim de 1.70 çok ciddi spor yapmadı ve çok uzamadı.
Oğlum 4 kg 54 cm doğdu. Ama hicbir zaman tosun paşa olmadı. 2.5 yaşında şuan 3 yaşla aynı gidiyor boyu kilosu da iyi ama hareketten göstermiyor da
Eşimde 1.94 heralde bu oğlumda uzun olacak gibi ben aralarında kısacık kalacağım.
Biz superonlinedan memnun kalmayıp vodafona a geçtik canım, hem daha uygun, hem de zırt pırt sorun yaşamıyoruz. Türksatın internetini bilmiyorumKızlar size bir sorum var sürpriz bir şekilde taşınmaya karar verdik gideceğiniz sitede iki farklı fiber internet alt yapısı var türkcel süperonline ve Türksat kablonet var acaba hangisini seçmeliyiz bunlardan herhangi birini kullanıp memnun olan var mı acaba şimdi taahhüt filan edeceğiz uzun süre aptal bi internete maruz kalmak istemiyorum açıkcası
Gayet normal ki senin karnındaki 2 tane bebek var ki :)Hahaa ben vermedimmm. Sağlıklı yiyordum genelde ama porsiyon olarak ve sıklık olarak az diyemem. 6 haftada 1.5 kilo almışım canım. Şimdi o kadar kasmıyorum, insulin sonunda işe yaradı
Kızlar ya bende sabahtan beri bi halsizlik bi iç çekilme var .tansiyonun falanda iyi neden acaba
Valla yattım uyudum kalktım halaa öyle.bu haftanın modasıda bumuymuş:)Bende bir haftadır var.Bayilma hissi gibi bir his oluyor elim ayağım tutmuyor.Uzanip dinleniyorum
İkinci kez kan tahlılı verdıgımde kanda bir şey cıkmamıstı canım. Kultur 3 ya da 4 gune cikar dedıler yarin belli olur sanırım.Kandaki enfeksiyonun yükselmiş olabilir mi canım. Belki bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun. İdrar kültürü vereli iki gün olduysa sonuç çıkmıştır. İki güne çıkıyor zaten. İdrar yolu enfeksiyonu da mide bulantısı yapıyor.
Aynen canim hic iyi performans alamadim 3-4 marka denedim organiklerde.acaba sorun makineden mi dedim cunku pek sevemedim makimeyo.mesela cam bardaklar bile lekeli.kupa bardaklarin ici cay lekesi hep.hic cikarmiyo .tencereler kara kapra boyle celik dedigin parlar yani yikaninca.evde kendim karbonat camasir sodasi limon tuzu karisimi tablet yaptim instagramda gormustum.epey bisey denedim ama kimyasal deterjanlar gibi olmuyo hic biriGeçenlerde ablamın makina bozuldu servis çağırdık. Adam tablette fairy parlatıcıda finish önerdi. Ben organik tb kullanıyorum zararı varmı deyince iyi performans alamazsınız dedi. Sirkeyi kesinlikle kullanmayın makinada pas yapıyormuş. Şuan green clean tb kullanıyorum tabaklarımda sorun olmadı ama bardaklarım çizildi. Parlatıcı olarakta gclean kullanıyorum kurutmuyor uzun program olduğu halde.
Hiç üzülme canım ben bu hafta özellikle perinatologa sordum önden gittim 2 hafta önde gitmesinin sakıncası varmı dedim doğum seklini etkiler onun harici sıkıntı yok dedi, için rahat oldun.
Bencede tırnak makasınve at kılından olan fırça yeterli. Plastik olanları almayın
Valla ne bileyim canım. Inanın dayanamayıp fotosunu atacagim bigun şuraya, ne demek istediğimi anlayacaksinizTövbe Yarabbi:))) nedir bu insanların takıntısı hiç anlamam babanne pardon mama olmayınca yaşı mı değişiyormuş kız mı zannediyolarmış :)))))
Ben de var canım. Hatta bugün hapsururken altıma işedim baya bayaGünaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
HahahaBen de var canım. Hatta bugün hapsururken altıma işedim baya bayabacaklarimdan aktı, yarim saat güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?