2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım gitmiş ya isimsiz871 arkadaşın kendisinde sorun var galiba canım. Drun saba gerekeni söyledi zaten hiç takılma. Çok bilmiş lüzumsuz. Bir daha da görüşme arkadaşlığını gözden geçir

O akıntıdan çok muzdaribim. Artık çamaşır ve pijama değiştirmekten usandım canım. Ama dr normal diyor
Canım bende aynıyım baş edemedim gerçekten ped koydum kaşıntıdan öldüm pamuklu 2 tshirtümden 15 parça falan bez kestim günlük onları kullanıyorum çok rahat ettim en azından ağıma geçmiyo koku kaşıntı yapmıyo onları da yüksekte yıkıyorum ütüleyip kokuyorum faydasını gördüm diyebilirim

Canım ben kusma ve ishalle acile gitmiştim seçimlerin olduğu gün.Idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
İdrar yolu değildir vajinal gibi duruyor dedi doktor canım ben de anlamadım.Kültür sonucu gelsin de bi konusucam tekrar

Dediğin gibi bir de ekstrası koku ce kaşıntı olayı var beraberinde gelen. Ben bir de progestan kullanınca vajinal iyice cozutuyor. Aslında pamuklu bez iyi fikir

Dediğin gibi bir de ekstrası koku ce kaşıntı olayı var beraberinde gelen. Ben bir de progestan kullanınca vajinal iyice cozutuyor. Aslında pamuklu bez iyi fikir
Bitene kadar öyle böyle idare edicez canım napim valla artık bıktım da çaktırmıyorum resmen
Evet progestan kullanırken zaten hem akıntı hem ilacın geri gelmesi daha beter şu zamanlar çabucak geçerde inşallah meleklerimize kavuşuruz

Kızlar sımdı idrar kulturu sonucuna baktım bakteri uremedı yazıyor.Neden o zaman bu ishal mide bulantısı vallahi iyice sasırdım kaldım

Aminn inşallah canım çoğu gitti azı kaldı inşallah hayırlısıyla geçer zaman

Bende atletlerimden bez yaptım kendime, dışarı çıkarken kullanıyorum. Her seferinde şu halime bak 4 doğum yapmış çişini kaçıran kadınlar gibi bezle dolaşıyorum diye iç geçiriyorum
İdrar kültürüne göre tekrar konusucaz canım sagol
Canım ozaman sana birde dışkı kültürü yapsınlar, besin zehirlenmesimi görürsün.
Canım vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorsa neden vajinal kültür almadı? Bırak akıntı zamanını amerikada normal doğum öncesi doğuma yakın her kadından vajinal kültür almak mecburiymiş. Sonra bebekler enfeksiyonlu doğuyor burnu tıkanıyor konjuktivit oluyor. Ülkemizi sağlık konusunda çok begeniyorum ama hala eksiklerimiz var.

Benim babaannem kullanır namaz kılıyo kadın sade iç çamaşırıyla olmaz akarı var kokarı var der o bezin adı da '' kıç bezi ''
Bende oldum babaannem kıç bezlerm var

Benim babaannem kullanır namaz kılıyo kadın sade iç çamaşırıyla olmaz akarı var kokarı var der o bezin adı da '' kıç bezi ''
Bende oldum babaannem kıç bezlerm var

Hakikaten eskiler o bezleri hala kullanıyor.Özellikle namaz niyazına dikkat edenler.Bizim burda da alt bezi ya da ara bezi diyorlar

Valla bilmyrm ki canım vajinal duruyor idrar kulturu sonucuna gore konusalım dedı. Belki de yarın vajinal kultur de ister.Gıda zehirlenmesi olsa bir iki gun once duzelmısken tekrarlar mi acaba bılemedım ki ben de

Hiç denemedim ben.Zorlaniyor musun yaparken.Kaslarda tutulma falan oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…