Ahhaaah bence kocaman gobeklerimizle en komik hallerimizdeyiz ❤ 32 yaşında altıma isetti beni bu hamilelikHahaha
Bende dün tezgahtan önümü ıslattım eşim diyo ki nisoş işemiş
Daha neler görücez Allah bilir canımAhhaaah bence kocaman gobeklerimizle en komik hallerimizdeyiz ❤ 32 yaşında altıma isetti beni bu hamilelik
O akıntıdan çok muzdaribim. Artık çamaşır ve pijama değiştirmekten usandım canım. Ama dr normal diyorDaha neler görücez Allah bilir canımiyi olsunda bacaksızlar
Canım bende aynıyım baş edemedim gerçekten ped koydum kaşıntıdan öldüm pamuklu 2 tshirtümden 15 parça falan bez kestim günlük onları kullanıyorum çok rahat ettim en azından ağıma geçmiyo koku kaşıntı yapmıyo onları da yüksekte yıkıyorum ütüleyip kokuyorum faydasını gördüm diyebilirimO akıntıdan çok muzdaribim. Artık çamaşır ve pijama değiştirmekten usandım canım. Ama dr normal diyor
İdrar yolu değildir vajinal gibi duruyor dedi doktor canım ben de anlamadım.Kültür sonucu gelsin de bi konusucam tekrarCanım ben kusma ve ishalle acile gitmiştim seçimlerin olduğu gün.Idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.
İdrar kültürüne göre tekrar konusucaz canım sagolBence sen bi doktorunla görüş. İdrar temizse dışkı kültürü yaparlar belki. Bol su iç, başkada aklıma gelen birşey yok.
Dediğin gibi bir de ekstrası koku ce kaşıntı olayı var beraberinde gelen. Ben bir de progestan kullanınca vajinal iyice cozutuyor. Aslında pamuklu bez iyi fikirCanım bende aynıyım baş edemedim gerçekten ped koydum kaşıntıdan öldüm pamuklu 2 tshirtümden 15 parça falan bez kestim günlük onları kullanıyorum çok rahat ettim en azından ağıma geçmiyo koku kaşıntı yapmıyo onları da yüksekte yıkıyorum ütüleyip kokuyorum faydasını gördüm diyebilirim
Bitene kadar öyle böyle idare edicez canım napim valla artık bıktım da çaktırmıyorum resmenDediğin gibi bir de ekstrası koku ce kaşıntı olayı var beraberinde gelen. Ben bir de progestan kullanınca vajinal iyice cozutuyor. Aslında pamuklu bez iyi fikir
Aminn inşallah canım çoğu gitti azı kaldı inşallah hayırlısıyla geçer zamanBitene kadar öyle böyle idare edicez canım napim valla artık bıktım da çaktırmıyorum resmen
Evet progestan kullanırken zaten hem akıntı hem ilacın geri gelmesi daha beter şu zamanlar çabucak geçerde inşallah meleklerimize kavuşuruz
Bende atletlerimden bez yaptım kendime, dışarı çıkarken kullanıyorum. Her seferinde şu halime bak 4 doğum yapmış çişini kaçıran kadınlar gibi bezle dolaşıyorum diye iç geçiriyorumCanım bende aynıyım baş edemedim gerçekten ped koydum kaşıntıdan öldüm pamuklu 2 tshirtümden 15 parça falan bez kestim günlük onları kullanıyorum çok rahat ettim en azından ağıma geçmiyo koku kaşıntı yapmıyo onları da yüksekte yıkıyorum ütüleyip kokuyorum faydasını gördüm diyebilirim
Canım ozaman sana birde dışkı kültürü yapsınlar, besin zehirlenmesimi görürsün.İdrar kültürüne göre tekrar konusucaz canım sagol
Bende atletlerimden bez yaptım kendime, dışarı çıkarken kullanıyorum. Her seferinde şu halime bak 4 doğum yapmış çişini kaçıran kadınlar gibi bezle dolaşıyorum diye iç geçiriyorum
Canım ozaman sana birde dışkı kültürü yapsınlar, besin zehirlenmesimi görürsün.
Canım vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorsa neden vajinal kültür almadı? Bırak akıntı zamanını amerikada normal doğum öncesi doğuma yakın her kadından vajinal kültür almak mecburiymiş. Sonra bebekler enfeksiyonlu doğuyor burnu tıkanıyor konjuktivit oluyor. Ülkemizi sağlık konusunda çok begeniyorum ama hala eksiklerimiz var.
Benim babaannem kullanır namaz kılıyo kadın sade iç çamaşırıyla olmaz akarı var kokarı var der o bezin adı da '' kıç bezi ''
Bende oldum babaannem kıç bezlerm var
Eskiler öyle canım nereye giderse gitsin elinde Bi çanta Bi kaç parça bez 2 tane çamaşır taşıyoHakikaten eskiler o bezleri hala kullanıyor.Özellikle namaz niyazına dikkat edenler.Bizim burda da alt bezi ya da ara bezi diyorlar
Valla bilmyrm ki canım vajinal duruyor idrar kulturu sonucuna gore konusalım dedı. Belki de yarın vajinal kultur de ister.Gıda zehirlenmesi olsa bir iki gun once duzelmısken tekrarlar mi acaba bılemedım ki ben deBende atletlerimden bez yaptım kendime, dışarı çıkarken kullanıyorum. Her seferinde şu halime bak 4 doğum yapmış çişini kaçıran kadınlar gibi bezle dolaşıyorum diye iç geçiriyorum
Canım ozaman sana birde dışkı kültürü yapsınlar, besin zehirlenmesimi görürsün.
Canım vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorsa neden vajinal kültür almadı? Bırak akıntı zamanını amerikada normal doğum öncesi doğuma yakın her kadından vajinal kültür almak mecburiymiş. Sonra bebekler enfeksiyonlu doğuyor burnu tıkanıyor konjuktivit oluyor. Ülkemizi sağlık konusunda çok begeniyorum ama hala eksiklerimiz var.
Ay o bende de oldu bir kere hapsırıkda değil birden bi geldi yerinden kalkıp gidene kadar aktı gitti:))))))Ben de var canım. Hatta bugün hapsururken altıma işedim baya bayabacaklarimdan aktı, yarim saat güldük
Kızlar dogum yaklaşiyor pelvik kaslarini guclendirmek icin kegel egzersizi yapmayi unutmayın derim hamileligim basindan beri aklima geldikce yapiyorum...
Benim ilki sezeryan oldugu icin cok ise yaramayacak normal dogum icin cok etkili ama en azindan yaslaninca cis kacirmayi engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?