Ay o bende de oldu bir kere hapsırıkda değil birden bi geldi yerinden kalkıp gidene kadar aktı gitti:))))))
Valla bilmyrm ki canım vajinal duruyor idrar kulturu sonucuna gore konusalım dedı. Belki de yarın vajinal kultur de ister.Gıda zehirlenmesi olsa bir iki gun once duzelmısken tekrarlar mi acaba bılemedım ki ben de
Heya yürüyüş değişti altımızdan bez eksik olmuyor hastalıklar desen maximum :))Herkeste oluyor demek ki.Iyice yaşlı nenelere döndük veletlerin yüzünden
Evet hatta yorma kendini hiç sorma:)))))Kızlar çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara nefesim kesilir gibi oluyor ölçüyorum ortalama 95 civarı çıkıyordu ama bugün baya sıkıntı verdi bana 118 çıktı baya bi kendime gelemedim. Yarın randevum var doktora soracağım ama kesin öyle şeyler normal diyecek
Baya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayımMutlaka bi sebebi vardır canım.Ve inşallah önemli birşey değildir hemen geçer gider.
Yiyecekler işe yaramıyor mu peki lapadır patatestirBaya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayım
Baya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayım
Kızlar çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara nefesim kesilir gibi oluyor ölçüyorum ortalama 95 civarı çıkıyordu ama bugün baya sıkıntı verdi bana 118 çıktı baya bi kendime gelemedim. Yarın randevum var doktora soracağım ama kesin öyle şeyler normal diyecek
Bende bu hafta hazirlicam bı kenarda dursun ilkinde çok hazirliksizdimBende çok sabırsız olduğumdan herşeyi önceden yapmaya pek meraklıyım:)))
Ilk baslarla simdi arasında cok fark var guclendi sanirim kaslarim daha kolay tutuyorum istedğim an birakiyorum en cok şıkıştigim anlarda bile ilk salinimdan sonra tutabiliyorum... bu hafta dene bak her idarara çıktığında yap 1 haftanjn sonunda bile farki goruceksinHiç denemedim ben.Zorlaniyor musun yaparken.Kaslarda tutulma falan oluyor mu?
Kan sayımın nasıl? Belki o etkilemiştir. Birde yolda yürürken nefes egzersizi yap. Nefes al 5e kadar say nefesi tut 5e kadar say nefesi 5 snde ver sonra tekrar 5sn nefes tut. Bende çok işe yatıyor. 5 uzun gelirse 3te olur. Ben 3ü kullanıyorum.Kızlar çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara nefesim kesilir gibi oluyor ölçüyorum ortalama 95 civarı çıkıyordu ama bugün baya sıkıntı verdi bana 118 çıktı baya bi kendime gelemedim. Yarın randevum var doktora soracağım ama kesin öyle şeyler normal diyecek
Bende bastan beri hep var hep bulasiyo kiyafetimencanim.disari cikarken takiyorm ped onun ndisinda saatte bir degistiriyorum baya baya geliyoGünaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
Cok ucuza bunu buldum 15 liraydi uzerine harfler alip yapistircamGünaydın kızlar kapı süsü yaptırdınız mı ve nereden ☺
Kokusunda çok hosYok valla hiç kalıntı bırakmadı ben çok memnun kaldım
Valla öyle şaka gibi nezaman geldik bugünlere:) daha dün kalp atışı soruyorduk birbirimize:))Kızlar şaka maka,gelecek ay doğum yapabiliriz (bazılarımız için diyorum) temmuzun başındakiler sanki haziranda yapacak gibi :) az kaldi
Yaa cok güzel fikir aslında bi gezip bakmak lazımCok ucuza bunu buldum 15 liraydi uzerine harfler alip yapistircam
Bizde turksat var yayinla beraber memnunuz.servis hizmeti cok iyi hizli aninda cozuyolar fiyatida uygunKızlar size bir sorum var sürpriz bir şekilde taşınmaya karar verdik gideceğiniz sitede iki farklı fiber internet alt yapısı var türkcel süperonline ve Türksat kablonet var acaba hangisini seçmeliyiz bunlardan herhangi birini kullanıp memnun olan var mı acaba şimdi taahhüt filan edeceğiz uzun süre aptal bi internete maruz kalmak istemiyorum açıkcası
Öyle valla :) nasıl heyecanlanıyorum bazen var yaValla öyle şaka gibi nezaman geldik bugünlere:) daha dün kalp atışı soruyorduk birbirimize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?