2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla bilmyrm ki canım vajinal duruyor idrar kulturu sonucuna gore konusalım dedı. Belki de yarın vajinal kultur de ister.Gıda zehirlenmesi olsa bir iki gun once duzelmısken tekrarlar mi acaba bılemedım ki ben de

Mutlaka bi sebebi vardır canım.Ve inşallah önemli birşey değildir hemen geçer gider.

Kızlar çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara nefesim kesilir gibi oluyor ölçüyorum ortalama 95 civarı çıkıyordu ama bugün baya sıkıntı verdi bana 118 çıktı baya bi kendime gelemedim. Yarın randevum var doktora soracağım ama kesin öyle şeyler normal diyecek

Evet hatta yorma kendini hiç sorma:)))))

Mutlaka bi sebebi vardır canım.Ve inşallah önemli birşey değildir hemen geçer gider.
Baya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayım

Yiyecekler işe yaramıyor mu peki lapadır patatestir

Allah korusun.Bol sıvı tüketmeye çalış.Lifli gıdalar ye.İnsallah sebebi bulunur baya da uzun sürmüş.Benim 2-3 gün sürmüştü sadece.

Evet herkeste aynı problemler baş gösteriyor.Çarpinti halsizlik nefes alamama bayılma hissi.Dr muhtemelen normal dicek

Hiç denemedim ben.Zorlaniyor musun yaparken.Kaslarda tutulma falan oluyor mu?
Ilk baslarla simdi arasında cok fark var guclendi sanirim kaslarim daha kolay tutuyorum istedğim an birakiyorum en cok şıkıştigim anlarda bile ilk salinimdan sonra tutabiliyorum... bu hafta dene bak her idarara çıktığında yap 1 haftanjn sonunda bile farki goruceksin

Kan sayımın nasıl? Belki o etkilemiştir. Birde yolda yürürken nefes egzersizi yap. Nefes al 5e kadar say nefesi tut 5e kadar say nefesi 5 snde ver sonra tekrar 5sn nefes tut. Bende çok işe yatıyor. 5 uzun gelirse 3te olur. Ben 3ü kullanıyorum.

Bende bastan beri hep var hep bulasiyo kiyafetimencanim.disari cikarken takiyorm ped onun ndisinda saatte bir degistiriyorum baya baya geliyo

Bizde turksat var yayinla beraber memnunuz.servis hizmeti cok iyi hizli aninda cozuyolar fiyatida uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…