Ben de 150ye yaptırdım semevdesign diye bir sayfa güzel yapıyor tavsiye ederimBen de 145e bitane buldum bu sayfada
Ilk baslarla simdi arasında cok fark var guclendi sanirim kaslarim daha kolay tutuyorum istedğim an birakiyorum en cok şıkıştigim anlarda bile ilk salinimdan sonra tutabiliyorum... bu hafta dene bak her idarara çıktığında yap 1 haftanjn sonunda bile farki goruceksin
Bana da haziranın 20lerinde doğum yapcam gibi geliyor yengeç oluyor galibaKızlar şaka maka,gelecek ay doğum yapabiliriz (bazılarımız için diyorum) temmuzun başındakiler sanki haziranda yapacak gibi :) az kaldi
Ped beni mahfetti ya sık değiştircem de tahriş etti kaşındırdı kaşındırmıyosa en temizi aslında canım vallaBende bastan beri hep var hep bulasiyo kiyafetimencanim.disari cikarken takiyorm ped onun ndisinda saatte bir degistiriyorum baya baya geliyo
Bende 15-20si arası diyorum içime öyle doğuyo neden bilmiyorum canımBana da haziranın 20lerinde doğum yapcam gibi geliyor yengeç oluyor galiba
Ay bende bende hatta daha dün eşime dedim 20 haziranda gelecek sanki tam 38 haftalık oluyor. Sanırım ikizler oluyorBana da haziranın 20lerinde doğum yapcam gibi geliyor yengeç oluyor galiba
Benim oğlanlar bayramdan sonra gelecek gibi geliyor bana ya hayırlısı bakalımAy bende bende hatta daha dün eşime dedim 20 haziranda gelecek sanki tam 38 haftalık oluyor. Sanırım ikizler oluyor
Ay ne güzel dua aminnn inşallah canımKızlar hayırlı Ramazanlar hepimize. Allah hepimize evlatlarımızı sağ Salim vakti zamanında sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
benimde akıntım var ama ben progestan kullanıyorum ondandır diye düşünüyorumGünaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
benimde akıntım var ama ben progestan kullanıyorum ondandır diye düşünüyorumGünaydın kızlar
Vajinal akıntım artık iç çamaşırımı aştı pantolonuma taytıma pijamama hatta dışına çıkıyo bende ped kullanamıyorum mantar artar diye pamuklu tshirt kestim Bi iki tane onları kullanıyorum
Artış var mı sizlerde
hastane vericek bize o yüzden yaptırmadım benGünaydın kızlar kapı süsü yaptırdınız mı ve nereden ☺
Bizimki de isimsiz veriyormushastane vericek bize o yüzden yaptırmadım ben
Hayırlısıyla gelsinler inşallah :) heyecan var mi?Benim oğlanlar bayramdan sonra gelecek gibi geliyor bana ya hayırlısı bakalım
Görürsün inşallah allahın izniyleBenimki acaba haziranı bekler mi diyorumMayısta doğmaz inşallah bi 34-35i görürüm
Amin canımmmmmKızlar hayırlı Ramazanlar hepimize. Allah hepimize evlatlarımızı sağ Salim vakti zamanında sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İdrar yolu enfeksiyonu akıntı yapmıyo canımbenimde akıntım var ama ben progestan kullanıyorum ondandır diye düşünüyorum
gerçi geçen ayki idrar tahlilinde lökosit epitel hücre bakteri herşey çıkmıştı
toz bişeyler içtim geçti mi bilmiyom
bu ay daha yapılmadı
bu çarşamba gittiğimde yapar heralde
Göreceğiz inşallah canım.Benimki acaba haziranı bekler mi diyorumMayısta doğmaz inşallah bi 34-35i görürüm
Olmaz mıHayırlısıyla gelsinler inşallah :) heyecan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?