2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar yatak için 4 5 ay anne yanı kullanacağım görümcemden. Sonrası için de yatağı yükselen yataklardan tavsiye etti görümcem kendi çilekten almıştı ama hiç kullanamadı. Yatağa koyup almak zor geldi emzirirken Sezeryanlı da olduğu için belki de. 120 cm buldum bir yatak , kendi odama da alıp yanımda yatırırım bir süre hem de ama kaç yaşına kadar kullanırım sizce 120 cm yatağı. Yanına da yüksek bir şifonyer alayım diyorum gardırop da cok kullanılamıyor küçükken deniyor. 4-5 yaşlarında hem daha büyük eve geçeriz inşallah hem kendi odasını seçer bunu da kardeş nasip olursa o kullanır gibi düşündük

Eklentiler

• 77D0A695-77D0-4CE6-9BF4-5820290BBAB0.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 49
Canım 3-4 yaşa kadar deniyor. Bende 60-120 ahşap beşik aldım. Çok sevdim. Üç kademeli hem anne yanı hemde en alt kademede normal yatak oluyor
Ben de varım gayet
İyi bari yalnız değilim

Canim aynı mantıkla 130 cm yatak aldım bende. Sizinkine çok benziyor. Bir de dolap aldım koydum odama. Çocuk 4-5 yaşına kadar kullanır rahat. Benim ki de asansörlü. Bir de salon için park yatak ve ana kucagi aldım. Bir de bende kendi odasını kendi seçsin istiyorum. Bana kalsa gri yapıp geçeceğim ama belki çocuk anne ben mor seviyorum diyecek ❤

Kızlar bugün bebişimin ilk bezini aldım ama nedense klasik bir türk gibi bir numara büyüğünü aldım sizce ilk zamanlar için 1 numarasını da almalı mıyım kg filan yazmışlar pek anlamadım deneyimli analar bi bakın hele
bu arada içinden bi tane çıkardım küçük dötüm diye sevdimmm eşimde bezi alıp öptü dışarıdan bakılınca tam bir manyak gibiydik

Eklentiler

• image.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 47
Bazen insanın basireti bağlanıyor, bana da olur sonra kendime kızarım. Merak etme o lafı başka bi şekilde ondan çıkarmak için gene fırsatın olcaktır. İntikam soğuk yenen bi yemektir ha gerçekten patavatsızlığından söylediyse de hatasını en azından anlayıp bir dahakine yapmaz

Demirim düşük çıktı son tahlilde ilacı değiştirdi doktor ama şu an ne durumda bilmiyorum. Bir daha öyle birşey olduğunda deneyeyim canım bu yöntemi.
hastane vericek bize o yüzden yaptırmadım ben
Hastanenin verdiği nasıl birşey acaba gösterdiler mi? Birkaç kişiden daha duydum bunu.
Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Benim daha çantanın içine koyacak hiçbirşeyim yok hazırlamayı geçtim
Ben de 70x110 bir anne yanı aldım 3-4 yaşına kadar yatabilir dediler. Bir de 60x120 lik seçeceği vardı geniş olması daha işe yarar gibi geldi elini kolunu rahat ettirmesi açısından.

Merhaba kızlar sizlere bisey soracağım agzim zehir gibi sürekli susuzluk hissi oluyor seker yuklemesini 23+4de yapti doktorum seker cikmadi aclik tokluk baktirdim 1 hafta once normal cikti doktora sordum bebek saclaniyor ondan agzinin tadi yok diyor sizlerde varmi böyle sorun yasayan

Bende ilk üç ay olmuştu. Şimdi de olmaya başladı. Ben de soracaktım. Ağzının tadı ilk aylarda ki gibi bozulan var mı diye. Sanki ağzının içine bir avuç tuz atmışsın gibi.

Canim tabi ki her zaman ki gibi ben Daha kızımın kıyafetlerini bile yıkamadım. Anası anca geziyor
Bende daha ne yıkama ne bir şey erken Doğum riskim var birde
biz daha odasini yeni boyadik esyalari yikanacak bekliyor, sifonyerini almadik henuz.. bugun de indirim varmis diye ates olcerini falan alalim dedik.
Hayırlı olsun canım gene ucundan başlamışsın o da güzel. Ateş ölçeri hangi marka aldın
iyi iyi yalnız olmama sevindim.

Herkese hayırlı ramazanlar.Bişey sorucam canlar.Esimle küsüm şu an.O adım atip günlerdir özür dilemedi.Beni çok üzdü.Muhtemelen kendini haklı görüyor.Sizce ben adım atmalı miyim mübarek ramazan hatrına?Bugünlerde aynı evin içinde küs kalmak istemiyorum.Bi taraftan yine hatasını anlamayacak o kadar üzdüğü yanına kar kalacak diyorum.Konusmaya kalksam yine beni anlamayip üzecek.Sizce nasıl davranmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…