- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Aminnn,insallahGöreceğiz inşallah canım.
Olmaz mı ☺ Zaman yaklaştıkça daha çok artıyor heyecan. İnşallah sağ Salim kucaklamak nasip olur hepimize
Ben de varım gayetÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Canım 3-4 yaşa kadar deniyor. Bende 60-120 ahşap beşik aldım. Çok sevdim. Üç kademeli hem anne yanı hemde en alt kademede normal yatak oluyorKızlar yatak için 4 5 ay anne yanı kullanacağım görümcemden. Sonrası için de yatağı yükselen yataklardan tavsiye etti görümcem kendi çilekten almıştı ama hiç kullanamadı. Yatağa koyup almak zor geldi emzirirken Sezeryanlı da olduğu için belki de. 120 cm buldum bir yatak , kendi odama da alıp yanımda yatırırım bir süre hem de ama kaç yaşına kadar kullanırım sizce 120 cm yatağı. Yanına da yüksek bir şifonyer alayım diyorum gardırop da cok kullanılamıyor küçükken deniyor. 4-5 yaşlarında hem daha büyük eve geçeriz inşallah hem kendi odasını seçer bunu da kardeş nasip olursa o kullanır gibi düşündük
İyi bari yalnız değilimBen de varım gayet
Canim tabi ki her zaman ki gibi benÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Canim aynı mantıkla 130 cm yatak aldım bende. Sizinkine çok benziyor. Bir de dolap aldım koydum odama. Çocuk 4-5 yaşına kadar kullanır rahat. Benim ki de asansörlü. Bir de salon için park yatak ve ana kucagi aldım. Bir de bende kendi odasını kendi seçsin istiyorum. Bana kalsa gri yapıp geçeceğim ama belki çocuk anne ben mor seviyorum diyecek ❤Kızlar yatak için 4 5 ay anne yanı kullanacağım görümcemden. Sonrası için de yatağı yükselen yataklardan tavsiye etti görümcem kendi çilekten almıştı ama hiç kullanamadı. Yatağa koyup almak zor geldi emzirirken Sezeryanlı da olduğu için belki de. 120 cm buldum bir yatak , kendi odama da alıp yanımda yatırırım bir süre hem de ama kaç yaşına kadar kullanırım sizce 120 cm yatağı. Yanına da yüksek bir şifonyer alayım diyorum gardırop da cok kullanılamıyor küçükken deniyor. 4-5 yaşlarında hem daha büyük eve geçeriz inşallah hem kendi odasını seçer bunu da kardeş nasip olursa o kullanır gibi düşündük
bende hazırlamadımÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Nerde indirim vardı canım bende ateş ölçer alayımbiz daha odasini yeni boyadik esyalari yikanacak bekliyor, sifonyerini almadik henuz.. bugun de indirim varmis diye ates olcerini falan alalim dedik.
Bazen insanın basireti bağlanıyor, bana da olur sonra kendime kızarım. Merak etme o lafı başka bi şekilde ondan çıkarmak için gene fırsatın olcaktır. İntikam soğuk yenen bi yemektirAynen canım duyan doktor zanneder
Okadar emin bi şekilde söylediki dilim tutuldu sanki bişey diyemedim
keşke açsaydım ağızımı onun pişmanlığını yaşıyorum
Bidaha onu görmek bile istemiyorum hiç beklemezdim ondan başkası söylese bu kadar zoruma gitmezdi
Bende hazırlamadım daha çok miskinim çoook yarın yeni hafta yeni başlangıçlar mantığıyla girişicem inşÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Demirim düşük çıktı son tahlilde ilacı değiştirdi doktor ama şu an ne durumda bilmiyorum. Bir daha öyle birşey olduğunda deneyeyim canım bu yöntemi.Kan sayımın nasıl? Belki o etkilemiştir. Birde yolda yürürken nefes egzersizi yap. Nefes al 5e kadar say nefesi tut 5e kadar say nefesi 5 snde ver sonra tekrar 5sn nefes tut. Bende çok işe yatıyor. 5 uzun gelirse 3te olur. Ben 3ü kullanıyorum.
Hastanenin verdiği nasıl birşey acaba gösterdiler mi? Birkaç kişiden daha duydum bunu.hastane vericek bize o yüzden yaptırmadım ben
Benim daha çantanın içine koyacak hiçbirşeyim yok hazırlamayı geçtimÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Ben de 70x110 bir anne yanı aldım 3-4 yaşına kadar yatabilir dediler. Bir de 60x120 lik seçeceği vardı geniş olması daha işe yarar gibi geldi elini kolunu rahat ettirmesi açısından.Kızlar yatak için 4 5 ay anne yanı kullanacağım görümcemden. Sonrası için de yatağı yükselen yataklardan tavsiye etti görümcem kendi çilekten almıştı ama hiç kullanamadı. Yatağa koyup almak zor geldi emzirirken Sezeryanlı da olduğu için belki de. 120 cm buldum bir yatak , kendi odama da alıp yanımda yatırırım bir süre hem de ama kaç yaşına kadar kullanırım sizce 120 cm yatağı. Yanına da yüksek bir şifonyer alayım diyorum gardırop da cok kullanılamıyor küçükken deniyor. 4-5 yaşlarında hem daha büyük eve geçeriz inşallah hem kendi odasını seçer bunu da kardeş nasip olursa o kullanır gibi düşündük
Bende ilk üç ay olmuştu. Şimdi de olmaya başladı. Ben de soracaktım. Ağzının tadı ilk aylarda ki gibi bozulan var mı diye. Sanki ağzının içine bir avuç tuz atmışsın gibi.Merhaba kızlar sizlere bisey soracağım agzim zehir gibi sürekli susuzluk hissi oluyor seker yuklemesini 23+4de yapti doktorum seker cikmadi aclik tokluk baktirdim 1 hafta once normal cikti doktora sordum bebek saclaniyor ondan agzinin tadi yok diyor sizlerde varmi böyle sorun yasayan
O kadar bekleyemem ben yaBende 15-20si arası diyorum içime öyle doğuyo neden bilmiyorum canım
Sabırsızlıktam olsa gerek bide 42ye sarkıyomuş
Bende daha ne yıkama ne bir şeyCanim tabi ki her zaman ki gibi benDaha kızımın kıyafetlerini bile yıkamadım. Anası anca geziyor
Hayırlı olsun canım gene ucundan başlamışsın o da güzel. Ateş ölçeri hangi marka aldınbiz daha odasini yeni boyadik esyalari yikanacak bekliyor, sifonyerini almadik henuz.. bugun de indirim varmis diye ates olcerini falan alalim dedik.
bende hazırlamadım
neyi bekliyom hala bilmiyom
çalıştığım için zaman bulamıyorum
1 gün izinliyim ondada hastanedeyiz zaten her hafta
32de çalışamaz verirse doktorum o zaman hazırlarım diye düşünüyorum
Ben de tam hazırlamadım daha ama çoğu şeyi aldım.Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?