Aynen bende öyle yedek çorap 2 tane koydum iç dış zıbın ağız mendili bide pamukla ıslak havlu:))Benimde 2 penye var 1 tane de müslin koyucam canım
4 tane de dediğin gibi takım o zaman yeterli heralde canım yedek çorap 2 3 tane de iç zıbın atıcam
6 tane ağız mendili
Ikimiz ayni hastaneye gidiyoruz ya bana stüdyo ekremin danismasi gibi bir yer var ya ordaki bayan dedi ki asla dışardan süs kabul etmiyor hastane burda paketler var 250 den 2000 tl ye kadar süsleme icin bu paketleri veriyoruz dedi ben sok oldum erken diye de bisey demeidm ... yanj ben yaptirmis oldugum kapi süsünü asmiyor muymhastane vericek bize o yüzden yaptırmadım ben
Onları ayrı lohusa pedi göğüs pedi bez ıslak mendil daha o topa geçemedimAynen bende öyle yedek çorap 2 tane koydum iç dış zıbın ağız mendili bide pamukla ıslak havlu:))
Yeter canım zaten normal okursa 1 sezeryan olursa 2 gece.Kızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
Canım ben 2 gündür pek yaşamıyordum bugün tüm gün saat başı yaşadım. Uygulama olarak dr banunun aplikasyonunu kullanıyorum orda kasılma sayacı var baktım ortalama 1 saatte sertleşmiş.Kızlar bu kasılmaları hergün yaşıyormusunuz benim dünden beri kasılıyor karnım
Sabahlıklı gecelik bir tane penye lcw den bi gecelik bi takımda pijama çorap sutyen kilot:))))Onları ayrı lohusa pedi göğüs pedi bez ıslak mendil daha o topa geçemedim
Kendine ne koydun peki ben 2 gecelik aldım biri sabahlıklı biri penye çorap havlu Bi takım daha pijama koysam mı evden?
Heh tamam canım sağolSabahlıklı gecelik bir tane penye lcw den bi gecelik bi takımda pijama çorap sutyen kilot:))))
Bende ordan bakayım ozaman bende arka arkaya oluyor ya başladımıYeter canım zaten normal okursa 1 sezeryan olursa 2 gece.
Canım ben 2 gündür pek yaşamıyordum bugün tüm gün saat başı yaşadım. Uygulama olarak dr banunun aplikasyonunu kullanıyorum orda kasılma sayacı var baktım ortalama 1 saatte sertleşmiş.
Valla yaz olacak illla gerekli değil tabii tercih meselesi benceKizlar sabahlik sart mi?
Tamam canım çok sağolYeter canım zaten normal okursa 1 sezeryan olursa 2 gece.
Canım ben 2 gündür pek yaşamıyordum bugün tüm gün saat başı yaşadım. Uygulama olarak dr banunun aplikasyonunu kullanıyorum orda kasılma sayacı var baktım ortalama 1 saatte sertleşmiş.
Sütyende pek takarmıyız bilmem ama annem takmazsın sanmam diyo:))) ama biri geleceğinde resim çekilirken şart tabiiHeh tamam canım sağol
Bende 3 lohusa kilodu 1 emzirme sütyeni aldım
Aynen bende onu düşünerek aldım canım ya kendi sütyenimden de koyucam amaSütyende pek takarmıyız bilmem ama annem takmazsın sanmam diyo:))) ama biri geleceğinde resim çekilirken şart tabii
Ben özel takım almadım, hepsi günlük şeyler.Kizlar sabahlik sart mi?
Bende ordan bakayım ozaman bende arka arkaya oluyor ya başladımı
Acaba bebiş pozisyonmu değişiyor?Ya kızlar bide ben anlamıyorum hiç nekadar sürede nekadarı normal nekadarı olağan değil hiç anlamadım şu kasılma olayını yaklaşık 45 dkkadır kasılıyor arka arkaya
Çok değil mi yaKızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
Valla sağ taraftaydı ortaya geldi top gibi 10 dkkada 5 dkkada bir oldu şimdi ensonıncusu öyle kaldı yumuşamadı korkutuyor beni ama ağrı magrı yokBen özel takım almadım, hepsi günlük şeyler.
Sabahlığımda.
Acaba bebiş pozisyonmu değişiyor?
Siz yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz canım bilmiyorum ama ben yıkatmicam eve gelince yıkansın istiyoruk o yüzden çabuk kirlenir gibime geliyoÇok değil mi ya
Ben bi tane hm den aldım bi de nakışlı tulum bataniye var
Bi tanede yedek tulum koyarım tekli
Canım 3-4 yaşa kadar deniyor. Bende 60-120 ahşap beşik aldım. Çok sevdim. Üç kademeli hem anne yanı hemde en alt kademede normal yatak oluyor
İyi bari yalnız değilim ☺
Kızlar benim bildiğim kadarıyla o kadar uzun kullanamazsınız. Biz de yer darlığından dıştan(80-140) içten 70-130 aldık, max 3 yaş diyolar.Canim aynı mantıkla 130 cm yatak aldım bende. Sizinkine çok benziyor. Bir de dolap aldım koydum odama. Çocuk 4-5 yaşına kadar kullanır rahat. Benim ki de asansörlü. Bir de salon için park yatak ve ana kucagi aldım. Bir de bende kendi odasını kendi seçsin istiyorum. Bana kalsa gri yapıp geçeceğim ama belki çocuk anne ben mor seviyorum diyecek ❤
Ben tamamen foti için aldım canım yoksa elbette şart değil yaniKizlar sabahlik sart mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?