Bence sabahlık sadece foto çekimi için yoksa gereksiz:))Kizlar sabahlik sart mi?
Büyük setlerden mi aldın hastane çıkışıKızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
Bence hiç gerek yok süslemeye bir kapı süsü yeterli hastane içinIkimiz ayni hastaneye gidiyoruz ya bana stüdyo ekremin danismasi gibi bir yer var ya ordaki bayan dedi ki asla dışardan süs kabul etmiyor hastane burda paketler var 250 den 2000 tl ye kadar süsleme icin bu paketleri veriyoruz dedi ben sok oldum erken diye de bisey demeidm ... yanj ben yaptirmis oldugum kapi süsünü asmiyor muym
Bi tanesi 10lu hastane çıkışıBüyük setlerden mi aldın hastane çıkışı
Ben küçük hastane çıkışı aldım 2 tane
Salı günü eksikleri tamamlayacagım
Minik diye az görünür gözüne cimcimeninn eşyaları❤
Bizde aynı bezdenKızlar bugün bebişimin ilk bezini aldım ama nedense klasik bir türk gibi bir numara büyüğünü aldımsizce ilk zamanlar için 1 numarasını da almalı mıyım kg filan yazmışlar pek anlamadım deneyimli analar bi bakın hele
bu arada içinden bi tane çıkardım küçük dötüm diye sevdimmmeşimde bezi alıp öptü dışarıdan bakılınca tam bir manyak gibiydik
Yıkanmaması daha iyimiş canım ama hastanede nasıl yıkıyorlar öyle kanlı falan da olmaz ki bi su mu tutarlar yada silinir mi bende onu düşünüyorumSiz yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz canım bilmiyorum ama ben yıkatmicam eve gelince yıkansın istiyoruk o yüzden çabuk kirlenir gibime geliyo
Bende hastane süslemesi düşünmüyorum zaten bende hastaneye gelen olmaz ailem dışında sanmam kapı süsünüde ablam halledicek marifetlidir kendileri:) banada öyle çok süsleme falan filam abartı geliyor ama tabi herkez nasıl mutlu olcaksa herkesin hayali:)Bence hiç gerek yok süslemeye bir kapı süsü yeterli hastane için
O masraflarla evinde yap daha iyi
Ben gereksiz buluyorum
Hastane ziyaretne gelende kısa süreliğine gelecek sonra tekrar evine tebriğe gelecekler
Hastande doğum yaptıktan 1 gün sonra çıkıyorsun zaten aksi bir durum olmazsa şayet
Bu benım fikrim yapana da helal olsun diyorum
Verniks kalsın diye başı yıkanıp vücudunun kanı hafifçe silinip temizleniyomuş bunu hastaneye bildirmen gerekiyor yoksa çoğu yer yıkıyo tüm vücut olarakYıkanmaması daha iyimiş canım ama hastanede nasıl yıkıyorlar öyle kanlı falan da olmaz ki bi su mu tutarlar yada silinir mi bende onu düşünüyorum
Beyaz iyi de diğerleri normal elbise gibi duruyorKızlar oyshoda güzel gecelikler var. Kumaşları %100 viskoz/pamuk ya da polyester. Penye dışındakiler olmaz dimi?
Eki Görüntüle 2265714
Neden olmasın canım ya sen rahat edeceksen emzirme de zorluk çekmiceğin bişey alabilirsinKızlar oyshoda güzel gecelikler var. Kumaşları %100 viskoz/pamuk ya da polyester. Penye dışındakiler olmaz dimi?
Eki Görüntüle 2265714
Ozaman söleyim bende canım bebeği koruyormuş bağışıklığı artıyormuşVerniks kalsın diye başı yıkanıp vücudunun kanı hafifçe silinip temizleniyomuş bunu hastaneye bildirmen gerekiyor yoksa çoğu yer yıkıyo tüm vücut olarak
Bende detaylı konuşucam doktorla bu konuyu kesinlikle yıkansın istemiyorum 24 saat kalsın bişey olmaz eve gelince yıkarız kendimiz
Kayınvalidem pis pis olmaz yıkansın öpülmezde diyo dedim öpülmesin zaten neden öpülsün yeni doğmuş çocuk 1 gün öyle kalması vücut ısısı için adaptasyon için sarılık olmasın diye çok çok faydalı
Kumaşlarından emin olamadım. Ben zaten farklı olmayı seviyorum, ondan değişiklere gittim :)Beyaz iyi de diğerleri normal elbise gibi duruyor
Kuzucum panik olma ama bı nst vektör mutlaka. Arka arkaya olması normal değil.Ya kızlar bide ben anlamıyorum hiç nekadar sürede nekadarı normal nekadarı olağan değil hiç anlamadım şu kasılma olayını yaklaşık 45 dkkadır kasılıyor arka arkaya
Benim de hazır değil. Almadık da pek bir şey. Bu ay sonu alıp hazırlamayı planlıyorum.Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Kızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
Bence gayet normal canım anlamaman. İnan burda okuyorum. Doğum tecrübem de var. Yine de kasılmayı anlamıyorum. Tek bildiğim doğum ağrısı hiçbir ağrıya benzemiyor. Dinlenmekle geçmiyor ve düzenli. O yüzden endişe etmiyorum anlamadığıma..Ya kızlar bide ben anlamıyorum hiç nekadar sürede nekadarı normal nekadarı olağan değil hiç anlamadım şu kasılma olayını yaklaşık 45 dkkadır kasılıyor arka arkaya
Ben normalde giyiyorum, saten rahat diil de polyester bana rahat gelşyor ama sezeryanlıyken rahatsız eder mi işte, onu yaşamadığım için bilemiyorumNeden olmasın canım ya sen rahat edeceksen emzirme de zorluk çekmiceğin bişey alabilirsin
Ben polyestere satene alışkın değilim mesela alışkın olan gayette kullanır yani
Ozaman al gitsin:)) ama terletmez mi bu kumaş sen yine bir tane rahat bişi al olmazsa birde böyle bişi al duruma göre bakarsınKumaşlarından emin olamadım. Ben zaten farklı olmayı pek seviyorum, ondan değişiklere gittim :)
Valla korktum korkmadım değil geçti şimdi şükür genel bir sertlik kaldı takipteyim salı günü kontrol var ozamana kadar olmaz inş birdahaKuzucum panik olma ama bı nst vektör mutlaka. Arka arkaya olması normal değil.
6-9 Aylık almaya bak o zaman:)Bi tanesi 10lu hastane çıkışı
Bi tanesi isimli olan canım battaniyesi eldiveni şapkası zıbını falan var
Diğerleri de 5li 2 tane var
Bende yavaştan tamamlıyorum kargoda gelecekler var gelenler var
Bitmiyo ki alıyorum alıyorum hala eksik
Valla bilmiyorum baktığımda çok gibi geldi ama döktüğümde çocuğun az geldi gözüme tulumları tek parça ya belki ondan
Bu gece ve yarında bak kasılmaları takip et. Bebek hareketlerine de bak. Kasılma olunca geçene kadar bebek hareket etmiyor. Eğer yarına kadar ve yarında olursa saliyi beklenen iyi olmaz.Valla korktum korkmadım değil geçti şimdi şükür genel bir sertlik kaldı takipteyim salı günü kontrol var ozamana kadar olmaz inş birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?