2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
Büyük setlerden mi aldın hastane çıkışı
Ben küçük hastane çıkışı aldım 2 tane
Salı günü eksikleri tamamlayacagım
Minik diye az görünür gözüne cimcimeninn eşyaları

Bence hiç gerek yok süslemeye bir kapı süsü yeterli hastane için
O masraflarla evinde yap daha iyi
Ben gereksiz buluyorum
Hastane ziyaretne gelende kısa süreliğine gelecek sonra tekrar evine tebriğe gelecekler
Hastande doğum yaptıktan 1 gün sonra çıkıyorsun zaten aksi bir durum olmazsa şayet
Bu benım fikrim yapana da helal olsun diyorum

Bi tanesi 10lu hastane çıkışı
Bi tanesi isimli olan canım battaniyesi eldiveni şapkası zıbını falan var
Diğerleri de 5li 2 tane var
Bende yavaştan tamamlıyorum kargoda gelecekler var gelenler var
Bitmiyo ki alıyorum alıyorum hala eksik
Valla bilmiyorum baktığımda çok gibi geldi ama döktüğümde çocuğun az geldi gözüme tulumları tek parça ya belki ondan

Bizde aynı bezden
1 tane 1numara
4tane 2 numara aldık Canım

Aynı şeyi düşündüm ilk hafta 1 kullanır
Sonra 2yle devam ederiz dedim

Siz yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz canım bilmiyorum ama ben yıkatmicam eve gelince yıkansın istiyoruk o yüzden çabuk kirlenir gibime geliyo
Yıkanmaması daha iyimiş canım ama hastanede nasıl yıkıyorlar öyle kanlı falan da olmaz ki bi su mu tutarlar yada silinir mi bende onu düşünüyorum

Bende hastane süslemesi düşünmüyorum zaten bende hastaneye gelen olmaz ailem dışında sanmam kapı süsünüde ablam halledicek marifetlidir kendileri:) banada öyle çok süsleme falan filam abartı geliyor ama tabi herkez nasıl mutlu olcaksa herkesin hayali:)

Yıkanmaması daha iyimiş canım ama hastanede nasıl yıkıyorlar öyle kanlı falan da olmaz ki bi su mu tutarlar yada silinir mi bende onu düşünüyorum
Verniks kalsın diye başı yıkanıp vücudunun kanı hafifçe silinip temizleniyomuş bunu hastaneye bildirmen gerekiyor yoksa çoğu yer yıkıyo tüm vücut olarak
Bende detaylı konuşucam doktorla bu konuyu kesinlikle yıkansın istemiyorum 24 saat kalsın bişey olmaz eve gelince yıkarız kendimiz
Kayınvalidem pis pis olmaz yıkansın öpülmezde diyo dedim öpülmesin zaten neden öpülsün yeni doğmuş çocuk 1 gün öyle kalması vücut ısısı için adaptasyon için sarılık olmasın diye çok çok faydalı

Kızlar oyshoda güzel gecelikler var. Kumaşları %100 viskoz/pamuk ya da polyester. Penye dışındakiler olmaz dimi?
Eki Görüntüle 2265714
Neden olmasın canım ya sen rahat edeceksen emzirme de zorluk çekmiceğin bişey alabilirsin
Ben polyestere satene alışkın değilim mesela alışkın olan gayette kullanır yani

Ozaman söleyim bende canım bebeği koruyormuş bağışıklığı artıyormuş

Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Benim de hazır değil. Almadık da pek bir şey. Bu ay sonu alıp hazırlamayı planlıyorum.

Kızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta

Yeterli canım ben bi 10 lu bi 5 li ile gitmiştim. 2. gün çıkınca tek kıyafet kullanmış oldu. Tabi özel bi durum olursa o zaman başka.

Ya kızlar bide ben anlamıyorum hiç nekadar sürede nekadarı normal nekadarı olağan değil hiç anlamadım şu kasılma olayını yaklaşık 45 dkkadır kasılıyor arka arkaya
Bence gayet normal canım anlamaman. İnan burda okuyorum. Doğum tecrübem de var. Yine de kasılmayı anlamıyorum. Tek bildiğim doğum ağrısı hiçbir ağrıya benzemiyor. Dinlenmekle geçmiyor ve düzenli. O yüzden endişe etmiyorum anlamadığıma..

Neden olmasın canım ya sen rahat edeceksen emzirme de zorluk çekmiceğin bişey alabilirsin
Ben polyestere satene alışkın değilim mesela alışkın olan gayette kullanır yani
Ben normalde giyiyorum, saten rahat diil de polyester bana rahat gelşyor ama sezeryanlıyken rahatsız eder mi işte, onu yaşamadığım için bilemiyorum

6-9 Aylık almaya bak o zaman:)
Tulum kaç tane var.
Kız çocuk olunca seçenek çok oluyor
Haydi bizlere iyi alışverişler

Valla korktum korkmadım değil geçti şimdi şükür genel bir sertlik kaldı takipteyim salı günü kontrol var ozamana kadar olmaz inş birdaha
Bu gece ve yarında bak kasılmaları takip et. Bebek hareketlerine de bak. Kasılma olunca geçene kadar bebek hareket etmiyor. Eğer yarına kadar ve yarında olursa saliyi beklenen iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…