2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum olacak olsa ağrı olur dimi? En fazla erken doğum belirtsi olabilir sanırım salı günü söleyim doktora da izah etsin iyice nst ye mi sokar napar baksın artık

Ozaman al gitsin:)) ama terletmez mi bu kumaş sen yine bir tane rahat bişi al olmazsa birde böyle bişi al duruma göre bakarsın
Evet terletebilir, hastahanede zaten ultra terlicem Belki göbeğimi yakar vs. Yoksa bi tane penye takım aldım da, 2. Geceliği bulamıyorum. Zevkime uyan bişi bulamadım..

Bu gece ve yarında bak kasılmaları takip et. Bebek hareketlerine de bak. Kasılma olunca geçene kadar bebek hareket etmiyor. Eğer yarına kadar ve yarında olursa saliyi beklenen iyi olmaz.
Yok devam eder yarında olursa giderim zaten olmazsa salıyı beklicem

Yok devam eder yarında olursa giderim zaten olmazsa salıyı beklicem
Aynen canım. Sakin ol uzan dinlen karnını okşa rahatlamayı calis. Mesela bişey farkettim ne zaman carpintim başlasa zor nefes alsam aynı saniyede kasılma da oluyor. Panik olmadan sakin sakin nefes almaya çalışıyorum. Karanlık bı odaya geçip kendime telkinlerde bulunuyorum.

Bu gece ve yarında bak kasılmaları takip et. Bebek hareketlerine de bak. Kasılma olunca geçene kadar bebek hareket etmiyor. Eğer yarına kadar ve yarında olursa saliyi beklenen iyi olmaz.
Canım bende nstde düzenli sancı çıktığında bebek hareketlerinide hissediyordum.

Kasılıyor dediğin derinin yetmemesi, sertleşip genişlemeye çalışması gbi birşeyse ben hep yaşıyorum?
Gerilip bir yerde toplanıyor top gibi çok sert oluyor sonra yumusuyor sonra hop gene gerilip top gibi oluyor arka arkaya oluyor dün aksam oldu bide bu aksam 30. Haftadan sonra kasılma olurmuş doğuma hazırlık için ama işde yol su kadar dkka yok su kadar süre olursa normal yada değil falan.

Canım bana hastaneden taburcu olurken dedikleri şuydu
Gün içinde başka başka zamanlarda olup geçiyorsa korkma yalancı kasilmalardir. Ama bir saat içinde bı kaç defa oluyorsa 4-5 defa oluyorsa vakit kaybetmeden yine gel.

Kasılmalardan sonra karnım ortaya geldi bebek hep sağdaydı pozisyon değiştirdiğin de de oluyor mu acaba

Doğum olacak olsa ağrı olur dimi? En fazla erken doğum belirtsi olabilir sanırım salı günü söleyim doktora da izah etsin iyice nst ye mi sokar napar baksın artık

Evet ağrısız habersiz bir doğum olmaz. Tabii ki önlem alır dr danışırsın. Yol gösterir. Acil bir şey olursa hemen gidersin en fazla..

Benim bir saat içinde oluyor 4-5

O zaman hastaneye gitmelisin. Önemli bir durum da olabilir benim rahimim açıldı o kasilmalarla biliyosun
Canım ben şimdi gidersem hastaneye panik yaparım stres yapar daha çok gererim beklicem bakalım olacak mı agrımın olmaması beni rahatlatıyo şuan

6-9 Aylık almaya bak o zaman:)
Tulum kaç tane var.
Kız çocuk olunca seçenek çok oluyor
Haydi bizlere iyi alışverişler
Tulumu da 1-2 aylık olanlar var 6 tane
1-3 elbiseleri var Bi iki tane yine alt üstleri var
H&m bak canım valla mükemmeller erkekler içinde
Eylüle kadar bişey almam sonra bakarız

Yine olursa ben gideyim ozaman
Evet ihmal etme. Olmasin inşallah. Bugun eşim o kadar yoruldu ki ramazan alışverişi yaptı geldi onları tek tek buzdolabını silip yerleştirdi. Ev süpürdü iki makine çamaşır yıkadı astı. Balkonu yıkadı tüm çiçeklerimi oraya çıkardı duzenledi. Sahurda yemek için bir sürü kavurma yapıp soğuttu. Balık yaptı yedik kaldırdı topladı falan. Bende yardım olsun diye sadece bı düdüklüyü surtup yıkadım. Sadece onu yapmama rağmen hemen kasılma oldu yine geçtim yattım. Yatmayip ayağa kalktigin an sucuk doğrarken bile aZcik karnını zorlasan kasılma oluyor. Aşırı dikkat gerekiyor vaktinde doğurmak istiyorsak. O yüzden çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…