2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben normalde giyiyorum, saten rahat diil de polyester bana rahat gelşyor ama sezeryanlıyken rahatsız eder mi işte, onu yaşamadığım için bilemiyorum
Karnı sıkmadığı sürece hiç bişey olmaz bence canım pijama çok önermiyorlar lastiğindwn dolayı ama dümdüz gecelik bişey yapmaz sanmıyorum birazda senin mutlu olman önemli

Tamam canım çok teşekkürler

valla ben kapı süsü yaptırmadığım için hiç aklıma öyle bişey sormak gelmedi
sen bidahaki gittiğinde sor istersen canım
ben konuştuğumda 600 süsleme 600 fotoğraf çekimi 1200 dedi limonata lokum veriliyomuş bide kapı süsü
o sonra sizin oluyo dedi bende o yüzden başka yaptırmadım

Bende gecelik pijama bi turlu alamadim.bi takim dantelli aldim pijama.gecelikte vardi bi tane emzirmeye uygun ama ic gosteriyo. Dugun zamanindan saten bi sabahlik var sizce o kullanilir mi?

Canım aslında siz bebişlerin kiloları biliyorsunuz ona göre alabilirsin ama 1 numara 1 paket olsun al derim. Biz 1 aldık oğlumda ve 3-4 paket kullandık rahat rahat.. 3270gr doğmuştu ama ilk hafta biliyosunuz %10 kilo kaybı olcak. Şişi incek bebişin. Yani hesabınızı öyle yapın derim..

Bu hafta bende de çıktı ondan, ama kanama vs olmadıkça müdahale yok burda.. Bol lifli beslenmeye, kabız olmamaya çalış. Temizlendikçe parmağınla itebilirsin hatta ama yine çıkacaktır. Temiz kalmaya ve iyi beslenmeye çalış

Artık Türkiye’de de çoğu hastane yıkamıyor, dediğin gibi kanı yüzü varsa saçı temizleniyor sadece. Zaten 24 saate emiyo teni pek kalmıo. Aşırı faydalı bişi.. öpücükten daha faydalıymış bebek için

Doğum olacak olsa ağrı olur dimi? En fazla erken doğum belirtsi olabilir sanırım salı günü söleyim doktora da izah etsin iyice nst ye mi sokar napar baksın artık

Doğum sancısı geldiğinde inan eline telefon alıp buraya bişi yazasın gelmez O hiç geçmeyen bi sancı. Saatte 4-5 oldu değil. Başladı ve bitmiyo dersen mümkün. Şiddeti artıyor, süresi artıyor. İlk başladığında belin kasıkların sımsıkı biri aşağı çekiyo gibi oluyo. Sonra bacaklarında hissediyosun..
Mesela benim 5 dk da 1 ile başlamıştı sancım. Öncesi olmadı. Yataktan kalktım ama adım atamadım diz çöktüm sancı geçene kadar. Sonra wc gittim, 5-6 dk sonra yine oldu. Yine kaldım odanın ortasında.
Karnın sımsıkı oluyo bebeği resmen hissediyosun.. Çok afedersin büyük tuvaletini yapıyomuşsun gibi bi his oluyo çocuk inişe geçince..

Muhtemelen yalancı sancı yaşıyorsun ama sıklığı başka şeylere sebep olur mu onu en iyi dr kontrolü söyler. Açılma yapar mı ya da bebek strese girer mi vs..

Burda yok öyle kontroller malesef. Ama Türkiyede imkanınız var bence tekrar olursa doktora bi git sen

Hayırlı ramazanlar şimdiden herkese.. Allah hakkınızda hayırlı tüm dileklerinizi kabul etsin, kalbinizdeki doğumu yaşatsın, sağlıkla vaktinde bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah

Hastane çantası tamamladım ben de, 1-2 minik eksik kaldı.. Ama acelem yok die rahatım ufaktan hallederim..

Karnım bi extra büyüdü sanki bu hafta, oğluş hiç durmuyo her saat 3-5 defa sallıyo karnımı 2-3 yerden. Arap atı gibi sonradan açıldı tekmeler

Salı günü ebe kontrolü var. Kalp atışını duyabilicem 2 ay sonra

Bende gecelik pijama bi turlu alamadim.bi takim dantelli aldim pijama.gecelikte vardi bi tane emzirmeye uygun ama ic gosteriyo. Dugun zamanindan saten bi sabahlik var sizce o kullanilir mi?
Bence kullanılır.. Sıcak rahatsız etmediği sürece..
Hastanede sabahlık kullanma gereği duymadım ben hiç Mart doğumuydu kısa kollu gecelik yetti..
Ama hastanede kalmak yok burda, orda sizin gelen gideniniz olur memeler forayken rahat edemem derseniz en kolayı bi sabahlıkla derli toplu görünmek, tak sırtına bağla kuşağı mis

Ne çok yazmışım yinee
Çıkarken ışıkları kapatıyorum, sahura kalkanlara şimdiden günaydınlar ☺
Ayy davulcular gezmeye başladı bile :)
Oruç tutacak arkadaşlara nacizane bişey söylemek istiyorum. Bebeğin bizden başka bir yolla beslenme şansı olmadığı için siz dayansaniz bile onun hakkına girmiş olacaksınız. Bence bı kez daha düşünün. Onlar bize Allah'ın emaneti ve Allah bize izin verdi

Ramazan ayında bozmak 61 gun kefaret gerektirdiği için recep ayında tutmayı denedim canım. Inan sabah 9 da bozdum elim ayağım titredi ve boğazım kurudu. Bundan sebep bende sonrasında kaza etmeyi planlıyorum.

Vajinazedeler diyorum bize:)) çekmeyen bilmez bu acıyı
O ağrı vajinada değilde rahimde olmuyor mu? şahsen benim vajinamda zerre kadar ağrı yok ama dibi yani rahmim yırtılacak gibi bazen, benim ağrım bebek çok erkenden yerleştiği için Sizinkiler farklıdır belki. Rabbim hepimize hayırlı ve zamanlı doğumlar versin inşaAllah

Anlatamazsın
Ama çokta güzel uygularım canım

Canım ben şimdi gidersem hastaneye panik yaparım stres yapar daha çok gererim beklicem bakalım olacak mı agrımın olmaması beni rahatlatıyo şuan
Canım panik olma ama benim 60 70 sancıları ben hissetmiyorum. Agrı ölçüt değil bence.Dogum sancısı tabiki hissedilir. Ama kasılma var hemen doguruyorum diye bir şey yok. Doguracak kadar değil ama acılmaya neden olacak kadar bir agrı olabılır ve hissetmeyebiliriz.Daha haftalar var. Acılma olursa dogurmasak bile onun stresi yeter stres olmasak bile haftalarca yatmak insanı cok yıpratır.Bunları da göz onunde bulundurmak lazım. Senin nezdinde soylemiş olayım. Hani su kırık olsa duramazsın olayına donmesin kasılmalarda

Son düzenleme:
Oruç tutamasakta kalkıp sahur hazırlayanlar olarak çok tatlıyız bence
Hayırlı Ramazanlar canımlar evinizden bereket eksik olmasın Rabbim seneye de kavuştursun

İlk gün denemeye karar verdim ben.Allah yardımcımız olsun herkesin orucunu kabul etsin.İnsaallah zorlanmadan tutabilirim.Normalde de çok iştahlı,çok su içen biri değilim.

Oruç tutamasakta kalkıp sahur hazırlayanlar olarak çok tatlıyız bence
Hayırlı Ramazanlar canımlar evinizden bereket eksik olmasın Rabbim seneye de kavuştursun
Aamin Allah razı olsun canım❤. Sadece sahur hazırlamamız bile bir sürü ecir kazanmamıza sebep oluyor zaten elhamdülillah

Kızlar ilgilenen olursa hepsiburada da indirim var ben avent göğüs pompası almayı düşünüyorum
bende medela ya yedek göğüs pompası alacağım. Oburunu baya kullandım çünkü
bu herzaman faydalı ama ben ihmal ediyorum ya...
Ay o bende de oldu bir kere hapsırıkda değil birden bi geldi yerinden kalkıp gidene kadar aktı gitti:))))))
bende de çiş kaçırma bu hamileliğimde çok oluyor. Iyice kaslar gevşedi heralde zaten akıntıda bol geçmeyen mantar var. Allahım günde 3 çamaşır değiştirmekten biktim.
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsın.
Cok ucuza bunu buldum 15 liraydi uzerine harfler alip yapistircam
çok güzelmiş. Nereden aldın canım?
Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
bende çekmece almadan başlamak istemedim. Halbuki çanta kadarını hazırla demi 2 3 haftaya hazırlayacağım ama
Bende bugün doktora soracaktım sekerim de çıkmıyor annemin şeker aletinden bakıyorum arada ağız kuruluğu çok fazla var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…