Karnı sıkmadığı sürece hiç bişey olmaz bence canım pijama çok önermiyorlar lastiğindwn dolayı ama dümdüz gecelik bişey yapmaz sanmıyorum birazda senin mutlu olman önemliBen normalde giyiyorum, saten rahat diil de polyester bana rahat gelşyor ama sezeryanlıyken rahatsız eder mi işte, onu yaşamadığım için bilemiyorum
Tamam canım çok teşekkürlerBenim de hazır değil. Almadık da pek bir şey. Bu ay sonu alıp hazırlamayı planlıyorum.
Yeterli canım ben bi 10 lu bi 5 li ile gitmiştim. 2. gün çıkınca tek kıyafet kullanmış oldu. Tabi özel bi durum olursa o zaman başka.
Bence gayet normal canım anlamaman. İnan burda okuyorum. Doğum tecrübem de var. Yine de kasılmayı anlamıyorum. Tek bildiğim doğum ağrısı hiçbir ağrıya benzemiyor. Dinlenmekle geçmiyor ve düzenli. O yüzden endişe etmiyorum anlamadığıma..
valla ben kapı süsü yaptırmadığım için hiç aklıma öyle bişey sormak gelmediIkimiz ayni hastaneye gidiyoruz ya bana stüdyo ekremin danismasi gibi bir yer var ya ordaki bayan dedi ki asla dışardan süs kabul etmiyor hastane burda paketler var 250 den 2000 tl ye kadar süsleme icin bu paketleri veriyoruz dedi ben sok oldum erken diye de bisey demeidm ... yanj ben yaptirmis oldugum kapi süsünü asmiyor muym
Kızlar bugün bebişimin ilk bezini aldım ama nedense klasik bir türk gibi bir numara büyüğünü aldımsizce ilk zamanlar için 1 numarasını da almalı mıyım kg filan yazmışlar pek anlamadım deneyimli analar bi bakın hele
bu arada içinden bi tane çıkardım küçük dötüm diye sevdimmmeşimde bezi alıp öptü dışarıdan bakılınca tam bir manyak gibiydik
Bu hafta bende de çıktı ondan, ama kanama vs olmadıkça müdahale yok burda.. Bol lifli beslenmeye, kabız olmamaya çalış. Temizlendikçe parmağınla itebilirsin hatta ama yine çıkacaktır. Temiz kalmaya ve iyi beslenmeye çalışIyi aksamlar kızlar herkese hayirli ramazanlar diliyorum.Epeydir dahil olamıyorum hepimiz sağlıkla sihhatli alalım genişlerimizi kucagimiza.Basur yasayaniniz oldu mu 2 gündür afedersiniz meme oluşmuş acıyorDoğal yöntemlerle ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Artık Türkiye’de de çoğu hastane yıkamıyor, dediğin gibi kanı yüzü varsa saçı temizleniyor sadece. Zaten 24 saate emiyo teni pek kalmıo. Aşırı faydalı bişi.. öpücükten daha faydalıymış bebek içinVerniks kalsın diye başı yıkanıp vücudunun kanı hafifçe silinip temizleniyomuş bunu hastaneye bildirmen gerekiyor yoksa çoğu yer yıkıyo tüm vücut olarak
Bende detaylı konuşucam doktorla bu konuyu kesinlikle yıkansın istemiyorum 24 saat kalsın bişey olmaz eve gelince yıkarız kendimiz
Kayınvalidem pis pis olmaz yıkansın öpülmezde diyo dedim öpülmesin zaten neden öpülsün yeni doğmuş çocuk 1 gün öyle kalması vücut ısısı için adaptasyon için sarılık olmasın diye çok çok faydalı
Doğum olacak olsa ağrı olur dimi? En fazla erken doğum belirtsi olabilir sanırım salı günü söleyim doktora da izah etsin iyice nst ye mi sokar napar baksın artık
Bence kullanılır.. Sıcak rahatsız etmediği sürece..Bende gecelik pijama bi turlu alamadim.bi takim dantelli aldim pijama.gecelikte vardi bi tane emzirmeye uygun ama ic gosteriyo. Dugun zamanindan saten bi sabahlik var sizce o kullanilir mi?
Ayy davulcular gezmeye başladı bile :)Ne çok yazmışım yinee
Çıkarken ışıkları kapatıyorum, sahura kalkanlara şimdiden günaydınlar ☺
gittin mi canım kontrole yeniden? bişey söyledi mi doktorBelliki bebişin kafası ile alakalı birşey .erken doğum riski olmasında
Ramazan ayında bozmak 61 gun kefaret gerektirdiği için recep ayında tutmayı denedim canım. Inan sabah 9 da bozdum elim ayağım titredi ve boğazım kurudu. Bundan sebep bende sonrasında kaza etmeyi planlıyorum.Ayy davulcular gezmeye başladı bile :)
Oruç tutacak arkadaşlara nacizane bişey söylemek istiyorum. Bebeğin bizden başka bir yolla beslenme şansı olmadığı için siz dayansaniz bile onun hakkına girmiş olacaksınız. Bence bı kez daha düşünün. Onlar bize Allah'ın emaneti ve Allah bize izin verdi
O ağrı vajinada değilde rahimde olmuyor mu? şahsen benim vajinamda zerre kadar ağrı yok ama dibi yani rahmim yırtılacak gibi bazenVajinazedeler diyorum bize:)) çekmeyen bilmez bu acıyı
AnlatamazsınCanım aslında siz bebişlerin kiloları biliyorsunuz ona göre alabilirsin ama 1 numara 1 paket olsun al derim. Biz 1 aldık oğlumda ve 3-4 paket kullandık rahat rahat.. 3270gr doğmuştu ama ilk hafta biliyosunuz %10 kilo kaybı olcak. Şişi incek bebişin. Yani hesabınızı öyle yapın derim..
Bu hafta bende de çıktı ondan, ama kanama vs olmadıkça müdahale yok burda.. Bol lifli beslenmeye, kabız olmamaya çalış. Temizlendikçe parmağınla itebilirsin hatta ama yine çıkacaktır. Temiz kalmaya ve iyi beslenmeye çalış ☺
Artık Türkiye’de de çoğu hastane yıkamıyor, dediğin gibi kanı yüzü varsa saçı temizleniyor sadece. Zaten 24 saate emiyo teni pek kalmıo. Aşırı faydalı bişi.. öpücükten daha faydalıymış bebek için
Canım panik olma ama benim 60 70 sancıları ben hissetmiyorum. Agrı ölçüt değil bence.Dogum sancısı tabiki hissedilir. Ama kasılma var hemen doguruyorum diye bir şey yok. Doguracak kadar değil ama acılmaya neden olacak kadar bir agrı olabılır ve hissetmeyebiliriz.Daha haftalar var. Acılma olursa dogurmasak bile onun stresi yeter stres olmasak bile haftalarca yatmak insanı cok yıpratır.Bunları da göz onunde bulundurmak lazım. Senin nezdinde soylemiş olayım. Hani su kırık olsa duramazsın olayına donmesin kasılmalardaCanım ben şimdi gidersem hastaneye panik yaparım stres yapar daha çok gererim beklicem bakalım olacak mı agrımın olmaması beni rahatlatıyo şuan
Oruç tutamasakta kalkıp sahur hazırlayanlar olarak çok tatlıyız bence
Hayırlı Ramazanlar canımlar evinizden bereket eksik olmasın Rabbim seneye de kavuştursun
Aamin Allah razı olsun canım❤. Sadece sahur hazırlamamız bile bir sürü ecir kazanmamıza sebep oluyor zaten elhamdülillahOruç tutamasakta kalkıp sahur hazırlayanlar olarak çok tatlıyız bence
Hayırlı Ramazanlar canımlar evinizden bereket eksik olmasın Rabbim seneye de kavuştursun
bende medela ya yedek göğüs pompası alacağım. Oburunu baya kullandım çünküKızlar ilgilenen olursa hepsiburada da indirim var ben avent göğüs pompası almayı düşünüyorum
bu herzaman faydalı ama ben ihmal ediyorum ya...Kızlar dogum yaklaşiyor pelvik kaslarini guclendirmek icin kegel egzersizi yapmayi unutmayın derim hamileligim basindan beri aklima geldikce yapiyorum...
Benim ilki sezeryan oldugu icin cok ise yaramayacak normal dogum icin cok etkili ama en azindan yaslaninca cis kacirmayi engelliyor
bende de çiş kaçırma bu hamileliğimde çok oluyor. Iyice kaslar gevşedi heralde zaten akıntıda bol geçmeyen mantar var. Allahım günde 3 çamaşır değiştirmekten biktim.Ay o bende de oldu bir kere hapsırıkda değil birden bi geldi yerinden kalkıp gidene kadar aktı gitti:))))))
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsın.Baya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayım
çok güzelmiş. Nereden aldın canım?Cok ucuza bunu buldum 15 liraydi uzerine harfler alip yapistircam
bende çekmece almadan başlamak istemedim. Halbuki çanta kadarını hazırla demi 2 3 haftaya hazırlayacağım amaÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Bende bugün doktora soracaktım sekerim de çıkmıyor annemin şeker aletinden bakıyorum arada ağız kuruluğu çok fazla var.Merhaba kızlar sizlere bisey soracağım agzim zehir gibi sürekli susuzluk hissi oluyor seker yuklemesini 23+4de yapti doktorum seker cikmadi aclik tokluk baktirdim 1 hafta once normal cikti doktora sordum bebek saclaniyor ondan agzinin tadi yok diyor sizlerde varmi böyle sorun yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?