Canım valla su çok içiyorum da kabızsızlıktan ziyade var ama yapamıyorum ya bişey tıkamış sanki orayı neyse ki başardım bu sabahBndede bu durum var
Kabızlık durumu başladı
Bu yüzden karın ağrısı olabilir bol bol su iç cnm
Ne zaman kontrolün
Ay benim uçlarda küçük cocuk nasıl emcek merak içindeyimYa bunun göğüs ucu şeklinle alakası var mı acaba? Benim mesela iddia ediyorum, göğüs uçlarım biberondan daha büyük :) Ablamın da öyleydi, hem biberon, hem meme aynı anda devam etti. Bana da hep biz çok şanslıyız diyor. Bilemedim
Canım valla su çok içiyorum da kabızsızlıktan ziyade var ama yapamıyorum ya bişey tıkamış sanki orayı neyse ki başardım bu sabah
Cumartesi benimde canım seninde cumartesi galiba
Bende çalışabilir alıcam bu hafta hemde 4 haftadır görmedim kuşumu bakalım ne hallerdebaşardıysan iyi:)evet cnm cumartesi
32 hafta çalışamaz raporu alacağım
günaydın kızlar. hepsi buradaya bakıyorum şu an, lansinoh 100lü göğüs pedi 39,85 iken wee 40lı göğüs pedi 9,17. yani bu fiyatlar normal mi? neden aralarında bu kadar fark var? bir de göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı??
bacılar bana bi el atın ya, hepsi buradaya girdim ne alacağımı şaşırdımgöğüs pedi, ateşölçer, göğüs kalkanı/gümüş kapak, göğüs pompası konularında acil desteğe ihtiyacım var :) help meeeeeee
Bende bu tarz şeyleri evdeeczane.com dan aldım çok uyguna geldi. Bakabilirsiniz. Göğüs kalkanı aldım ilk başlangıç olarak. Eğer yara olma eğilimi gösterirse gümüş kapak alıcam. Çünkü çok pahalı ve belki hiç ihtiyacımız olmayacak. Aventin göğüs kalkanı çok iyiymiş, ablamda kullanıyor herkes çok memnun. Kuru kalmasını ve teması önlüyor. Belki yara bile olmadan atlatırız. Bende Avent göğüs kalkanı aldım, oda evdeeczanede piyasaya göre çok uygun.
teşekkür ederim canım çok sağolGöğüs pompası olarakta Lansinoh hepsiburadada ebebeğin şubat ayı indirmiyle neredeyse aynı, çok iyi fiyatı alınabilir. Ateş ölçer olarakta dün paylaşmıştım. Medisana marka hem alın hem kulaktan ölçer var onuda tchibodan anneler gününe özel indirimle neredeyse piyasa fiyatının 100 tl altına aldım
katılıyorummmmmbacılar bana bi el atın ya, hepsi buradaya girdim ne alacağımı şaşırdımgöğüs pedi, ateşölçer, göğüs kalkanı/gümüş kapak, göğüs pompası konularında acil desteğe ihtiyacım var :) help meeeeeee
Hastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelimRahim büyüyo o şişlik ondan canımcım yoksa tabiki hastaneden çıktığımızda manken olamasakta lohusalıkta hepsini atıcaz gidicek
Çok şükür eşek derisi gibi vücudum varBen aşırı pis Bi cilt yapısına sahibim herşey Alerji herşey pişik yapıyor
Çocukta bez işi şans gerçekten arkadaşın çocuğu prima pişik yapıyo molfix pişik yapıyo gitti A101den kıytırık Bi bez aldı çocuğa pişik yapmadı ucuz severse kızın yapıcak bişey yok
Teşekkür ederim canım
göğüs pompasında lansinohla avent arasında kararsız kalmış bulunmaktayım bir türlü alamadımGöğüs pompası olarakta Lansinoh hepsiburadada ebebeğin şubat ayı indirmiyle neredeyse aynı, çok iyi fiyatı alınabilir. Ateş ölçer olarakta dün paylaşmıştım. Medisana marka hem alın hem kulaktan ölçer var onuda tchibodan anneler gününe özel indirimle neredeyse piyasa fiyatının 100 tl altına aldım
Kocaman bı maşallah diyelim eşine canimEvet ihmal etme. Olmasin inşallah. Bugun eşim o kadar yoruldu ki ramazan alışverişi yaptı geldi onları tek tek buzdolabını silip yerleştirdi. Ev süpürdü iki makine çamaşır yıkadı astı. Balkonu yıkadı tüm çiçeklerimi oraya çıkardı duzenledi. Sahurda yemek için bir sürü kavurma yapıp soğuttu. Balık yaptı yedik kaldırdı topladı falan. Bende yardım olsun diye sadece bı düdüklüyü surtup yıkadım. Sadece onu yapmama rağmen hemen kasılma oldu yine geçtim yattım. Yatmayip ayağa kalktigin an sucuk doğrarken bile aZcik karnını zorlasan kasılma oluyor. Aşırı dikkat gerekiyor vaktinde doğurmak istiyorsak. O yüzden çok önemli .
cevap vermiyolarrrkatılıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?