2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bndede bu durum var
Kabızlık durumu başladı
Bu yüzden karın ağrısı olabilir bol bol su iç cnm
Ne zaman kontrolün
Canım valla su çok içiyorum da kabızsızlıktan ziyade var ama yapamıyorum ya bişey tıkamış sanki orayı neyse ki başardım bu sabah
Cumartesi benimde canım seninde cumartesi galiba

günaydın kızlar. hepsi buradaya bakıyorum şu an, lansinoh 100lü göğüs pedi 39,85 iken wee 40lı göğüs pedi 9,17. yani bu fiyatlar normal mi? neden aralarında bu kadar fark var? bir de göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı??

Ay benim uçlarda küçük cocuk nasıl emcek merak içindeyim

Canım valla su çok içiyorum da kabızsızlıktan ziyade var ama yapamıyorum ya bişey tıkamış sanki orayı neyse ki başardım bu sabah
Cumartesi benimde canım seninde cumartesi galiba
başardıysan iyi:)evet cnm cumartesi
32 hafta çalışamaz raporu alacağım

bacılar bana bi el atın ya, hepsi buradaya girdim ne alacağımı şaşırdım göğüs pedi, ateşölçer, göğüs kalkanı/gümüş kapak, göğüs pompası konularında acil desteğe ihtiyacım var :) help meeeeeee

merhaba arkadaşlar ben biraz önce üye oldum bn de 30 haftalık hamileyim 8 kilo aldım normal mi sizler kaç kilo aldınız?

Bende bu tarz şeyleri evdeeczane.com dan aldım çok uyguna geldi. Bakabilirsiniz. Göğüs kalkanı aldım ilk başlangıç olarak. Eğer yara olma eğilimi gösterirse gümüş kapak alıcam. Çünkü çok pahalı ve belki hiç ihtiyacımız olmayacak. Aventin göğüs kalkanı çok iyiymiş, ablamda kullanıyor herkes çok memnun. Kuru kalmasını ve teması önlüyor. Belki yara bile olmadan atlatırız. Bende Avent göğüs kalkanı aldım, oda evdeeczanede piyasaya göre çok uygun.

Göğüs pompası olarakta Lansinoh hepsiburadada ebebeğin şubat ayı indirmiyle neredeyse aynı, çok iyi fiyatı alınabilir. Ateş ölçer olarakta dün paylaşmıştım. Medisana marka hem alın hem kulaktan ölçer var onuda tchibodan anneler gününe özel indirimle neredeyse piyasa fiyatının 100 tl altına aldım

Son düzenleme:
lavitabellamk canım burun tıkanıklığına çözüm buldum sanirim.tuzlu su ile inhaler yaptim.sukurler olsun dünden beri çok çok çok iyiyim.gece öyle rahat uyudumki anlatamam. Turkiyede nasıl bilmiyorum. Benim evde elektrikli inhaler vardı.eczaneden hazır tuzlu su aldim.dun iki kere yaptım.sende bi araştır canım.alet çok mu pahalı.yada doktorlar reçete yaabiliyormu.

teşekkür ederim canım çok sağol

Rahim büyüyo o şişlik ondan canımcım yoksa tabiki hastaneden çıktığımızda manken olamasakta lohusalıkta hepsini atıcaz gidicek
Hastaneden çıkarken 34 beden olacağız bence, umudumuzu yitirmeyelim Bu kilo konusunda tek takıntılı ben miyim yaa gerçekten

Çok şükür eşek derisi gibi vücudum var Kızım da bana çeker inşallah

göğüs pompasında lansinohla avent arasında kararsız kalmış bulunmaktayım bir türlü alamadım

Kocaman bı maşallah diyelim eşine canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…