2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kavçuk biberon başlıkları var bir delikli anne memesine benziyor diye bebekler pek uzak kalmıyır anne sütünden.ben kızımda 2 yılına kadar kullandım çok şükür anneyi red etmedi
Ya bunun göğüs ucu şeklinle alakası var mı acaba? Benim mesela iddia ediyorum, göğüs uçlarım biberondan daha büyük :) Ablamın da öyleydi, hem biberon, hem meme aynı anda devam etti. Bana da hep biz çok şanslıyız diyor. Bilemedim

Canım benim 1 aydır falan mosmor göbek deliğim. Bir de piercing vardı göbeğimde, deliği iyice gerildi korkunç bir görüntüsü var Doktora sürekli gösteriyorum, yok bir şey deyip gülüyor :)

Ben de dün aldım canım, üzerinde 36-42 beden yazıyordu orta boyun. Büyük boy sana büyük olabilir 42-54 beden çünkü.
Bazıları bacak kısmı sıktı yazmıştı 70 kg civarıymış
70-90 orta
75-120 kg büyük yazıyodu canım valla karar veremedim ama göbüş kalıcak ilk günler hemen gitmicek ki sıkmasın diye bende büyük aldım darlanırım ben çünkü

Dün e bebege gittim, bezlerde indirim var dediler. Yeni başlamış. Prima premium care aldım 92li, 72 tl verdim. Çok mu acaba bilemedim.
Ben sleepy denicem canım her yerde içeriği en temiz saf su bilmem ne diye geçiyo eğer pişik Alerji yapmazsa devam prima fiyatlarını daha doğrusu bez fiyatlarını inan hiç bilmiyorum cahillik diz boyu bu konuda

insaAllah canim. Suyunda azalmamı fark edildi bilmiyordum geçmiş olsun. Ama havuç suyunun hatta bol miktarda su tüketiminin bile iyi geldiğini, kısa sürede düzeldiğini duymustum
Tesekkür ederim canım .ay ben onu sordun sandım .senın sordugun çatı agrısıydı sanırım bebiş iri ise catı agrısı olurmus magnezyumu tablet olarak verdi suya atılandan.bende denedim ama içemedim agrıları çeke çeke devam .baş asagı oldugu için agrı olurmus.suya gelincede sınırda suyum 100ml kalmıs dedi havuc suyu armut suyu su içerek yüksltcem insallah

200ü gecince 50 tl indirim olması lazım dimi bizimki kuponları bitirmek istemiyordu bence sadece 25 indirim uyguladı
Tabi ki canım. Zaten bu sete 234 tl dedi. sonra 50 tl indirim yaptı. Ben bir de güneş kremli olan set aldım. O da 130 tl den 105'e düştü. Senin ki kurnazlık yapmış.

Valla beni dün ağlattı sancı. Evde nefes egzersizleri, yürüyüşler falan zor geçti. Dönmeye çalışıyorlar kesin danalar

Meylenciğim lütfen saçmalamazmısın, biz doğumla beraber 300 kilo vericez ve 70 kilo falan kalmıcaz Di miiii yaaaa

Ben sleepy denicem canım her yerde içeriği en temiz saf su bilmem ne diye geçiyo eğer pişik Alerji yapmazsa devam prima fiyatlarını daha doğrusu bez fiyatlarını inan hiç bilmiyorum cahillik diz boyu bu konuda
Ya ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)

Valla beni dün ağlattı sancı. Evde nefes egzersizleri, yürüyüşler falan zor geçti. Dönmeye çalışıyorlar kesin danalar
Hani Bi karikatür vardı kötü günler bitti sırada daha kötü günler var diye o bizim hayatımız şuanda ufacık boylarıyla yaptıklarına bak

Ya ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)
Ben aşırı pis Bi cilt yapısına sahibim herşey Alerji herşey pişik yapıyor
Çocukta bez işi şans gerçekten arkadaşın çocuğu prima pişik yapıyo molfix pişik yapıyo gitti A101den kıytırık Bi bez aldı çocuğa pişik yapmadı ucuz severse kızın yapıcak bişey yok

günaydın kızlar. dün Nisa hastanesiyle ilgili sormuştum . sanırım orada doğum yapan kimse yok aramızda

Geçmiş olsun ciddi bir şey olmamasına sevindim Ya evet bazılarının acı eşiği yüksek olabiliyor
Ohhh darısı bana doğum izni konusunda, nasılsın nasıl gidiyor?
Dönmüştür o zaman benim kuzuların 2 side döndü bence :):) Valla her dakka altıma yapacak gibi oluyorum :)

Bndede bu durum var
Kabızlık durumu başladı
Bu yüzden karın ağrısı olabilir bol bol su iç cnm
Ne zaman kontrolün

Ay inşallah dönmüştür yavruşum
Da böyle 2 ay nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…