Benim bugün randevum var 16.30'daBenım daha Cumartesi
Hemen gecsin zaman
Yarin haberleri bekliyoruz cnm
Ben de dün aldım canım, üzerinde 36-42 beden yazıyordu orta boyun. Büyük boy sana büyük olabilir 42-54 beden çünkü.Ben büyük boy aldım canım sıkmasında bol gelsin diye bende kestiremedim bedenini
Dün e bebege gittim, bezlerde indirim var dediler. Yeni başlamış. Prima premium care aldım 92li, 72 tl verdim. Çok mu acaba bilemedim.Hepsi burada canım tartışmasızhepsinin fiyatı çok çok iyi al bence kaçırma özellikle bez Depend falan
Ya bunun göğüs ucu şeklinle alakası var mı acaba? Benim mesela iddia ediyorum, göğüs uçlarım biberondan daha büyük :) Ablamın da öyleydi, hem biberon, hem meme aynı anda devam etti. Bana da hep biz çok şanslıyız diyor. BilemedimKavçuk biberon başlıkları var bir delikli anne memesine benziyor diye bebekler pek uzak kalmıyır anne sütünden.ben kızımda 2 yılına kadar kullandım çok şükür anneyi red etmedi
Canım benim 1 aydır falan mosmor göbek deliğim. Bir de piercing vardı göbeğimde, deliği iyice gerildi korkunç bir görüntüsü varHerkese iyi geceler hayırlı ramazanlar olsun kızlar ,yazılanların hepsini okudum bayadır yazamamıştım.Hazırlıklar heyecanla devam ediyor bizde hsonu yine ebebekten kalan eksikllerimizi tamamladıkyarın da kısmet olursa odamız geliyor
Aranızda göbek deliği çevresi acıyan varmı benim 4-5 gündür feci şekilde acıyor normalmidir ve sırt ağrılarım baya artmış durumda
Bazıları bacak kısmı sıktı yazmıştı 70 kg civarıymışBen de dün aldım canım, üzerinde 36-42 beden yazıyordu orta boyun. Büyük boy sana büyük olabilir 42-54 beden çünkü.
Ben sleepy denicem canım her yerde içeriği en temiz saf su bilmem ne diye geçiyo eğer pişik Alerji yapmazsa devam prima fiyatlarını daha doğrusu bez fiyatlarını inan hiç bilmiyorum cahillik diz boyu bu konudaDün e bebege gittim, bezlerde indirim var dediler. Yeni başlamış. Prima premium care aldım 92li, 72 tl verdim. Çok mu acaba bilemedim.
Tesekkür ederim canım .ay ben onu sordun sandıminsaAllah canim. Suyunda azalmamı fark edildi bilmiyordum geçmiş olsun. Ama havuç suyunun hatta bol miktarda su tüketiminin bile iyi geldiğini, kısa sürede düzeldiğini duymustum
Tabi ki canım. Zaten bu sete 234 tl dedi. sonra 50 tl indirim yaptı. Ben bir de güneş kremli olan set aldım. O da 130 tl den 105'e düştü. Senin ki kurnazlık yapmış.200ü gecince 50 tl indirim olması lazım dimi bizimki kuponları bitirmek istemiyordu bence sadece 25 indirim uyguladı
Valla beni dün ağlattı sancı. Evde nefes egzersizleri, yürüyüşler falan zor geçti. Dönmeye çalışıyorlar kesin danalarGünaydın kızlar
Yalancı kasılmalar sanırım bende de başladı gece sahura kalktığımda çok ağrılı olmasada 3 5 kez sancı vurdu tuvalete çıkamıyorum hatta çişimi bile kesik kesik yapabiliyorum Bi baskı var
Döndü mü velet naptı
Meylenciğim lütfen saçmalamazmısın, biz doğumla beraber 300 kilo vericez ve 70 kilo falan kalmıcazBazıları bacak kısmı sıktı yazmıştı 70 kg civarıymış
70-90 orta
75-120 kg büyük yazıyodu canım valla karar veremedim ama göbüş kalıcak ilk günler hemen gitmicek ki sıkmasın diye bende büyük aldım darlanırım ben çünkü
Ya ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)Ben sleepy denicem canım her yerde içeriği en temiz saf su bilmem ne diye geçiyo eğer pişik Alerji yapmazsa devam prima fiyatlarını daha doğrusu bez fiyatlarını inan hiç bilmiyorum cahillik diz boyu bu konuda
Hani Bi karikatür vardı kötü günler bitti sırada daha kötü günler var diyeValla beni dün ağlattı sancı. Evde nefes egzersizleri, yürüyüşler falan zor geçti. Dönmeye çalışıyorlar kesin danalar
Rahim büyüyo o şişlik ondan canımcım yoksa tabiki hastaneden çıktığımızda manken olamasakta lohusalıkta hepsini atıcaz gidicekMeylenciğim lütfen saçmalamazmısın, biz doğumla beraber 300 kilo vericez ve 70 kilo falan kalmıcazDi miiii yaaaa
Ben aşırı pis Bi cilt yapısına sahibim herşey Alerji herşey pişik yapıyorYa ben ped konusunda da takıntılıyım. En iyi marka en pahalısı gibi geliyor. Orkid den başka asla bir şey kullanmam. Çocuk deyince de aklıma prima geliyor. Amannn aldım gitti işte :)
Geçmiş olsun ciddi bir şey olmamasına sevindimBir acil ziyareti yapıp nst batırdık kuyruk sokumu sancısından sebep, bebeklerin kalp atışı düzenli iyi şükür, açılma yok sancılar düzensiz, vajinal enfeksiyon varmış son bir haftadır sürekli tuvalet ve akıntı şikayetim vardı krem ve fitil verdiler döndük evimize.. Ambulansla Doğum için bir kadın getirdiler benden sağlam görünüyordu indi sedyeden taş gibi yürüdü ben niye dökülüyorum yaa
Ohhh darısı bana doğum izni konusunda, nasılsın nasıl gidiyor?Günaydııınn uzun zaman sonraaa
Heeerbirşeyleri okudum atladığım bir mesaj bile yoktu ama yazmay fırsat bulamadım bu cuma izne ayrılıyorum☺ Artık yazarım , keyfime bakarım, eksiklerimi tamamlarımmm oohhCok heycanlıyım cok az kaldı gercekten hepımızın hepsi sağlıkla gelsin minikolarımızın
Dönmüştür o zaman benim kuzuların 2 side döndü bence :):) Valla her dakka altıma yapacak gibi oluyorum :)Günaydın kızlar
Yalancı kasılmalar sanırım bende de başladı gece sahura kalktığımda çok ağrılı olmasada 3 5 kez sancı vurdu tuvalete çıkamıyorum hatta çişimi bile kesik kesik yapabiliyorum Bi baskı var
Döndü mü velet naptı
Bndede bu durum varGünaydın kızlar
Döndü mü velet naptı
Ay inşallah dönmüştür yavruşumGeçmiş olsun ciddi bir şey olmamasına sevindimYa evet bazılarının acı eşiği yüksek olabiliyor
Ohhh darısı bana doğum izni konusunda, nasılsın nasıl gidiyor?
Dönmüştür o zaman benim kuzuların 2 side döndü bence :):) Valla her dakka altıma yapacak gibi oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?