2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkesin bir olmuyor işde canım napalım dayanıcaz

Reactions: LaL
İyi çok şükür bişey çıkmamış canım. Valla neden öyle bende çok düşünüyorum. Elalem hamileyken dans eder ben tuvalete giderken nefes nefese kaliyorum.
Herkesin bir olmuyor işde canım napalım dayanıcaz
Aynen öyle kızlar herkes farklı kimi var hamile olduğunu bile anlamaz sadece karnı büyür nasıl imrenirim öylelerine, hayırlısıyla tamamlayalım da enerjimiz yerine gelsin sürekli hastaymış hissi birşey olacakmış endişesi yordu

Canım nst nerde girdin acile devlet yapıyor mu? Bizim özelde de ücretsiz nst ama devlet daha yakın

Herkese iyi geceler hayırlı ramazanlar olsun kızlar ,yazılanların hepsini okudum bayadır yazamamıştım.Hazırlıklar heyecanla devam ediyor bizde hsonu yine ebebekten kalan eksikllerimizi tamamladık yarın da kısmet olursa odamız geliyor
Aranızda göbek deliği çevresi acıyan varmı benim 4-5 gündür feci şekilde acıyor normalmidir ve sırt ağrılarım baya artmış durumda

Herhafta kontrole cagırdı havuc suyu ve armut suyu içiyorum bu hafta içi gideceğim yine insallah artmıs der
insaAllah canim. Suyunda azalmamı fark edildi bilmiyordum geçmiş olsun. Ama havuç suyunun hatta bol miktarda su tüketiminin bile iyi geldiğini, kısa sürede düzeldiğini duymustum

Kavçuk biberon başlıkları var bir delikli anne memesine benziyor diye bebekler pek uzak kalmıyır anne sütünden.ben kızımda 2 yılına kadar kullandım çok şükür anneyi red etmedi
Hangi marka o biberon? :)

Birefebirece bilmiyorum ki canım ya böyle bi bölge sertleşip geri düzeliyor ama bebiş çok hareketli bakalım sabah görecez

Normaldir kuzum, nerdeyse bir aydır o acı var bende,:/ ama ne kaldı şunun şurasında :)

İlk gün denemeye karar verdim ben.Allah yardımcımız olsun herkesin orucunu kabul etsin.İnsaallah zorlanmadan tutabilirim.Normalde de çok iştahlı,çok su içen biri değilim.
naptın canım? tutabildin mi merak ettim

Valla ne diyeyim kızlar iyi denk geldi bana o zaman. Ama bu 100 tl ye 25 tl kampanyası varmış diye de sorabilirsiniz. Zaten öyle 184 tl ye geldi
200ü gecince 50 tl indirim olması lazım dimi bizimki kuponları bitirmek istemiyordu bence sadece 25 indirim uyguladı

Günaydııınn uzun zaman sonraaa
Heeerbirşeyleri okudum atladığım bir mesaj bile yoktu ama yazmay fırsat bulamadım bu cuma izne ayrılıyorum Artık yazarım , keyfime bakarım, eksiklerimi tamamlarımmm oohh Cok heycanlıyım cok az kaldı gercekten hepımızın hepsi sağlıkla gelsin minikolarımızın

bebek bezini 1 numara mı aldınız kızlar? 1 ve 2den 1er paket mi alsam hepsiburada baya indirimli şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…