Herkesin bir olmuyor işde canım napalım dayanıcazBir acil ziyareti yapıp nst batırdık kuyruk sokumu sancısından sebep, bebeklerin kalp atışı düzenli iyi şükür, açılma yok sancılar düzensiz, vajinal enfeksiyon varmış son bir haftadır sürekli tuvalet ve akıntı şikayetim vardı krem ve fitil verdiler döndük evimize.. Ambulansla Doğum için bir kadın getirdiler benden sağlam görünüyordu indi sedyeden taş gibi yürüdü ben niye dökülüyorum yaa
İyi çok şükür bişey çıkmamış canım. Valla neden öyle bende çok düşünüyorum. Elalem hamileyken dans eder ben tuvalete giderken nefes nefese kaliyorum.
Aynen öyle kızlar herkes farklı kimi var hamile olduğunu bile anlamaz sadece karnı büyür nasıl imrenirim öylelerine, hayırlısıyla tamamlayalım da enerjimiz yerine gelsin sürekli hastaymış hissi birşey olacakmış endişesi yorduHerkesin bir olmuyor işde canım napalım dayanıcaz
Canım nst nerde girdin acile devlet yapıyor mu? Bizim özelde de ücretsiz nst ama devlet daha yakınBir acil ziyareti yapıp nst batırdık kuyruk sokumu sancısından sebep, bebeklerin kalp atışı düzenli iyi şükür, açılma yok sancılar düzensiz, vajinal enfeksiyon varmış son bir haftadır sürekli tuvalet ve akıntı şikayetim vardı krem ve fitil verdiler döndük evimize.. Ambulansla Doğum için bir kadın getirdiler benden sağlam görünüyordu indi sedyeden taş gibi yürüdü ben niye dökülüyorum yaa
1 numara paketin üstünde 7/8 yazıyorİlk zamanlar bebiş günde kaç tane bez kirletiyor kızlar?
insaAllah canim. Suyunda azalmamı fark edildi bilmiyordum geçmiş olsun. Ama havuç suyunun hatta bol miktarda su tüketiminin bile iyi geldiğini, kısa sürede düzeldiğini duymustumHerhafta kontrole cagırdı havuc suyu ve armut suyu içiyorum bu hafta içi gideceğim yine insallah artmıs der
Hangi marka o biberon? :)Kavçuk biberon başlıkları var bir delikli anne memesine benziyor diye bebekler pek uzak kalmıyır anne sütünden.ben kızımda 2 yılına kadar kullandım çok şükür anneyi red etmedi
Canım ben trde değilim oradaki durumları bilmiyorum burda özel devlet hepsi ücretsizCanım nst nerde girdin acile devlet yapıyor mu? Bizim özelde de ücretsiz nst ama devlet daha yakın
Normaldir kuzum, nerdeyse bir aydır o acı var bende,:/ ama ne kaldı şunun şurasında :)Herkese iyi geceler hayırlı ramazanlar olsun kızlar ,yazılanların hepsini okudum bayadır yazamamıştım.Hazırlıklar heyecanla devam ediyor bizde hsonu yine ebebekten kalan eksikllerimizi tamamladıkyarın da kısmet olursa odamız geliyor
Aranızda göbek deliği çevresi acıyan varmı benim 4-5 gündür feci şekilde acıyor normalmidir ve sırt ağrılarım baya artmış durumda
8 tane civari canim :)İlk zamanlar bebiş günde kaç tane bez kirletiyor kızlar?
İmm, 40 li paket 5 gün gider herhalde diye sanıyorum ama bazı bebekler altını değiştirince temiz beze yapmayı seviyor durum değişebilir :)İlk zamanlar bebiş günde kaç tane bez kirletiyor kızlar?
benimde kontrolüm var 14.30 da. Hepimiz icin hayırlı haberler insaAllah :)İnş güzel haberler alırım canım
naptın canım? tutabildin mi merak ettimİlk gün denemeye karar verdim ben.Allah yardımcımız olsun herkesin orucunu kabul etsin.İnsaallah zorlanmadan tutabilirim.Normalde de çok iştahlı,çok su içen biri değilim.
İnşallah canımbenimde kontrolüm var 14.30 da. Hepimiz icin hayırlı haberler insaAllah :)
200ü gecince 50 tl indirim olması lazım dimi bizimki kuponları bitirmek istemiyordu bence sadece 25 indirim uyguladıValla ne diyeyim kızlar iyi denk geldi bana o zaman. Ama bu 100 tl ye 25 tl kampanyası varmış diye de sorabilirsiniz. Zaten öyle 184 tl ye geldi
Ahahha kız valla yolucam saçını haa :)) Baktım anam baktım sorun yokSanmıyorum canım büyük ihtimalle o eczaneye has bi durumdu
kıskanmış gibi olmasın ama son kullanım tarihlerine baktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?