2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eki Görüntüle 2266198
Canım kızımın odasının rengi ve perdeleri böyle
Mobilyalar gelsin diye çıldırıyorum şuan
Bayıldım çok sade ve şık güle güle kullanmak nasip olsun
yaa çok güzel olmuş herşeyy
bende düşünüyorumda izne çıktıktan sonra
şimdi çalışırken zor olur bigün iznimde
Bende aslında bikaç hafta daha sonra yaparıö diyodum da ramazanla bayramı hesaba katmamışım, benim en geç 1 temmuz sezeryan hazirandada sağlık durumuma göre heran herşey olabilir diye yaptım tam ramazan öncesi, neyseki göbeğim erken çıktığı için fotolarda sorun olmadı senin izin zamanın daha yerinde olur tarih olarak, daha güzeli senin olsun canım

Cok iyimis. Bende dün ablama sordum bir arkadasi doğum yapmıştı 6 ay önce. Bir gün önceden açılması olmuş hissetmemis bile. 11 de hastaneye gidip 3 te doğurmuş bizim gelinde sabah 8den akşam 4:30 kadar sürdü bence gayet iyi. Bende öyle olurum umarım

valla ya çok korkunçtu çok merak ediyorum nasıl olacak doğum böyle alışveriş falan güzel ama içten içe korkmuyor değilim
Aynen canım ya...aslında ben doğumdan değil de bebeğin erken gelmesinden korkuyorum, malûm tasinicam ve yerleşmemiz bı hafta-10gunu fln bulur...tek korkum şu an o :) zamanında sağ salim gelsinler de isiricam poposunu

Çok sağol canım amin inşallah

İnşallah canım hepimizin başına
Sağlıkla güzel güzel doğumlarımız olsun

Ben de hep 15 hazirandan sonra dogar temmuzu beklemez gibi hissediyorum. Bazen de belli mi olur belki de gününü geçer diye de düşünmüyor değilim. Bu sene tayin durumumuz da var. Aslında temmuzun ilk haftası dogsa super olur tabi gelişimi sağlığı iyi olsun da gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…