Tombul yanak masallahAhanda benim balkabağım o kolda hep orda gelsin ısırcam o kolu
Benim arkadaşımın annesi büyük tuvaletim geldi bu tuvalete gideyim demiş. Tuvaletten bakmış bebeğin kafası eline geliyor. Hemen ebeyi çağırmışlar. 1 saat olmadan doğurmuşValla annem beni 1/saatte doğurmuş:)))
Bayıldım çok sade ve şıkEki Görüntüle 2266198
Canım kızımın odasının rengi ve perdeleri böyle
Mobilyalar gelsin diye çıldırıyorum şuan
Bende aslında bikaç hafta daha sonra yaparıö diyodum da ramazanla bayramı hesaba katmamışım, benim en geç 1 temmuz sezeryan hazirandada sağlık durumuma göre heran herşey olabilir diye yaptım tam ramazan öncesi, neyseki göbeğim erken çıktığı için fotolarda sorun olmadıyaa çok güzel olmuş herşeyy
bende düşünüyorumda izne çıktıktan sonra
şimdi çalışırken zor olur bigün iznimde
Cok iyimis. Bende dün ablama sordum bir arkadasi doğum yapmıştı 6 ay önce. Bir gün önceden açılması olmuş hissetmemis bile. 11 de hastaneye gidip 3 te doğurmuşYa bizim binada ki kız gece 1de sancılanmış 3.5da sancısı dayanamicak kadar artmış hastaneye gitmesi doğurup odaya çıkması dikişi mikişi saat 9muş ay Bi zordu öldüm öldüm diyo dedim kızım sen deli misin ilk çocuk dolu dolu 5 saat sancıya mı öldüm bittim diyosun ağzına vururum valla nankör dedim
Kişiden kişiye değişiyo
Aynen canım ya...aslında ben doğumdan değil de bebeğin erken gelmesinden korkuyorum, malûm tasinicam ve yerleşmemiz bı hafta-10gunu fln bulur...tek korkum şu an o :) zamanında sağ salim gelsinler de isiricam poposunuvalla ya çok korkunçtu çok merak ediyorum nasıl olacak doğum böyle alışveriş falan güzel ama içten içe korkmuyor değilim
Ayyyyyy ne guzellllll maşallahhhhhTotosunu yedigimin burun delikleri bile bellisaçları da çıkmış oğlumun gördük ekranda o el hep çenede
Çok sağol canım amin inşallahBayıldım çok sade ve şık ❣güle güle kullanmak nasip olsun
Bende aslında bikaç hafta daha sonra yaparıö diyodum da ramazanla bayramı hesaba katmamışım, benim en geç 1 temmuz sezeryan hazirandada sağlık durumuma göre heran herşey olabilir diye yaptım tam ramazan öncesi, neyseki göbeğim erken çıktığı için fotolarda sorun olmadısenin izin zamanın daha yerinde olur tarih olarak, daha güzeli senin olsun canım
İnşallah canım hepimizin başınaCok iyimis. Bende dün ablama sordum bir arkadasi doğum yapmıştı 6 ay önce. Bir gün önceden açılması olmuş hissetmemis bile. 11 de hastaneye gidip 3 te doğurmuşbizim gelinde sabah 8den akşam 4:30 kadar sürdü bence gayet iyi. Bende öyle olurum umarım
Aboww o daha fenamış:)Benim arkadaşımın annesi büyük tuvaletim geldi bu tuvalete gideyim demiş. Tuvaletten bakmış bebeğin kafası eline geliyor. Hemen ebeyi çağırmışlar. 1 saat olmadan doğurmuş
Asıl sürprizi makbul ama işte nerdeeee bizde öyle çevreBenim eltime yaptılar en yakın arkadaşları ve bununla beraber bütün bebeğin ihtiyaçlarını aldilar hepsiniiiiBizde ne arar ohooo
aynenBir biz tam göremedik ya
Benim adkadaşım da takside 8 cm açılmış zatenAboww o daha fenamış:)
Bende göremedim yaaaynen
izmirdeki doktorlarda iş yok
benimki sabaha kadarda uğraşsam göstermez inat dediBende göremedim yaa
Uğraşırım ama ne gerek var dedi dr iyi bari dedim çevirmeye uğrqşıyolarmış falan
İvit doktorlar yüzünden:))aynen
izmirdeki doktorlarda iş yok
Ay maşallahhhTotosunu yedigimin burun delikleri bile bellisaçları da çıkmış oğlumun gördük ekranda o el hep çenede
Ay korkutma bizi kız:)Benim arkadaşımın annesi büyük tuvaletim geldi bu tuvalete gideyim demiş. Tuvaletten bakmış bebeğin kafası eline geliyor. Hemen ebeyi çağırmışlar. 1 saat olmadan doğurmuş
Kız ne korkucaksın Allah öyle doğum versin yengem de öyle tuvalette kafasını hissetti hastaneye gittik doğurdu çıktıAy korkutma bizi kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?