2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar randevum vardi doktorumla. Her hafta NST girecekmişim 20 dakika doğuma kadar. Acaba şeker yüzünden mi?

Ay maşallahhh
Kız bu bebem niye dönüyo da göstermiyo yüzünü bize deli ediyo beni yaa çok özeniyom bu fotolarınıza
Bizim ki yırtık bacım 11. Haftada da bacağını açıp hemen gosterdiydi pipiyi 6-7 çeşit fotosu var şimdiden olsun kız dönmüş ya o daha önemli napcan fotoyu doğunca da görürsün

Canım 32 haftadan itibaren başlıyor çoğu dr nst ye. Bende bir dahaki kontrolden sonra başlayacağım sanırım
Bana da progestan ve omeganin çok önemli olduğunu söyledi 36. Haftaya kadar. Progestan OMEGA feramat d vit magnorm her gün 5 ilaç bıktık usandık ama yapcak bişey yok kuzum. Geçmiş olsun.

Bana da progestan ve omeganin çok önemli olduğunu söyledi 36. Haftaya kadar. Progestan OMEGA feramat d vit magnorm her gün 5 ilaç bıktık usandık ama yapcak bişey yok kuzum. Geçmiş olsun.
Canım hayırlısıyla bitecek inşallah. Bende 35 de bırakacağım sanırım ilaçları. Ben omega bitti almamıştım alayım bari. Senin kullandığın ne kadar gidiyor.

Canım hayırlısıyla bitecek inşallah. Bende 35 de bırakacağım sanırım ilaçları. Ben omega bitti almamıştım alayım bari. Senin kullandığın ne kadar gidiyor.
Evet aşırı onemliymis canım. Ben de bitti diye almadiydim 20 günde 500 gram almış eşim kızdı haftada 250 gram alıyordu sen ihmal ediyosun falan diye hem erken doğumu engelliyor hem bebeğe aşırı iyi geliyor hemde kakayı yumuşatıyor . Tam bir ay gidiyor canım.30 tablet var içinde.

Sağol canım bende alayım inşallah yarın eczaneye sipariş edeyim. Birde sen fotoğraf için biriyle anlaştın mı canım

Benim oğlan da makat gelişi pozisyondaymis 2 hafta önce ultrasonda bakıldığında. Ama hala ayni gibi hissediyorum çünkü resmen kafa atıyor göğüslerimin altına bazen de yuvarlar yuvarlak hissediyorum kafasini

Sağol canım bende alayım inşallah yarın eczaneye sipariş edeyim. Birde sen fotoğraf için biriyle anlaştın mı canım
Anlaştım canım bı ablamın gelini. Bebek doğum fotoğrafçısı. Burcuozturkhizli Instagram adresi . İstersen numarasını da vereyim.

Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
Bende başladım canım insüline aksamları 4 ünite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…