Oğlan anaları tekrar sesleniyorum kızım fena güzel ❤ 1830 gr, 42 cm olmuş. Hâlâ haftasına göre uzun gidiyor bizim manken Doğum pozisyonuna dönmüş. Akintimin cinsine bakmak için aşağıdan muayene etti. Neyse ki enfeksiyon değilmiş. Doğum için hastane harici 2500 alıyormuş. Yine battık Hepinizi öpüyorum. Bebeğini gören anneler ağzımız kulaklarımızda devam
Ben kızıma almıstım fisher price mutlu düşler adı.Duvara tavana yansıyan yıldızlar falan vardı kızımdan cok bizi mutlu ediyordu o yıldızlarla uyumakOgluma da aynısını kullanıcaz
Ben kızıma almıstım fisher price mutlu düşler adı.Duvara tavana yansıyan yıldızlar falan vardı kızımdan cok bizi mutlu ediyordu o yıldızlarla uyumakOgluma da aynısını kullanıcaz
Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun