2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarın sabahta ben gidicem canım günlerimiz aynıymış bakalım benim minnoş kaç kg oldu

Anlaştım canım bı ablamın gelini. Bebek doğum fotoğrafçısı. Burcuozturkhizli Instagram adresi . İstersen numarasını da vereyim.
Sağol canım instagram adresine bakayım. Doğumdan sonra olabilir çekim eşimle de bir konuşayım da
Bende başladım canım insüline aksamları 4 ünite
Sanada geçmiş olsun canım. Ben sabahları yapacağım bakalım inşallah düzene girer

Pijama gecelik en önemlisi birde depend ama 1 paket çok geliyor

Ben ıslak mendil kullanmayi düşünmüyorum
Pamuk ve su :)
Pamuk gibi cildine
Aynen canım bende pamuk su kullanirim özellikle de kız çocuklarında pamuk kullanmak en güzeli yinede çantada bulundurmak gerekiyor ıslak pamuk havluda

Kizlar Omega3 kullanmayaniniz var mi.Ben henuz baslamadim.Ceviz balik falan onunla karsilaya calisiyorum.

Bana da progestan ve omeganin çok önemli olduğunu söyledi 36. Haftaya kadar. Progestan OMEGA feramat d vit magnorm her gün 5 ilaç bıktık usandık ama yapcak bişey yok kuzum. Geçmiş olsun.
Canim progestan erken dogumu.onleme haricinde bir yarari var mi ki.Ben gecen.hafta saglik ocagindaki doktoruma bitince yazdirdim. Halen.kullandiriyo mu.doktorun dedi. Etkisi bu haftalarda kalmiyo neden kullandiriyo dedi.Her doktor ayri konusuyo

Canim progestan erken dogumu.onleme haricinde bir yarari var mi ki.Ben gecen.hafta saglik ocagindaki doktoruma bitince yazdirdim. Halen.kullandiriyo mu.doktorun dedi. Etkisi bu haftalarda kalmiyo neden kullandiriyo dedi.Her doktor ayri konusuyo
Kesinlikle var canım benim rahim açılmıştı ve uzunluğu da 2.6 idi hem açıklık kapanmış hem de 3.6 ya cikmis.

4 yaş civarı büyük iki yanağı gamzeli beyaz tenli akıllı mi akıllı kibar mı kibar bir damat adayınız olsa

Geçen hafta n11den 48 e almıştım küçük olanı

Eklentiler

• 913B4A66-61F0-4E84-AD0A-2881534E098F.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 36
Maşallah canım

Kızlar Bi kaç gündür giremiyorum inşallah herkez iyidir carrefour da bu akşam gördüm 40 lı göğüs pedi wee marka 12.90 TL ve Bi alana Bi bedava nasıldır bilmiyorum ama ben aldım.

Merhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip etmekte ve paylastiniz konulari ilgiyle okumaktayim. Sizden bir konu hakkinda fikirlerinizi ve yasadıysanız deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bugun doktorumuz bize bebegin bobreklerinin ortalama 7 mm olmasi gerekirken 11 mm civarinda oldugunu söyledi. Sonrasinda erkek bebeklerde biraz buyukluğun normal olduğunu sonrasinda esitlenebilecegini soylese de icimize kurt dusurdu acikcasi bu duruma canimiz cok sikildi. Bu durumu yasayan var mi simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…