Ne güzel hizmetDoktorumun asistanı bunlari alabileceğimi söyledi yeni doğan bebek bezi her pakette 6 tane bez var 6 tane de islak mendil hastaneye götürmek için iyi paketlenmiş hazir
Yarın sabahta ben gidicem canım günlerimiz aynıymış bakalım benim minnoş kaç kg olduBizde kızımızı gördük geldik teyzeleri1700 gram olmuş minnoşum, 32 hafta ile uyumlu dedi Dr. ve başı aşağı dönmüş şuan her şey normal görünüyor bakalım öğlen sonu kan idrar sonuçlarımız ne diyecek
Sağol canım instagram adresine bakayım. Doğumdan sonra olabilir çekim eşimle de bir konuşayım daAnlaştım canım bı ablamın gelini. Bebek doğum fotoğrafçısı. Burcuozturkhizli Instagram adresi . İstersen numarasını da vereyim.
Sanada geçmiş olsun canım. Ben sabahları yapacağım bakalım inşallah düzene girerBende başladım canım insüline aksamları 4 ünite
Pijama gecelik en önemlisiAynen bitmiyooooben de aldıklarımi listeden ciziyim dedim ama eksikler o kadar çok ki:) daha kendime hiç çalışmadım, korse pijama sütyen külot vs.... Hastanede organizasyon detayları zaten doğuma yakın yapılır, fotoğrafçı ücreti verilecek, bebek arabası+park yatak alınacak, bebek bakım ürünleri, otri bebe, deterjan, alt açma, depend, atesolcer, emzik, tırnak makası, tarak seti, kapı süsü vs....daha cookkkk alınacak var yaff omrumce harcamadigim parayı su 1ayda harcadım resmen
Aynen canım bende pamuk su kullanirim özellikle de kız çocuklarında pamuk kullanmak en güzeli yinede çantada bulundurmak gerekiyor ıslak pamuk havludaBen ıslak mendil kullanmayi düşünmüyorum
Pamuk ve su :)
Pamuk gibi cildine
olsun güle güle kullansın aybala kız :)
teşekkürler güzel teyzesi
Güzel haberlerle gel canımYarın sabahta ben gidicem canım günlerimiz aynıymış bakalım benim minnoş kaç kg oldu
Normal dogummuydun canimBen de yapmadım emzirirken o kadar cok yedim ki nasil verdim bilmiyorum... 15 kilo almıştım 10 uncu gün 10 kilo gitmisti kalan 5 kilo 3 ay icinds gitti yememe ragmen dert etme hic
Canim progestan erken dogumu.onleme haricinde bir yarari var mi ki.Ben gecen.hafta saglik ocagindaki doktoruma bitince yazdirdim. Halen.kullandiriyo mu.doktorun dedi. Etkisi bu haftalarda kalmiyo neden kullandiriyo dedi.Her doktor ayri konusuyoBana da progestan ve omeganin çok önemli olduğunu söyledi 36. Haftaya kadar. Progestan OMEGA feramat d vit magnorm her gün 5 ilaç bıktık usandık ama yapcak bişey yok kuzum. Geçmiş olsun.
Kesinlikle var canım benim rahim açılmıştı ve uzunluğu da 2.6 idi hem açıklık kapanmış hem de 3.6 ya cikmis.Canim progestan erken dogumu.onleme haricinde bir yarari var mi ki.Ben gecen.hafta saglik ocagindaki doktoruma bitince yazdirdim. Halen.kullandiriyo mu.doktorun dedi. Etkisi bu haftalarda kalmiyo neden kullandiriyo dedi.Her doktor ayri konusuyo
Emzikte bebeğin hangisini tutacağı hiç belli olmuyor canım benimki 4. Aydan sonra damaklı tutmuştuEmzik ve biberon alırken damaklıklı almıyoruz değil mi. Bazılarında damaklık var.
Oğlan anaları tekrar sesleniyorum kızım fena güzel ❤1830 gr, 42 cm olmuş. Hâlâ haftasına göre uzun gidiyor bizim manken Doğum pozisyonuna dönmüş. Akintimin cinsine bakmak için aşağıdan muayene etti. Neyse ki enfeksiyon değilmiş. Doğum için hastane harici 2500 alıyormuş. Yine battık Hepinizi öpüyorum. Bebeğini gören anneler ağzımız kulaklarımızda devam
Çok güzel hazirlanmissinHaftasonu evde kalabalık olmayan bir baby shower yaptım, yapıcak olanlar varsa fikir olsun
Maşallah canımOğlan anaları tekrar sesleniyorum kızım fena güzel ❤1830 gr, 42 cm olmuş. Hâlâ haftasına göre uzun gidiyor bizim manken Doğum pozisyonuna dönmüş. Akintimin cinsine bakmak için aşağıdan muayene etti. Neyse ki enfeksiyon değilmiş. Doğum için hastane harici 2500 alıyormuş. Yine battık Hepinizi öpüyorum. Bebeğini gören anneler ağzımız kulaklarımızda devam
Önce benim o yanakları bi test etmem lazim ❤4 yaş civarı büyük iki yanağı gamzeli beyaz tenli akıllı mi akıllı kibar mı kibar bir damat adayınız olsa
Önce benim o yanakları bi test etmem lazim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?