2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben bu markanın iyi olduğunu biliyorum canim. Olumsuz bisey duymadim şu zamana kadar. Bak bende bunu beğendim hayirlisiysa, nasipse bundan alcaz. Hem kaliteli hem de indirimde bütceye uygun Eki Görüntüle 2267217
Sağ ol canim, valla bu da indirimdeymis görüntü ve özellikleri de hoşuma gitti ama malesef gidip mağazada bakma şansım yoktu. Çok teşekkür ederim, seninkinin rengine de bayıldım bu arada çok hos

Etrafimda hep böyle kv deler kziindan olan torunlarını daha cok seviyor onunla kalmiyor onlarin sorumlulugunu da aliyorlar ama oglunun cocuklarinkn sorumlulugu sadece geline ve ailesine ait ...
Çünkü gelinlerde ilk önce kendi ailelerini tercih ediyorlar :))
Denklem doğru aslında kızından olana daha rahat bakıyo anneler gelinden çekinirler

Anneniz mi kalsın istersiniz kv niz mi mesela ilk günler

Sağ ol canim, valla bu da indirimdeymis görüntü ve özellikleri de hoşuma gitti ama malesef gidip mağazada bakma şansım yoktu. Çok teşekkür ederim, seninkinin rengine de bayıldım bu arada çok hos
yorumlarına bak canim bulabilirsen. Ama sorun olmuyor genelde bu tarz marka urunlerde sıkıntı yapma bende seninkini de çok beğendim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…