E işte herkes öyle tercih eder dimiTabikisi annem:)
Hayırlısı olsun canım:)Ani Bi kararla doktorumu değiştiriyoruminşallah sorunsuz sıkıntısız anlaşabilirim cumartesi gidicem ilk randevuya
Tabiki annem kaynanam kalmak icin can atiyo fakat ben atmiyorum cunku hic bi is yapmaz yapmadigi gibi oturdugu yerden de kalkmaz bide canim farkli sanirim bizim kaynana kaynata felan kizlarnn cocuklarna pek deger vermez ama ogullarn cocuklarina degerde verir oyun da oynar vs biraz ayirt ettkleri gozle goruluyor degisikÇünkü gelinlerde ilk önce kendi ailelerini tercih ediyorlar :))
Denklem doğru aslında kızından olana daha rahat bakıyo anneler gelinden çekinirler
Anneniz mi kalsın istersiniz kv niz mi mesela ilk günler
Trendyolda indirim vardı bak son dklar ama yakalarsın belkiHala gecelik pijama alamadim bulamadim.nerden aldiniizzz??
Maşallah göbeğine ,kızlarına ve sana
Ya bide onlar varTabiki annem kaynanam kalmak icin can atiyo fakat ben atmiyorum cunku hic bi is yapmaz yapmadigi gibi oturdugu yerden de kalkmaz bide canim farkli sanirim bizim kaynana kaynata felan kizlarnn cocuklarna pek deger vermez ama ogullarn cocuklarina degerde verir oyun da oynar vs biraz ayirt ettkleri gozle goruluyor degisik
Çünkü gelinlerde ilk önce kendi ailelerini tercih ediyorlar :))
Denklem doğru aslında kızından olana daha rahat bakıyo anneler gelinden çekinirler
Anneniz mi kalsın istersiniz kv niz mi mesela ilk günler
Bi keree seeen fıstık gibisin. İkiz bebekle bu fizik gaaayet iyisin.. maşallah üçünüze de xxBen hırkayı da barii fotoda üstüme bişi giyim diye şimdi giydim, altıma bişi giymeye üşendim amayanıyom ben
Buarada eşimin kıyafetleri bana olmuyor bel kısmı
Malesefki var yani ister istemez agir bastigini anliyosun gozlerinle ve laflaryladaYa bide onlar var
Ablamın kv kp de öyle
Tanıtırken bile ablamın çocuklarına bunlar bizim diyorlar görümcesininkilere bunlar tokatlı diyolar
Bizim bile demiyolar
Çok sinir bozucu bişey hele bu zamanda erkek kız ayrımı mı kaldı
kızlar bebişlerin kıyafetleri yıkamaya başladınız mı
ben roxy sabun tozu aldım onunla yıkıcam yumuşatıcıda kullanmak gerekiyo mu
sadece sabun yeterli mi ?
Hayrılısı olsun bakalımAni Bi kararla doktorumu değiştiriyoruminşallah sorunsuz sıkıntısız anlaşabilirim cumartesi gidicem ilk randevuya
İnşallah canım bakalım hayırlısıHayırlısı olsun canım:)
Değişik şey seniKv ☺
Çok acaip gelebilir ama kv bitanedir bnm yaa.. Allah bozmasın. Oğlumda da o gelmişti sağolsun. 2 ay kaldı benimle. Evin her işi yemeği çamaşırı ondaydı. Ben oğlumla zaman geçirdim dinlendim iyice. Yardımcı oldu ve hiç bişeyi kendi istediği gibi olsun die diretmedi. Hep kararı bana bıraktı oğluna bile posta koydu bolca
Gece emzirmeye kalktıkça ben, emzirme biterdi o yatırırdı beşiğine, sen uyu 2 saate sütün olcak yine kalkcaksın derdi..
Annem olmamış şeyleri aklımda kurar sonra kurduğu hayalden panikler mesela. Yıkarken yedirirken hep tedirgin panik oluyodu. O yüzden annemdense kv tercih ederdim sanırım.. Lohusa sendromu yaşamadan büyüttüm oğlumu. Darısı bu bebişe ☺
Bu defa hem kv hem annem geliyo nasipse. Evde bir bayram havası
Bi keree seeen fıstık gibisin. İkiz bebekle bu fizik gaaayet iyisin.. maşallah üçünüze de xx
Hakikaten kaynanana masallah canim benimkide tam tersi 1 ay bende kaldilar su halimde kaynatam kalpten amlyt oldu agir amlytti mikrop kapmamasi lazimdi gelen giden kendi akrabalari cocuk coluk millet sabahtan aksama oturmaya zor vakit buluyordm tek istedgm onunla bari duzgun ilgilenip bakmasiydi onu bile yapmadi kendi kocasina bile hayri olmayandan cok bisey beklemiyorm o yuzdendir ki her iside kendim gordm sende dur sende iki canlsn demedi sagolsnKv ☺
Çok acaip gelebilir ama kv bitanedir bnm yaa.. Allah bozmasın. Oğlumda da o gelmişti sağolsun. 2 ay kaldı benimle. Evin her işi yemeği çamaşırı ondaydı. Ben oğlumla zaman geçirdim dinlendim iyice. Yardımcı oldu ve hiç bişeyi kendi istediği gibi olsun die diretmedi. Hep kararı bana bıraktı oğluna bile posta koydu bolca
Gece emzirmeye kalktıkça ben, emzirme biterdi o yatırırdı beşiğine, sen uyu 2 saate sütün olcak yine kalkcaksın derdi..
Annem olmamış şeyleri aklımda kurar sonra kurduğu hayalden panikler mesela. Yıkarken yedirirken hep tedirgin panik oluyodu. O yüzden annemdense kv tercih ederdim sanırım.. Lohusa sendromu yaşamadan büyüttüm oğlumu. Darısı bu bebişe ☺
Bi keree seeen fıstık gibisin. İkiz bebekle bu fizik gaaayet iyisin.. maşallah üçünüze de xx
Çok sevibdim canım kuzuların farkı kapatmasına.Drdan çıktık kuzular iyiler maşallah 1980, 1870 gr olmuşlar çok şükür aradaki fark azalmışrahim ağzı uzunluğu 20 günde 2,45 e düşmüş 4 cmden haftada iki gün eve ebe gelecek nst ölçümü diyabet takibi ve enfeksiyon kontrolü için.. bizden haberler böyle ☺
Ahh canim o senin tatliligin valla, cok tesekkur ederimmKv ☺
Hakikaten kaynanana masallah canim benimkide tam tersi 1 ay bende kaldilar su halimde kaynatam kalpten amlyt oldu agir amlytti mikrop kapmamasi lazimdi gelen giden kendi akrabalari cocuk coluk millet sabahtan aksama oturmaya zor vakit buluyordm tek istedgm onunla bari duzgun ilgilenip bakmasiydi onu bile yapmadi kendi kocasina bile hayri olmayandan cok bisey beklemiyorm o yuzdendir ki her iside kendim gordm sende dur sende iki canlsn demedi sagolsn
Sadece hamile halimle yapmakda mesele degl canm da kiymet bilmeynce sorun o oluyoÇok ayıp yav.. Nasıl kıyıyorlar hamile kadındın yani.. Bir de hamile olmasan da yapılmaz yahu. Ben yapamam büyük konuşmiim yine de.
Allah sana sabır güç versin. Konuşmayan anlaşılmayan insanlarla zor olur gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?