2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnsanların dillerini koparasım gerekiyor artık karnın büyümesi durması demek bebek büyümüyor demek ya
Bebeğim çok iyi merak etme dedim
Boş ver canım hiç takılma benim karnım da çok büyümedi hatta geçen aile hekimi bile bana dedi kızında seninle aynı haftalarda onun karnı çok büyük senin yok dedi önemli olan bebeğin gelişimi demekki iç karnımız geniş:)

Şu an sol yanıma uzandım hala ağrıyo valla geçmezse tek başına ambulansla falan gidicem artık
Bende dinlenince geçiyor ama oturup kalkarken ağrıyor. Inşallah önemli bisey değildir canım geçmezse git .
Benim doktorum yoktur bu satte acile gitsem bile 3 saat beklicem o yüzden yarın gidicem ben.

İnşallah geçer canım gerçekten zorlar çünkü çok haklısın

Yok canım iç karnım dar aksine birden dışarı attı
Oda öyle diyo birden büyümüş birden durmuş bide karnım düşmüş neden böyle ki bişey mi var dedi dedim hayır çocuğum gayet iyi
Ben farkında değilim aksine bana çok büyüdü gibi geliyo

Bazı insanlar ne dediğini bilmiyor öyle bisey görse bile hamile bi insana söyleyip canını sıkmanın bi anlamı yok .

Mide ağrısı yapmadımı benimki 25 ama çok yıprattı beni.tekrar doktoramı gitsem tok karnına oluyomu.yoksa ilk defa attım diye mi bilemedim

Tiroid ilacı 15 senedir kullanıyorum. Mide ağrısı gibi yan etkileri yok. Başka bir şeyden dolayı agriyor olabilir mi? Denk gelmiştir belki

İnsanların dillerini koparasım gerekiyor artık karnın büyümesi durması demek bebek büyümüyor demek ya
Bebeğim çok iyi merak etme dedim

Ohoo bakma sen onlara
Benim karnım da küçücük, 4 aylık gibi hatta. Ve hep aşağıya doğru burnunu bükmüş duruyor:)
Herkesin yapısı farklı, gaz şişkinlik vs olunca büyüyor sonra sınıyor

Bebeğin gelişimini takip ediyorsun zaten, bir problem yoksa yoktur. Başkaları hep konusur aldırma

Ben o bayılma hissi ile karşılaşmadığım için halen sırt üstü dönüyorum uykuda. Sanırım böyle de bitecek bu hamilelik, inşallah sorunsuz tamamlayalım hepimiz
Ohh miss en guzeli kendini iyi hissetmen beni ďüsük tansiyon hic zorlamio anlamiyorum ama nabzim yükselince hissediyorum ... az kaldi son duzlukteyiz

Demekki benimki de yükselecek dozu canım. Bana insülinden önce ölç dediler açlık şekerini sen insülinden sonra ölçüyorsun bünün hangisi doğru ki
Ben ikisini aynı anda yapıyorum gbi birşey, 2-3 dakja oynuyodur arada. Bana özellikle bişi demediler. Aç karnına insulin demişti doktorum. Ee aç karnına şeker ölçümü. Ben sırayla yapıyorum işte

@Meylen Benim hamile olduğumu aylarca kimse anlamadı yeni anlaşılıyor çünkü birden büyüdü küçükkende sorun yapmadım şimdide önemli olan doktorun ne dediği dışardan nasıl göründüğü değil

Yok canım olur mu girdiğimiz ultrasondan daha iyi onların gözleri
Millet manyak gerçekten bak

Canım tabiki öyle haklısın ama bir hamileyr bu söylenmez benim sinirlendiğim insanların patavatsızlığı helede doğurmuş biri bunu söylemesi iyice sinir bozucu

Drdan çıktık kuzular iyiler maşallah 1980, 1870 gr olmuşlar çok şükür aradaki fark azalmış rahim ağzı uzunluğu 20 günde 2,45 e düşmüş 4 cmden haftada iki gün eve ebe gelecek nst ölçümü diyabet takibi ve enfeksiyon kontrolü için.. bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…