İnşallah canımYine kv konusu geçmiş.Hemen ilişeyim şuraya.Dogumda anacığımı istiyorum innnşallah nasip olur annem gelir kalır.Kv ilk doğumda beni depresyona soktu.Asiri panik,hijyen sorunu var,çok eski kafalı ve çok patavatsız.Ilk lohusaligimi anlatsam roman olur.Anneler gününde almıycam hediye kv ye diyorum ama dayanamayıp alıyorum.Oğlu almıyor ama ben alıyorum.
@lavitabellamk 17 kiloyu nerene aldın canım taşsın taş maşallah sübhanallah
@Meylen hayırlısı olsun canım.
@compeng çok geçmiş olsun.Acil şifa diliyorum.Zamaninda sağlıkla gelsin bebeğin.Bizi haberdar et son durumdan.
Y Yademim tatlı göbüş maşallah.
Gözden kaçırdığım mesajlar vardır mutlaka affola.Hepinizi öpücüklüyorum
Hakikaten kaynanana masallah canim benimkide tam tersi 1 ay bende kaldilar su halimde kaynatam kalpten amlyt oldu agir amlytti mikrop kapmamasi lazimdi gelen giden kendi akrabalari cocuk coluk millet sabahtan aksama oturmaya zor vakit buluyordm tek istedgm onunla bari duzgun ilgilenip bakmasiydi onu bile yapmadi kendi kocasina bile hayri olmayandan cok bisey beklemiyorm o yuzdendir ki her iside kendim gordm sende dur sende iki canlsn demedi sagolsn
Mesafe her zaman iyidir canm benimkilerde oyle kendi kizlarna yapilnca vah tuh el kizi olunca tabi caninda ciksa no problemAynı canım.Canin çıksa kızım sen iki canlısın elleme demez.Daha çok iş yapsam yorulsam memnun olur.Ama kızına kv si iş yaptırıyor diye de yakınır durur.Degisikler işte.Ben mesafeliyim aynı binada olmamıza rağmen.Kafam rahat yani.Saglik durumları dışında evine işine elimi sürmem nasılsa kıymet bilen yok.
O acı bende uzun zmndır var canım, ilk gebeliktede aynı yerde olmuşru sol göğsümün tam altı göğaün tam bittiği yer, soluma yatamıyorum batıyo, ilkinde doktora sormuştum organ sıkışıyordur demişti, şimdide aynı yerde var gece ilk yattığımda sola yatamıom ama sabaha karşı sola yatabiliyorum bende acaba midemi diye düşünüyorum sbha karşı boşalıp sıkışmıyormu diye ama doktora sordum ciddiye almadı demekki önemli değilSelam herkese..
Uyku hali bende de var bu ara.. Gece 11-8 uyuyoruz, bazen de öğle uykusuna katılıyorum oğlumun.. Hiç ayarı yok bu işin bi uykusuzluk oluyo bi uyku
Sabah oğlumla okula gittik geldik bişeyler yedik. Yürüyüşten fazlasını yaptık. Daha da çıkmam bugün evden.
Yarın rutin diş kontrolüm var. Sevmiyorum
Bir de bişi sorucam, göğüs altında, tam karnınızın şişmeye başladığı yerde, ağrı değil de acı hisseden var mı? Çürük gibi, dokunduğumda acıyan bi yer var. Acaba rahimle mi ilgili bu da. Ne antin kuntin şeyler oluyomuş 2. Bebekte de
Canım içine sinmeyen en ufak bişey bile olsa değiştir bence, ben ilk bebeğimi 35haftalık doktor hatasından kaybettim mesai saati bitimiydi, annesi hastaydı, hastanenin çok imkanınyoktu doğum için başka yerle anlaşmalıydı ve beni eve yolladı haftaya gel alalım dedi 2 gün sonra bebeğimi kaybettim hep onun yanından çıkınca niye başkasına gitmedim diye çok üzüldüm, bence kafana yatmıyorsa kesin değiştirAni Bi kararla doktorumu değiştiriyoruminşallah sorunsuz sıkıntısız anlaşabilirim cumartesi gidicem ilk randevuya
Kız yok benim küçük değilaldığım kiloyu göstermiyorum o kadar
Çok üzüldüm meleğin şefaatçin olsun Allahım sana eşine güç ve sabır versin canımO acı bende uzun zmndır var canım, ilk gebeliktede aynı yerde olmuşru sol göğsümün tam altı göğaün tam bittiği yer, soluma yatamıyorum batıyo, ilkinde doktora sormuştum organ sıkışıyordur demişti, şimdide aynı yerde var gece ilk yattığımda sola yatamıom ama sabaha karşı sola yatabiliyorum bende acaba midemi diye düşünüyorum sbha karşı boşalıp sıkışmıyormu diye ama doktora sordum ciddiye almadı demekki önemli değil
Canım içine sinmeyen en ufak bişey bile olsa değiştir bence, ben ilk bebeğimi 35haftalık doktor hatasından kaybettim mesai saati bitimiydi, annesi hastaydı, hastanenin çok imkanınyoktu doğum için başka yerle anlaşmalıydı ve beni eve yolladı haftaya gel alalım dedi 2 gün sonra bebeğimi kaybettim hep onun yanından çıkınca niye başkasına gitmedim diye çok üzüldüm, bence kafana yatmıyorsa kesin değiştir
Benimde kaybım var amaa elbette seninle kendimi kıyaslayamam hareketini hissetmemiştim görmemiştim kavuşmaya yaklaşmamıştım canım Allahım yavrularımıza uzun ömürler versin Bi daha yaşatmasın inşallah@Meylen çok saol canım tek tesellisi öyle oluyor, hiç bir zaman eski biz olmayacağız hep onun acısı olacak ama allah şimdiki yavrumuzu bize bağışlasın inşallah bu bize ilaç olacakson zamanlar dediğin gibi daha çok stres oluyor, sen randevu aldıktan sonramı oldu bubizin olayları ikisinde de, bende haftaya cumartesi gidicem mesela baktım o çarşamba yok ama randevu aldığım hiç bi gün izin işi çıkmadı sonradan, gidince elbet biri bulunurda takipli olduğun doktora girmekle bir değil, ben de hep kendi doktorum baksın isterim, seninki alınan randevuyu iptal ettiriyosa sinir bozucu bir durum gerçekten
benimkide normalden çok farklıydı salı gecesi sürekli tepindi durduİki gundur bir hareket var benim gobekte ama hadi hayırlısı. Zaten bas asagıydı ama birden asırı hareketlenıyor acaba kordonu mu actı. Bi de sanki daha asagıda gibi hissediyorum iki gundur. Az hareket iyi değil ama cok hareket neyin nesi bilen var mı
Teşekkürler canımYine kv konusu geçmiş.Hemen ilişeyim şuraya.Dogumda anacığımı istiyorum innnşallah nasip olur annem gelir kalır.Kv ilk doğumda beni depresyona soktu.Asiri panik,hijyen sorunu var,çok eski kafalı ve çok patavatsız.Ilk lohusaligimi anlatsam roman olur.Anneler gününde almıycam hediye kv ye diyorum ama dayanamayıp alıyorum.Oğlu almıyor ama ben alıyorum.
@lavitabellamk 17 kiloyu nerene aldın canım taşsın taş maşallah sübhanallah
@Meylen hayırlısı olsun canım.
@compeng çok geçmiş olsun.Acil şifa diliyorum.Zamaninda sağlıkla gelsin bebeğin.Bizi haberdar et son durumdan.
Y Yademim tatlı göbüş maşallah.
Gözden kaçırdığım mesajlar vardır mutlaka affola.Hepinizi öpücüklüyorum
Ben de bir ara acaba yıne mi döndü dedim ama sanki sag kasıgıma dogru yuvarlak bir sey var kafası sanırım yukarıda da bir yuvarlaklık var onu da poposu diye dusunuyorum tabi tersi de olabilirbenimkide normalden çok farklıydı salı gecesi sürekli tepindi durdu
çarşamba kontrole gittim kafası yukarda ayakları aşağıda dönmüş dedi dr
doğuma kadar yine döner dedi
Yuvarlaklık popusu mu başı mı anlayamıyorumBen de bir ara acaba yıne mi döndü dedim ama sanki sag kasıgıma dogru yuvarlak bir sey var kafası sanırım yukarıda da bir yuvarlaklık var onu da poposu diye dusunuyorum tabi tersi de olabilirBelki de kordonu acmıstır inşallah oyledir cunku cok korkuyorum doktor kordon tamamen dolanmıs dıcek dıye ya da gelişimi geride kalmıs dicem diye. 15inde kontrolum az kaldı ama hecmek de bilmiyor gunler
Ben soyle dusunuyorum eger yuvarlaklık karnımın dısına dogru yaslı gibiyse poposudur cunku basını o tarafa dogru yaslayamaz gıbı gelıyor bana. Sanki bası karna dogru degıl de içe dogrudur dokunamayız gibi.Karna dayalı olan sırtı ya da poposudur bence.Yuvarlaklık popusu mu başı mı anlayamıyorum
Ben çok merak ediyorum nasıl kıme benzeyecek
Tam göbek deliğinin yanı top gibi olan kısımBen soyle dusunuyorum eger yuvarlaklık karnımın dısına dogru yaslı gibiyse poposudur cunku basını o tarafa dogru yaslayamaz gıbı gelıyor bana. Sanki bası karna dogru degıl de içe dogrudur dokunamayız gibi.Karna dayalı olan sırtı ya da poposudur bence.
Biz her gidişimizde renkli görüyoruz ama hep yan profilden. Sanki babasına benziyor gibi❤
Sırtıdır bence göbek deliğinin oralarsaTam göbek deliğinin yanı top gibi olan kısım
Senın kız maşallah çok tatlı İnstagramdan görüyorum:) sarı sarı
Yok kuzum benimkinin kafası karnıma yaşlı yuzude dışa dönük hatta :))) ondan çok kolay fotoğraf alıyoruz. Yusyuvarlak kafası elleri de kafasının yanından çoğu zaman elime geliyor :)) yanlamasina yatıyor sol tarafta da poposu var bazen yanda bazen aşağıda oluyor pop :)Ben soyle dusunuyorum eger yuvarlaklık karnımın dısına dogru yaslı gibiyse poposudur cunku basını o tarafa dogru yaslayamaz gıbı gelıyor bana. Sanki bası karna dogru degıl de içe dogrudur dokunamayız gibi.Karna dayalı olan sırtı ya da poposudur bence.
Biz her gidişimizde renkli görüyoruz ama hep yan profilden. Sanki babasına benziyor gibi❤
O da olabilir canım bak yuzu dısa donukse mantıklıYok kuzum benimkinin kafası karnıma yaşlı yuzude dışa dönük hatta :))) ondan çok kolay fotoğraf alıyoruz. Yusyuvarlak kafası elleri de kafasının yanından çoğu zaman elime geliyor :)) yanlamasina yatıyor sol tarafta da poposu var bazen yanda bazen aşağıda oluyor pop :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?