Annem kıza hamile olanların son aylarda karnı küçülür der .seninde öyledir canım eşim bana sen daha hiç büyümedin nasıl doğurcan diyoYok canım iç karnım dar aksine birden dışarı attı
Oda öyle diyo birden büyümüş birden durmuş bide karnım düşmüş neden böyle ki bişey mi var dedi dedim hayır çocuğum gayet iyi
Ben farkında değilim aksine bana çok büyüdü gibi geliyo
Yarın ben bir de öyle deneyeyim bakalım. Çünkü iki gündür hiç görmediğim yüksekliği görüyorum sabahlarıBen ikisini aynı anda yapıyorum gbi birşey, 2-3 dakja oynuyodur arada. Bana özellikle bişi demediler. Aç karnına insulin demişti doktorum. Ee aç karnına şeker ölçümü. Ben sırayla yapıyorum işte
Büyümüşler canım maşallah. Rahim ağzı uzunluğu da resmen bizim sınavımızDrdan çıktık kuzular iyiler maşallah 1980, 1870 gr olmuşlar çok şükür aradaki fark azalmışrahim ağzı uzunluğu 20 günde 2,45 e düşmüş 4 cmden haftada iki gün eve ebe gelecek nst ölçümü diyabet takibi ve enfeksiyon kontrolü için.. bizden haberler böyle ☺
Canım tabiki öyle haklısın ama bir hamileyr bu söylenmez benim sinirlendiğim insanların patavatsızlığı helede doğurmuş biri bunu söylemesi iyice sinir bozucu
Kız normal karnım ne küçük diyebilirim ne büyük ama millete dert oluyo gel gelelimAnnem kıza hamile olanların son aylarda karnı küçülür der .seninde öyledir canım eşim bana sen daha hiç büyümedin nasıl doğurcan diyo
Valla o bana alsın. Mümkün değil ama. Kadın torununa bi çöp almadı ki bana alsın . Geçen sene kv cep telefonu almıştık. Bu sene bi şey almıcam. Aldığım cep telefonu ekranında, WhatsApp resminde bile kızıyla torununun fotoğrafı var. Bu sene anneciğime elektrikli süpürge alacam arnica tesla premiumdan.Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
canımcım nasıl oldun, merak ettim çıkınca yaz.kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
Yemin ederim şuanki durumumuzun nokta atışı.Ya benim kayniş. Onun evinde hasta olduk kızım ve ben. Hastaneye gıttık sancım cıktı neredeyse hastaneye yatırıyorlardı. Ertesı gun annemlere geldik. O gun vardınız mı diye aradı. Sonra 1 hafta sonra anca aradı. Bir şey diyim mi eğer kayınvalideniz sizden hazetmiyorsa sizden dogacak cocuktan da hazetmiyor. Kendi oğlunun çocugu oldugu halde bir kızının cocugu kadar sevmiyor. Bunu bilir bunu söylerim
Aynen canım, benim kanala giren bebek kısaltıyormuş rahim ağzını kafa ölçümü yapamadı dr o derece aşağıya inmiş sıpamYarın ben bir de öyle deneyeyim bakalım. Çünkü iki gündür hiç görmediğim yüksekliği görüyorum sabahları
Büyümüşler canım maşallah. Rahim ağzı uzunluğu da resmen bizim sınavımız
Emilimi en yüksek sabah olduğu için sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce demişti doktorum bana İlaç ekstra bir mide ağrısı yapmadı bana ama hamileliğin getirdiği bi mide ağrısı da olabilir birkaç gün daha dene olmazsa Geçmiş olsunMide ağrısı yapmadımı benimki 25 ama çok yıprattı beni.tekrar doktoramı gitsem tok karnına oluyomu.yoksa ilk defa attım diye mi bilemedim
amaaan yapcak bişey yok sağlık olsun vallaYok cnm ya bacak kalça her yer gitmiş
Etrafimda hep böyle kv deler kziindan olan torunlarını daha cok seviyor onunla kalmiyor onlarin sorumlulugunu da aliyorlar ama oglunun cocuklarinkn sorumlulugu sadece geline ve ailesine ait ...Valla o bana alsın. Mümkün değil ama. Kadın torununa bi çöp almadı ki bana alsın . Geçen sene kv cep telefonu almıştık. Bu sene bi şey almıcam. Aldığım cep telefonu ekranında, WhatsApp resminde bile kızıyla torununun fotoğrafı var. Bu sene anneciğime elektrikli süpürge alacam arnica tesla premiumdan.
canımcım nasıl oldun, merak ettim çıkınca yaz.
Yemin ederim şuanki durumumuzun nokta atışı.Ölüyorlar kendi kızlarının çocuklarına. Bize gelince nasılsın demek bile yok.
İşte o akıllının cahilliğinden bazen masus yaptıklarını düşünüyorum sırf moral bozmak içinCanım tabiki öyle haklısın ama bir hamileyr bu söylenmez benim sinirlendiğim insanların patavatsızlığı helede doğurmuş biri bunu söylemesi iyice sinir bozucu
Nasıl yaa bu belirtilerin çogu var bende ara ara oluyor vajinada tırmalama wc ye sık gitme hep var zatenKızlar kuyruk sokumu ağrısı elektriklenme şok hissi fln dikkat edin benim ikinci doğumum bunlarla başladı, çok WC gitme isteği vajinada bebek tırnaklarmış gibi acı açılma demek oluyor
Bu dediklerimin hepsi aynı anda oluyor ve geçmiyor canım ara ara olan zaten olağan,Nasıl yaa bu belirtilerin çogu var bende ara ara oluyor vajinada tırmalama wc ye sık gitme hep var zaten
bende olağan olduğunu düşünmüştüm. ilk doğumumda afedersin buyük tuvaletim var zannediyordum doğum sancısıymış. habire boş boş tuvalete koşmuştum :)Bu dediklerimin hepsi aynı anda oluyor ve geçmiyor canım ara ara olan zaten olağan,
Aynen bende de sürekli tuvalete gitme isteği vardı zaten sancılardan önce türlü belirtiler veriyorda anlamak güç oluyorbende olağan olduğunu düşünmüştüm. ilk doğumumda afedersin buyük tuvaletim var zannediyordum doğum sancısıymış. habire boş boş tuvalete koşmuştum :)
Evet benimde küçük hastanede benimle bir olanlar cok iri yapısal birşey mi acabaKız normal karnım ne küçük diyebilirim ne büyük ama millete dert oluyo gel gelelim
ben bu markanın iyi olduğunu biliyorum canim. Olumsuz bisey duymadim şu zamana kadar. Bak bende bunu beğendim hayirlisiysa, nasipse bundan alcaz. Hem kaliteli hem de indirimde bütceye uygunBaby Max Road Travel Sistem Bebek Arabası Gri - Kraft Baby
Baby Max Road Travel Sistem Bebek Arabası Mavi bebek sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.www.kraftbaby.com
Kızlar bu bebek arabası hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Oyy o iyice pozisyon almış canımAynen canım, benim kanala giren bebek kısaltıyormuş rahim ağzını kafa ölçümü yapamadı dr o derece aşağıya inmiş sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?