2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de bgn izinliydim gebe okuluna gittim, ebemiz yılın ebesi seçilmiş bakanla iftarı varmış Salı günü cok ilgili mesleğine aşık bir kadın aşırı pozitif, enerji yayıyor, Türkiye’nin sayılı sertifikalarına sahip bu eğilimler ücretli oluyor normalde biz şanslıyız çok şükür Bana da bgn sen kolay Doğum yaparsın çok iyi yerleşmiş bebeğin aşağıya dedi sivindim

Son düzenleme:
Annem kıza hamile olanların son aylarda karnı küçülür der .seninde öyledir canım eşim bana sen daha hiç büyümedin nasıl doğurcan diyo

Ben ikisini aynı anda yapıyorum gbi birşey, 2-3 dakja oynuyodur arada. Bana özellikle bişi demediler. Aç karnına insulin demişti doktorum. Ee aç karnına şeker ölçümü. Ben sırayla yapıyorum işte
Yarın ben bir de öyle deneyeyim bakalım. Çünkü iki gündür hiç görmediğim yüksekliği görüyorum sabahları
Büyümüşler canım maşallah. Rahim ağzı uzunluğu da resmen bizim sınavımız

Canım tabiki öyle haklısın ama bir hamileyr bu söylenmez benim sinirlendiğim insanların patavatsızlığı helede doğurmuş biri bunu söylemesi iyice sinir bozucu

Kesinlikle.Hayatta tahammül edemediğim ve anlayamadığım hassasiyeti olan insanları üzecek patavatsız laflar söylenmesi.Çok sinirleniyorum böyle insanlara.İnce dusunme kapasiteleri sıfır galiba.

Kizlar kaynişlerinize ne alacaksiniz ,anneler gunu için
Benım içimden bişi almak gelmiyor doğum günümde ne aradı ne kutladı
Alırsam eşim için alırım
Valla o bana alsın. Mümkün değil ama. Kadın torununa bi çöp almadı ki bana alsın . Geçen sene kv cep telefonu almıştık. Bu sene bi şey almıcam. Aldığım cep telefonu ekranında, WhatsApp resminde bile kızıyla torununun fotoğrafı var. Bu sene anneciğime elektrikli süpürge alacam arnica tesla premiumdan.
kızlar holter takıldı giremicem haber vermek icin yazıyorum
canımcım nasıl oldun, merak ettim çıkınca yaz.
Yemin ederim şuanki durumumuzun nokta atışı. Ölüyorlar kendi kızlarının çocuklarına. Bize gelince nasılsın demek bile yok.

Aynen canım, benim kanala giren bebek kısaltıyormuş rahim ağzını kafa ölçümü yapamadı dr o derece aşağıya inmiş sıpam

Mide ağrısı yapmadımı benimki 25 ama çok yıprattı beni.tekrar doktoramı gitsem tok karnına oluyomu.yoksa ilk defa attım diye mi bilemedim
Emilimi en yüksek sabah olduğu için sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce demişti doktorum bana İlaç ekstra bir mide ağrısı yapmadı bana ama hamileliğin getirdiği bi mide ağrısı da olabilir birkaç gün daha dene olmazsa Geçmiş olsun

Etrafimda hep böyle kv deler kziindan olan torunlarını daha cok seviyor onunla kalmiyor onlarin sorumlulugunu da aliyorlar ama oglunun cocuklarinkn sorumlulugu sadece geline ve ailesine ait ...

Canım tabiki öyle haklısın ama bir hamileyr bu söylenmez benim sinirlendiğim insanların patavatsızlığı helede doğurmuş biri bunu söylemesi iyice sinir bozucu
İşte o akıllının cahilliğinden bazen masus yaptıklarını düşünüyorum sırf moral bozmak için

Kızlar kuyruk sokumu ağrısı elektriklenme şok hissi fln dikkat edin benim ikinci doğumum bunlarla başladı, çok WC gitme isteği vajinada bebek tırnaklarmış gibi acı açılma demek oluyor
Nasıl yaa bu belirtilerin çogu var bende ara ara oluyor vajinada tırmalama wc ye sık gitme hep var zaten

Bu dediklerimin hepsi aynı anda oluyor ve geçmiyor canım ara ara olan zaten olağan,
bende olağan olduğunu düşünmüştüm. ilk doğumumda afedersin buyük tuvaletim var zannediyordum doğum sancısıymış. habire boş boş tuvalete koşmuştum :)

bende olağan olduğunu düşünmüştüm. ilk doğumumda afedersin buyük tuvaletim var zannediyordum doğum sancısıymış. habire boş boş tuvalete koşmuştum :)
Aynen bende de sürekli tuvalete gitme isteği vardı zaten sancılardan önce türlü belirtiler veriyorda anlamak güç oluyor

ben bu markanın iyi olduğunu biliyorum canim. Olumsuz bisey duymadim şu zamana kadar. Bak bende bunu beğendim hayirlisiysa, nasipse bundan alcaz. Hem kaliteli hem de indirimde bütceye uygun

kızlar bebişlerin kıyafetleri yıkamaya başladınız mı
ben roxy sabun tozu aldım onunla yıkıcam yumuşatıcıda kullanmak gerekiyo mu
sadece sabun yeterli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…