ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
benim bebeğim aşırı hareketli, ilkide aynı şekilde aşırı hareketliydi bende aksine hareket edince değil de etmeyince endişeleniyorum bu sebeple. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum normal benceİki gundur bir hareket var benim gobekte ama hadi hayırlısı. Zaten bas asagıydı ama birden asırı hareketlenıyor acaba kordonu mu actı. Bi de sanki daha asagıda gibi hissediyorum iki gundur. Az hareket iyi değil ama cok hareket neyin nesi bilen var mı
Ben 7 kilo
Çok sağol canım Aminn Allahım her alanda merhametli güzel insanlarla karşılaştırsın hem bizi hem yavrularımızı@Meylen benim o kaybımdan sonrada 10 haftalık kalbi durdu o da çok acıydı, hepsi evlat canım, sende çok üzülmüşsündür elbetteseninde karnındakine güzel uzun ömürler versin allahım. Ama herşeyi hazırdı doğmasını beklerken kaybettik, ben hiç görmedim yoğun bakımdaydım bana o yüzden hep hayal gibi geliyor, eşim ama yıkadı mezara koydu o daha farklı şimdikine de hiç kesin gibi yaklaşamıyor, allah tüm hamilelerin yavrulaeını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence iyi yapmışsın canım umarım hastane ve doktorun gönlüne göre çıkar
Benim de ilki hareketliydi canım hatta doktor da cok hareketli diyordu kızım için ama son iki gundur oglumun hareketlerini görünce kızım hiçbir şey yapmıyormus diyorumbenim bebeğim aşırı hareketli, ilkide aynı şekilde aşırı hareketliydi bende aksine hareket edince değil de etmeyince endişeleniyorum bu sebeple. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum normal bence
Bu seneki bebelerin hepsi aynı demekki canımBenim de ilki hareketliydi canım hatta doktor da cok hareketli diyordu kızım için ama son iki gundur oglumun hareketlerini görünce kızım hiçbir şey yapmıyormus diyorum
sorma canim benimde minicik bide hee 29 haftalik 1100 gram cikti ultrasonda. Hayret ettim 1 kiloluk minnak nasil atiyo bu tekmeleri diyeBu seneki bebelerin hepsi aynı demekki canımbenim kız bazen beni öldürüyor aşırı sert hareketleri var
Evet benimde küçük hastanede benimle bir olanlar cok iri yapısal birşey mi acaba
Kızımda roxy kullandım menundum. Bunda boron kullanıcam inşallah. Yumuşatıcı ise normalde de kullanmıyorumkızlar bebişlerin kıyafetleri yıkamaya başladınız mı
ben roxy sabun tozu aldım onunla yıkıcam yumuşatıcıda kullanmak gerekiyo mu
sadece sabun yeterli mi ?
Ne artı 17 si?
Sen yine iyisin
Ben üşüyorum iki gündür kocamın eşofman altıylq dolanıyorum üstümde de tişörtü
Çok sevibdim canım kuzuların farkı kapatmasına.maşallah kocaman olmuşlar. Rahim ağIna dikkat. Ne önerdi doktorun. Darısı bna ya
Amin inşallah canım. Kilo alımı çok güzel olmuş çocukların. Haziranı gör daha da korkma inşallahhhTeşekkürler canım inş senin bebeler de güzel haberler duyuracaklar annesinerahim ağzı için risk başlamış ama şimdilik dinlenmekten başka çare yok sürekli ebe kontrolü olacak Haziran’ın ilk haftasını görmek hedefimiz inşallah sabaha kadar uyudum uyandım dua ettim Allahım sağlıkla zamanlarını tamamlamayı nasip etsin hepimize
Canım senin adına çok üzüldüm. Inş. Bu bebeğin sana derman olsun...peki sebep bellimiydi bebeğinde bir sıkıntı varmıydı?@Meylen benim o kaybımdan sonrada 10 haftalık kalbi durdu o da çok acıydı, hepsi evlat canım, sende çok üzülmüşsündür elbetteseninde karnındakine güzel uzun ömürler versin allahım. Ama herşeyi hazırdı doğmasını beklerken kaybettik, ben hiç görmedim yoğun bakımdaydım bana o yüzden hep hayal gibi geliyor, eşim ama yıkadı mezara koydu o daha farklı şimdikine de hiç kesin gibi yaklaşamıyor, allah tüm hamilelerin yavrulaeını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence iyi yapmışsın canım umarım hastane ve doktorun gönlüne göre çıkar
Evet önemsemıyorum saglıklı olması onemli olanEvet yapısal. Iç karın daha geniz oluyo kimisinin. Ya da bebeğin pozisyonu da etkili oluyor. Yanı başkalarıyla hiç kıyaslama. Bebeğin kilosu boyu normalse karnının boyutunu önemseme
Kızımda roxy kullandım menundum. Bunda boron kullanıcam inşallah. Yumuşatıcı ise normalde de kullanmıyorum
Ne artı 17 si?
Hani artı hani 17
Hahaha ay ben de eşimin tişörtlerine dadandım. Ne kadar da rahatlar
Hey maşallah gözümüz seksi görsün bee
Valla bende kocamın tişörtlerini hiç çıkarmıyorum üzerimden. Benimkileri giydiğimde belim açılıyor :)Sen yine iyisin
Ben üşüyorum iki gündür kocamın eşofman altıylq dolanıyorum üstümde de tişörtü
Canım biliyorsun bende geçen ay değiştirdim. Özellikle son haftalar acil durumlarda ulaşabileceğin, seni önemseyen doktorla ilerlemek sana iyi gelecek bence. Ben çok memnunum değişiklik yaptığıma ki, önce ki gittiğim buranın en ünlü doktoruydu. En güzelini yapmışsınAni Bi kararla doktorumu değiştiriyoruminşallah sorunsuz sıkıntısız anlaşabilirim cumartesi gidicem ilk randevuya
Çok şükür kız atsınlar valla iyi olduklarının kanıtı yoksa bu 9 ay nasıl geçerdisorma canim benimde minicik bide hee 29 haftalik 1100 gram cikti ultrasonda. Hayret ettim 1 kiloluk minnak nasil atiyo bu tekmeleri diye
Valla sağol canım moral oldun aklımda karara düşünce var bakalım cumartesi nasıl biriyle karşılaşıcam gerçekten sıkı takipli haftalara geldik öbürüyle uğraşamayacaktım keyfine göre hareket etmeye başladıCanım biliyorsun bende geçen ay değiştirdim. Özellikle son haftalar acil durumlarda ulaşabileceğin, seni önemseyen doktorla ilerlemek sana iyi gelecek bence. Ben çok memnunum değişiklik yaptığıma ki, önce ki gittiğim buranın en ünlü doktoruydu. En güzelini yapmışsın
Aha Bi eş tshirtü daha giyen biri bende kaprilerine şortlarına el koydum evde onları giyiyorumBende hep eşimin tshirtleri giyiyorum. Benimkiler hiç olmuyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?