2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim bebeğim aşırı hareketli, ilkide aynı şekilde aşırı hareketliydi bende aksine hareket edince değil de etmeyince endişeleniyorum bu sebeple. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum normal bence

Çok sağol canım Aminn Allahım her alanda merhametli güzel insanlarla karşılaştırsın hem bizi hem yavrularımızı

benim bebeğim aşırı hareketli, ilkide aynı şekilde aşırı hareketliydi bende aksine hareket edince değil de etmeyince endişeleniyorum bu sebeple. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum normal bence
Benim de ilki hareketliydi canım hatta doktor da cok hareketli diyordu kızım için ama son iki gundur oglumun hareketlerini görünce kızım hiçbir şey yapmıyormus diyorum

Bu seneki bebelerin hepsi aynı demekki canım benim kız bazen beni öldürüyor aşırı sert hareketleri var
sorma canim benimde minicik bide hee 29 haftalik 1100 gram cikti ultrasonda. Hayret ettim 1 kiloluk minnak nasil atiyo bu tekmeleri diye

Evet benimde küçük hastanede benimle bir olanlar cok iri yapısal birşey mi acaba

Evet yapısal. Iç karın daha geniz oluyo kimisinin. Ya da bebeğin pozisyonu da etkili oluyor. Yanı başkalarıyla hiç kıyaslama. Bebeğin kilosu boyu normalse karnının boyutunu önemseme

kızlar bebişlerin kıyafetleri yıkamaya başladınız mı
ben roxy sabun tozu aldım onunla yıkıcam yumuşatıcıda kullanmak gerekiyo mu
sadece sabun yeterli mi ?
Kızımda roxy kullandım menundum. Bunda boron kullanıcam inşallah. Yumuşatıcı ise normalde de kullanmıyorum

Karin gormek isteyenler +17 kiloyla zaten rekor bendeEki Görüntüle 2267229
Ne artı 17 si?
Hani artı hani 17

Sen yine iyisin
Ben üşüyorum iki gündür kocamın eşofman altıylq dolanıyorum üstümde de tişörtü

Hahaha ay ben de eşimin tişörtlerine dadandım. Ne kadar da rahatlar

Çok sevibdim canım kuzuların farkı kapatmasına. maşallah kocaman olmuşlar. Rahim ağIna dikkat. Ne önerdi doktorun. Darısı bna ya

Teşekkürler canım inş senin bebeler de güzel haberler duyuracaklar annesine rahim ağzı için risk başlamış ama şimdilik dinlenmekten başka çare yok sürekli ebe kontrolü olacak Haziran’ın ilk haftasını görmek hedefimiz inşallah sabaha kadar uyudum uyandım dua ettim Allahım sağlıkla zamanlarını tamamlamayı nasip etsin hepimize

Amin inşallah canım. Kilo alımı çok güzel olmuş çocukların. Haziranı gör daha da korkma inşallahhh

Reactions: LaL
Canım senin adına çok üzüldüm. Inş. Bu bebeğin sana derman olsun...peki sebep bellimiydi bebeğinde bir sıkıntı varmıydı?

Evet önemsemıyorum saglıklı olması onemli olan

Ani Bi kararla doktorumu değiştiriyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız anlaşabilirim cumartesi gidicem ilk randevuya
Canım biliyorsun bende geçen ay değiştirdim. Özellikle son haftalar acil durumlarda ulaşabileceğin, seni önemseyen doktorla ilerlemek sana iyi gelecek bence. Ben çok memnunum değişiklik yaptığıma ki, önce ki gittiğim buranın en ünlü doktoruydu. En güzelini yapmışsın

Valla sağol canım moral oldun aklımda karara düşünce var bakalım cumartesi nasıl biriyle karşılaşıcam gerçekten sıkı takipli haftalara geldik öbürüyle uğraşamayacaktım keyfine göre hareket etmeye başladı
İnşallah bu iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…