2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Burnumun direğini sızlattın Burcucum, nasıl üzüldüm anlatamam. Umarım hayatta tüm isteklerin yanıt bulur. Topaç gibi bir meleğin olur ve çok mutlu olursun. Bir daha kalp acısı yaşamaman dileğiyle..

Ay millet çok biliyo herşeye konuşuyor banada herkes hiç karnın yok diyip duruyor 3 aylık gibiymis bilmem ne bu nasıl 7 aylık vs hamile görünce güzel dileğini dile geç niye kafa karıştırmaya calisiyosun dimi

Bende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardı napiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda

Bende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardı napiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda
Aynı durumdayım ben de...şimdiye kadar hep ayy çok büyük ikiz olmasın vs diyorlar... onca cihaz 6 aydır bisey duymadı görmedi bizim millet anlayacak..dün ben de hep aşağıda hissettim bir iki kişiden de duydum karnın aşağı inmiş diye bi de test vs olmadığından zaten vakit geçmiyor artik...kıyafetleri ne zaman yıkayıp uyumuyoruz arada? Çantaları kaçıncı haftada hazır edicez

Banada doğum yakın heralde yok bilmem kimin karnı benden daha küçükmüş...doğuma girecekmiş vıdı vıdı...sanki göbek kontrolü bizim elimizde

Bizim milletin hepsi kadın doğumcu zaten benimde karnım aşağıda ama daha kimse onu demedi. Canım senin haftanda yıkayıp ütüledim sonrada çantamı hazırladım anca oluyor zaten yıka kurut ütüle onu koyacaktım bunu koyacaktım derken 1 hafta geçiyor.

Canım senin adına çok üzüldüm. Inş. Bu bebeğin sana derman olsun...peki sebep bellimiydi bebeğinde bir sıkıntı varmıydı?
Amin canım inşallah bebeğimde bir sıkıntı yoktu gelişimi hep önde girmişti, 24lü haftalardan sonra ödemim başlamıştı aşırı ödemim vardı, sonra tansiyonum da çıktı, doktor idrarda protein yok diye preeklempsi teşhisi koymadı ama anlık idrar baktı hep 24 saatlik bakmadı, tansiyon ilacı kullanıodum haftada bir kontrol, 33+5de gittiğimde tansiyon takibi verdi 3*1 alfemet ilaçla, 34+5 de kontole gittim haftada 4 kilo alımı tğm hafta en düşğk 14/9 ve 17/12lere çıkan tansiyon takibiyle gittim bebekde o hafta sadeve 50gr almıştı gelişimi durmuştu, dooplerla vaktılar damarda direnç çıktı, doktor çıkıyodu ama son randevuyu almıştım cumaydı, pazartesi günü 24 saatlik idrar ver protein çıkarsa alalım dedi küvöze girmez girsede en fazla 3 gğn dedi, 2450di kilosu,kontrolden sonra pazar günü plesanta dekolman geçirdim, aşırı kanamayla hastaneye gittim ambulanstan indiğim sıra şoka girmişim kanamadan bebeğimi karnımda kaybettim, teşhis şiddetli preeklempsi ve buna bağlı plesanta dekolman, benimde hayati riskim çoktu tüm komplikaayonlar oldu ilk önce hellp sendoemu geçirdim en son dic e girdim, bi süre yoğun bakımdaydım ama büyük şansım ameliyatım en yakın hastanede oldu çok iyi doktora denk geldim ve pzr günüydü ben hastaneye gidene kdr yetişmiş, rahmimim alınmaması ve hayatta kalmam mucize gibi konuştular, sonrada durumum ağırlaşınca gittiğim haatanedeki doktorda çok ilgilendi devamındada iltihap sorunlarım fln oldu şimdi o doktorla devam ediyorum. Bu rahatsızlıklar tüm gebelerin yaşama ihtimali olan şeyler ama doktor doktorlğunu yapmayınca sonuç bu oldu malesef. İkincisi düşük olan sıradan bir durum dedi doktor muhtemelen kromozomsaal anomalisi vardı.

Kızlar uzun yıllardır deterjan sektöründe çalışan, (hem de baya iyi markalarda), arkadaşlarımın söylediği şey yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkarmanız.. Yumuşatıcı sadece 90 derecede çözülüyormuş. Onun harici mutlaka giysilerde kalıntı bırakıyormuş. Astım, cilt kusurları, alerjen yavaş yavaş ortaya çıkabilirmiş. Ben 5 yıldır evime sokmuyorum ve çevremde ki herkese söylüyorum. Çamaşırlarım da yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacık ve mis gibi kokuyor. Sıvı deterjan az miktarda kullanıyorum. Lütfen bebeklerin kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmayın

Ay nazar ettik kıza hastanesi ucuz diye resmen

Şimdiki nasıl meylen

İyi yaptın boşver bende ilkinde değiştim üçincü rand da da doğurttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…