Burnumun direğini sızlattın Burcucum, nasıl üzüldüm anlatamam. Umarım hayatta tüm isteklerin yanıt bulur. Topaç gibi bir meleğin olur ve çok mutlu olursun. Bir daha kalp acısı yaşamaman dileğiyle..@Meylen benim o kaybımdan sonrada 10 haftalık kalbi durdu o da çok acıydı, hepsi evlat canım, sende çok üzülmüşsündür elbetteseninde karnındakine güzel uzun ömürler versin allahım. Ama herşeyi hazırdı doğmasını beklerken kaybettik, ben hiç görmedim yoğun bakımdaydım bana o yüzden hep hayal gibi geliyor, eşim ama yıkadı mezara koydu o daha farklı şimdikine de hiç kesin gibi yaklaşamıyor, allah tüm hamilelerin yavrulaeını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence iyi yapmışsın canım umarım hastane ve doktorun gönlüne göre çıkar
Maşallah canım çok güzelsiniz
Ay millet çok biliyo herşeye konuşuyor banada herkes hiç karnın yok diyip duruyor 3 aylık gibiymis bilmem ne bu nasıl 7 aylık vs hamile görünce güzel dileğini dile geç niye kafa karıştırmaya calisiyosun dimiBugün başka Bi dert çıktı başıma Bi yarım saat önce komşum karnının büyümesi durmuş aşağı düşmüş sanki dedial başına başka Bi sıkıntı ya zaten düşündüğüm çok şey var bide bunu düşüncem şimdi
Valla bende kocamın tişörtlerini hiç çıkarmıyorum üzerimden. Benimkileri giydiğimde belim açılıyor :)
[/QUOTben kendi tisortlerime girmeyi bile denemedim. Degil belimin açılması boynumdan aşağı inmez bence
Maşallah taş bir anne daha
Ay ben de giyeyim nasıl aklıma gelmedi bu zamana kadarValla bende kocamın tişörtlerini hiç çıkarmıyorum üzerimden. Benimkileri giydiğimde belim açılıyor :)
Bende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardıAy millet çok biliyo herşeye konuşuyor banada herkes hiç karnın yok diyip duruyor 3 aylık gibiymis bilmem ne bu nasıl 7 aylık vs hamile görünce güzel dileğini dile geç niye kafa karıştırmaya calisiyosun dimi
Aynı durumdayım ben de...şimdiye kadar hep ayy çok büyük ikiz olmasın vs diyorlar... onca cihaz 6 aydır bisey duymadı görmedi bizim millet anlayacak..dün ben de hep aşağıda hissettim bir iki kişiden de duydum karnın aşağı inmiş diyeBende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardınapiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda
Banada doğum yakın heralde yok bilmem kimin karnı benden daha küçükmüş...doğuma girecekmiş vıdı vıdı...sanki göbek kontrolü bizim elimizdeAy millet çok biliyo herşeye konuşuyor banada herkes hiç karnın yok diyip duruyor 3 aylık gibiymis bilmem ne bu nasıl 7 aylık vs hamile görünce güzel dileğini dile geç niye kafa karıştırmaya calisiyosun dimi
Bizim milletin hepsi kadın doğumcu zatenAynı durumdayım ben de...şimdiye kadar hep ayy çok büyük ikiz olmasın vs diyorlar... onca cihaz 6 aydır bisey duymadı görmedi bizim millet anlayacak..dün ben de hep aşağıda hissettim bir iki kişiden de duydum karnın aşağı inmiş diyebi de test vs olmadığından zaten vakit geçmiyor artik...kıyafetleri ne zaman yıkayıp uyumuyoruz arada? Çantaları kaçıncı haftada hazır edicez
canım minoris zaten yumuşatıcılı diye biliyorum benim aldığımın üstünde öyle yazıyor bir bak istersen.Ben 2-3 posta yikadim canim.minoris sivi deterjan ve unibaby yumusatici ile
Aynen yaa gören kaç gün kaldı diyor. Kaç ay kaç hafta değil. Kaç gün ?Banada doğum yakın heralde yok bilmem kimin karnı benden daha küçükmüş...doğuma girecekmiş vıdı vıdı...sanki göbek kontrolü bizim elimizde
Yumuşatıcıya gerek yok canım ama ekstra durulama yap mutlakakızlar bebişlerin kıyafetleri yıkamaya başladınız mı
ben roxy sabun tozu aldım onunla yıkıcam yumuşatıcıda kullanmak gerekiyo mu
sadece sabun yeterli mi ?
Amin canım inşallahCanım senin adına çok üzüldüm. Inş. Bu bebeğin sana derman olsun...peki sebep bellimiydi bebeğinde bir sıkıntı varmıydı?
Burnumun direğini sızlattın Burcucum, nasıl üzüldüm anlatamam. Umarım hayatta tüm isteklerin yanıt bulur. Topaç gibi bir meleğin olur ve çok mutlu olursun. Bir daha kalp acısı yaşamaman dileğiyle..
[/QUOTE
Amin canım inşallah, hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, kimseye allah evlat acısı vermesin
Ay nazar ettik kıza hastanesi ucuz diye resmenValla sağol canım moral oldun aklımda karara düşünce var bakalım cumartesi nasıl biriyle karşılaşıcam gerçekten sıkı takipli haftalara geldik öbürüyle uğraşamayacaktım keyfine göre hareket etmeye başladı
İnşallah bu iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?