2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu kadar bariz zararlı olan bişeye nasıl izin veriyolar üretime satışa peki ya bende buna kılım

Ben daha hiç birsey almadım nerdeyse...üç takımı beş bodysi var sadece alışverişe de henüz çıkamam...en azından mayısın bitmesi lazım...eşim askerden döndü eski işine devam edemedi başka bir ise girdi maaşı görmeden eldekini harcayamam

Bende yumuşatıcı uzun zamandır kullanmıyorum Kızlar. Ben kadar az kimyasal o kadar iyi

Birde bulaşık makinası için konuşmuştuk şu kimyasalsız deterjanlardan kullanıp memnun olmayanlar vardı. Fairy de fosfatsız bulaşık deterjanı çıkarmış sadece Migros’larda var bildiğim onu da deneyebilirsiniz

Anladım canım olsun senin daha zamanın var yaparsın. Ben ilk zamanlar kanama düşük tehlikesi falan geçirdiğimden biraz da erken davrandım

35.haftada halletmeyi düşünüyorum.

Banada doğum yakın heralde yok bilmem kimin karnı benden daha küçükmüş...doğuma girecekmiş vıdı vıdı...sanki göbek kontrolü bizim elimizde

Dün hastanede asansöre bindim.Ayagim acıyordu uff falan dedim.Hiç tanimadigim bi teyze ay görende doğuracaksin zanneder karnın çok yukarıda kaç aylıksın dedi.7 aylık dedim.Zira şimdiki hamileler çok nazlı diyor.
İyi de hamilelikten dolayı oflamadım ki ayağımda sıkıntı var.Hamilelikten de olabilir ne derdim olduğunu nerden bileceksiniz dedim bön bön baktı kaldı.

ay bu kadınlarda tüm zorlukları kendileri çekti sanıyor. Onlar doktorsuz hekimsiz doğuruyorlardı elbette çok zor ama bizde bilgi kirliliği içinde yüzüyoruz bizim yaşadıklarımızda onlarınki kadar zor sadece açı farkı var.

Meleklerin şefaatçin olsun canım zor şeyler yaşamışsın üzüldüm.Doktor ne kadar da onemli.İnsallah bu bebeğin sağlıkla zamanında doğar.Mutlulukla büyütürsün❤

Ne nazı niyazi hepimizin sorunları var valla şekeri tansiyonu ağrıları nazlık bir durumumuz kalmadı keşke sapa sağlam olaydık da naz yapaydık:)) onlara sizde eskiden domuz gibiymişiniz diyesim geliyor:)) eski insanlar kadar sağlıklı değiliz malesef o yüzden onlar hep bi abartı naz var sanıyorlar

Katılıyorum canım bende kullanmıyorum.Bebek kıyafetlerinde kullanılmasına da karşıyım.Hali örtüsü koltuk örtüsü perde gibi şeylere çok az kullanıyorum güzel koksun diye.Kiyafetlerimize kullanmıyorum.Kaldi ki deterjanlarin bile tam durulandigindan emin degiliz

Yani herşeyi geçtim hiç tanımadığın hamile insanın neden canını sıkmaya çalışıyorsun.Insan olan neren ağrıyor kızım yardıma ihtiyacın var mı der.Ama nerdeeee

Işte her meslekte olduğu gibi mesleğini layıkıyla yapan var. Yapmayan var, deli gibi maaş alıp yakınırken sıkıntı yok ama iş birilerinin hayatı söz konusu olduğunda dahi piyasada yoksan kusura bakma o parayı zerre haketmedigin gibi doktorluğu da haketmiyorsun. Zaten herkes işini düzgün yapsa problem olmaz ama böyle hassas meslekleri mümkünse gerçekten seven yapsın ben her zaman böyle söylüyorum.
Bak ben inanıyorum bu gelen minnosun bütün yaralarını sarıp sarmalayacak...kalbin sicacik olacak o gülüşüyle dünyalar senin olacak inş. Allah her isteyene anne olmayı nasip etsin inş. Kaybeden yada yıllarca çocuğu olmayanları o kadar iyi anlıyorum ki...
Ben doğmadan 1 ay önce dayım şehit olmuş. Annanem benimle avunmuş...bunlar bir mucize gerçekten hayatın anlamı...iyiki var evlatlar iyiki...

Büyük bir sağlık problemimde olabilirdi.Ki gerçekten canım çok yanıyordu.Ayagimin altında siğiller var Dr onu bi çeşit gazla yakıyor.Inanilmaz bir acı oluyor bir gün üzerine basamıyorum.

-Canın mı sıkılıyo teyze?
-Üzgünüm dilinizi bilmiyorum..
-Sizi duymuyorum galiba geçici sağırlık yaşıyorum..
-Yaşamaktan sıkıldın ve macera yaşamak mı istiyosun teyze?
-Teyzecim psikiyatri 3. Katta. İyi günler..

Gibi cevaplarınızı çevrenizden esirgemeyiniz

Herkese keyifli günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…