2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
-Kamu spotu-

Benimde 2. Doğumum ama ilk kez hastane çantası hazırlıyorum bebise ilk giydirilecek olarak neler koyuyorsunuz kızlar

burcuymn basın sağolsun, yaşadıkların çok zor, canımızı emanet ettiğimiz hekimlerin heleki böyle bir durum varlığında bu kadar rahat olması ne mesleki ne de vicdanı açıdan çok çok yanlış. Herkes doktor olmamalı. Her zeki öğrenci tıp fakültesini bitirmemeli. Gerçekten sorumluluk sahibi bireyler özel bir olgunluk sınavından geçerek buralara gelmeli. Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım..

Bi dahaki hastane maceramda cevaplarım hazır

Cuma günü hamile halimle içimden neler saydirdim o doktor bozuntusuna çok şükür sen iyisin çok zor bı süreçten gecmissin canım inşallah tekrar yasamazsin hiçbirini şimdi nasıl gidiyor herşey yolunda mj

Bende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardı napiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda
Erkekle kız çok farkediyor direkt kiyaslamaya başlıyorlar

Ben daha hicbir şey yıkamadım. Çantayı da hazırlamadım, eksikler de duruyo
Temmuz sonuna daha çok var bayramdan sonra hallederim diyorum .

Yok aksine benim karnım bildiğin büyük yani sadece büyümesi durmuş öyle dedi işsiz
Gerçekten millet deli

Biz de geçen sahilde yürüyoruz annemle üzerimde tshirt var dar da değil bol bir şey ama karnım belli oluyor. Bir teyze geldi kızım karnını sakla şimdiki doğumlar ondan zor oluyor karnı herkes gordugu için falan dedi bi de uzatıyo ki sorma.Üstelik de telefon kulagımda eşimle konustugum halde uzattıkça uzatıyo. He dedim geçtim

Hee dicen işte geççen ne güzel
Bizimde apartman görevlisi beni takdir etti akşam göbeğimi gere gere gezmiyom diye
Evet dedim teyze şimdikiler çok edepsiz göstere göstere geziyolar
Havalar ısınmadı daha ısınsın gör beni demedim

Kan verdim ben tam kan sayımı demir felan
Bide pıhtılaşma baktılar
Ben eve girmeden sonuçlar çıkmış :) doğrudur inşallah
Ramazan diye çok boş laboratuvarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…