Canım sen bulantı için ilaç falan alıyor musunMidem bulansa da Gayret edip sağlıklı sağlıklı şeyler tükettim sabahtan beri. Ama hepsini kustum az önce. Hiçbiri yok artık, boşuna yedim
Hee dicen işte geççen ne güzel
Bizimde apartman görevlisi beni takdir etti akşam göbeğimi gere gere gezmiyom diye
Evet dedim teyze şimdikiler çok edepsiz göstere göstere geziyolar
Havalar ısınmadı daha ısınsın gör beni demedim
Pıhtılaşmaya hangi testle ve niye baktı canimKan verdim ben tam kan sayımı demir felan
Bide pıhtılaşma baktılar
Ben eve girmeden sonuçlar çıkmış :) doğrudur inşallah
Ramazan diye çok boş laboratuvarlar
Oda birşey mi alışveriş merkezinde bir kadın taktı bana sürekli çocuğun kulakları kepçe olur sürekli yan yatır çevir tamam mı dikkat et kulağa bak böle olur dikkat et burnuna da dikkat et tamam mı hadii sonra dönüp tekrar kulaklara dikkat et kulaklara bu böyle abartısız 15 cümle kurduBiz de geçen sahilde yürüyoruz annemle üzerimde tshirt var dar da değil bol bir şey ama karnım belli oluyor. Bir teyze geldi kızım karnını sakla şimdiki doğumlar ondan zor oluyor karnı herkes gordugu için falan dedi bi de uzatıyo ki sorma.Üstelik de telefon kulagımda eşimle konustugum halde uzattıkça uzatıyo. He dedim geçtim
Genelde bu tarz konusan teyzelerin gelinleri veya kızları soyledıklerının tam tersi oluyor ama naparsın işteHee dicen işte geççen ne güzel
Bizimde apartman görevlisi beni takdir etti akşam göbeğimi gere gere gezmiyom diye
Evet dedim teyze şimdikiler çok edepsiz göstere göstere geziyolar
Havalar ısınmadı daha ısınsın gör beni demedim
Stres yapma canım hepsi hallolur daha vakit var. Benim de daha çantam hazır değil daha yeni yeni birşeyler almaya başladık. Vaktimiz var daha Allah’ın izniyle vakitlice gelsinler de gerisi hallolurBen daha hiç birsey almadım nerdeyse...üç takımı beş bodysi var sadece alışverişe de henüz çıkamam...en azından mayısın bitmesi lazım...eşim askerden döndü eski işine devam edemedi başka bir ise girdi maaşı görmeden eldekini harcayamam
Ayy bu kadınların kendi cinslerine kıskançlıklarından, kibirlerinden tiksinti geldi artık valla. Herkes her işin uzmanı her doğuran kadın doğum uzmanı. Herşeyi biliyorlar ya Cem Yılmaz diyor ya bilmiyorum lafının gramerden çıkarılması lazım diye hakikaten öyleDün hastanede asansöre bindim.Ayagim acıyordu uff falan dedim.Hiç tanimadigim bi teyze ay görende doğuracaksin zanneder karnın çok yukarıda kaç aylıksın dedi.7 aylık dedim.Zira şimdiki hamileler çok nazlı diyor.
İyi de hamilelikten dolayı oflamadım ki ayağımda sıkıntı var.Hamilelikten de olabilir ne derdim olduğunu nerden bileceksiniz dedim bön bön baktı kaldı.
ehehe sen de bendensin:) geçen gün kontrolde bi hamiş vardı yanımızda, karnımızın büyüklüğü hemen hemen aynıydı meğer 20 günü kalmış doğumaBende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardınapiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda
Hey Allahım takıntı yapmıs demekOda birşey mi alışveriş merkezinde bir kadın taktı bana sürekli çocuğun kulakları kepçe olur sürekli yan yatır çevir tamam mı dikkat et kulağa bak böle olur dikkat et burnuna da dikkat et tamam mı hadii sonra dönüp tekrar kulaklara dikkat et kulaklara bu böyle abartısız 15 cümle kurdu
Canım benim arkadaşım 2 doğum yapmış biri ben bilmem uykudan uyandığımı uyuyamadığımı oynadığı için dediSert mi canim nasi canini yakacak kadar mi? Benimkinin ciliz yani neden acaba
bazı kadınlar cidden çok boş konuşuyor ya Ağızlarından bi maşallah çıkmazDün hastanede asansöre bindim.Ayagim acıyordu uff falan dedim.Hiç tanimadigim bi teyze ay görende doğuracaksin zanneder karnın çok yukarıda kaç aylıksın dedi.7 aylık dedim.Zira şimdiki hamileler çok nazlı diyor.
İyi de hamilelikten dolayı oflamadım ki ayağımda sıkıntı var.Hamilelikten de olabilir ne derdim olduğunu nerden bileceksiniz dedim bön bön baktı kaldı.
Kuzum sen böyle deyince aklıma geldi,geçen ki randevum de doktoruma sordum doğumum başlarsa ne yapmalıyım diye,anlaşmalı olduğum hastaneye git orda kim varsa o seni doğurtacak dedi. E ben ne anladım ki! Sadece planlı olursa gelirmişBenimde kaybım var amaa elbette seninle kendimi kıyaslayamam hareketini hissetmemiştim görmemiştim kavuşmaya yaklaşmamıştım canım Allahım yavrularımıza uzun ömürler versin Bi daha yaşatmasın inşallah
Ya şöyle normalde ben gitmeye başladığımda cumartesi günleri hastanede olacağını izin kullanmadığını vs söylemişti ilk zamanlar aradığımda ulaşabiliyodum sonra işler cıvıdı kalabalıklaştı etrafı ilgisizleşti hastanede olsa bile ulaşamamaya başladım son 1 aydır falan
Geçen ay başka doktora gittim zaten sorun etmedim ee takibimi sen yapıyosun son haftalarda 2 haftaya düşücek bebeğin gelişimi önemli acil bişey olsa ulaşamicam ben farklı farklı doktora gidemem ki
İnşallah bu doktor ve hastane daha ilgili çıkar da kurtulurum en kötü son 8 hafta keşke değişmeseydi ama hayırlısı hakkımızda canım
Aynen de oyleGenelde bu tarz konusan teyzelerin gelinleri veya kızları soyledıklerının tam tersi oluyor ama naparsın işte
canın mı sıkılıyo teyze süpermiş-Canın mı sıkılıyo teyze?
-Üzgünüm dilinizi bilmiyorum..
-Sizi duymuyorum galiba geçici sağırlık yaşıyorum..
-Yaşamaktan sıkıldın ve macera yaşamak mı istiyosun teyze?
-Teyzecim psikiyatri 3. Katta. İyi günler..
Gibi cevaplarınızı çevrenizden esirgemeyiniz ☺
Herkese keyifli günler..
Buranın sistemi de aynı canım doktor sezeryan olursa kendisi acil doğum olursa nöbetçi kim varsa oKuzum sen böyle deyince aklıma geldi,geçen ki randevum de doktoruma sordum doğumum başlarsa ne yapmalıyım diye,anlaşmalı olduğum hastaneye git orda kim varsa o seni doğurtacak dedi. E ben ne anladım ki! Sadece planlı olursa gelirmiş
ya sinirlerim bozuldu bu teyzelerden ama bu baya takıntılıymış ahaha her şeyi duydum da kulak takıntısı olanı duymamıştımOda birşey mi alışveriş merkezinde bir kadın taktı bana sürekli çocuğun kulakları kepçe olur sürekli yan yatır çevir tamam mı dikkat et kulağa bak böle olur dikkat et burnuna da dikkat et tamam mı hadii sonra dönüp tekrar kulaklara dikkat et kulaklara bu böyle abartısız 15 cümle kurdu
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı vallahi kafa yoraan şeyler bunlarBuranın sistemi de aynı canım doktor sezeryan olursa kendisi acil doğum olursa nöbetçi kim varsa o
Takibim güzel yapılsın sorularıma cevap bulayım başka bişey istemiyorum ben doğumu çokta kafama takmıyorum canım açıkçası
Ama bu hastane de nasıl sorucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?