2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Annemde biraz uzun giy biraz bol giy göbeğini ört dar giyme at artık şu kızlık kıyafetlerini vs..

Oda birşey mi alışveriş merkezinde bir kadın taktı bana sürekli çocuğun kulakları kepçe olur sürekli yan yatır çevir tamam mı dikkat et kulağa bak böle olur dikkat et burnuna da dikkat et tamam mı hadii sonra dönüp tekrar kulaklara dikkat et kulaklara bu böyle abartısız 15 cümle kurdu

Genelde bu tarz konusan teyzelerin gelinleri veya kızları soyledıklerının tam tersi oluyor ama naparsın işte

Stres yapma canım hepsi hallolur daha vakit var. Benim de daha çantam hazır değil daha yeni yeni birşeyler almaya başladık. Vaktimiz var daha Allah’ın izniyle vakitlice gelsinler de gerisi hallolur
Ayy bu kadınların kendi cinslerine kıskançlıklarından, kibirlerinden tiksinti geldi artık valla. Herkes her işin uzmanı her doğuran kadın doğum uzmanı. Herşeyi biliyorlar ya Cem Yılmaz diyor ya bilmiyorum lafının gramerden çıkarılması lazım diye hakikaten öyle

Bende tam tersini yaşıyorum geçen ay başladılar senin doğum yakın herhalde demeye yok 6 aylık diyordum ayy ne büyük karnın var diyorlardı napiyim kardeşim benimde iç karnım yok olan dışarda
ehehe sen de bendensin:) geçen gün kontrolde bi hamiş vardı yanımızda, karnımızın büyüklüğü hemen hemen aynıydı meğer 20 günü kalmış doğuma mağazada çarşıda dolmuşta bile doğuma az kaldı galiba diyolar ama bilmiyolar ki daha çookkk var inşallah büyüyen karnımla birlikte çatlaklarım da aldı başını gitti bu arada

Hey Allahım takıntı yapmıs demek

Sert mi canim nasi canini yakacak kadar mi? Benimkinin ciliz yani neden acaba
Canım benim arkadaşım 2 doğum yapmış biri ben bilmem uykudan uyandığımı uyuyamadığımı oynadığı için dedi
Benim bazen yerimden zıplatıyor bazen çok cılız onla kıyaslama yeteri kadar hareket ediyorsa iyidir zaten

bazı kadınlar cidden çok boş konuşuyor ya Ağızlarından bi maşallah çıkmaz

Kuzum sen böyle deyince aklıma geldi,geçen ki randevum de doktoruma sordum doğumum başlarsa ne yapmalıyım diye,anlaşmalı olduğum hastaneye git orda kim varsa o seni doğurtacak dedi. E ben ne anladım ki! Sadece planlı olursa gelirmiş

canın mı sıkılıyo teyze süpermiş sonrası kısa süreli bi şok, ne dediğini anlamaya çalışma, bakışmalar derken asansör geldi zaten :)))

Buranın sistemi de aynı canım doktor sezeryan olursa kendisi acil doğum olursa nöbetçi kim varsa o
Takibim güzel yapılsın sorularıma cevap bulayım başka bişey istemiyorum ben doğumu çokta kafama takmıyorum canım açıkçası
Ama bu hastane de nasıl sorucam bakalım

ya sinirlerim bozuldu bu teyzelerden ama bu baya takıntılıymış ahaha her şeyi duydum da kulak takıntısı olanı duymamıştım

Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?

Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı vallahi kafa yoraan şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…