2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı vallahi kafa yoraan şeyler bunlar
Kesinlikle canım en hayırlı hangisi olcaksa o olsun hepimiz için
Bazı hastanelerde doktorun gece gündüz geliyo anlaşmana bağlı ek ücretle falan hastaneden hastaneye değişiyor bazı doktor ücretleri çok çok yüksek mesela onlar direk kendileri geliyo falan saçma sapan işler yani

Bizim hastanede onceden kendi doktorun gelsin istiyorsan +1000 lira veriyordum ama bu sene kalkmıs uygulama. Sımdı saat kac olursa olsun kendi doktorun geliyor ek ücret odemeden. Benim gittiğim doktor da cok yogun randevulu olsan bile beklemek zorunda kalıyorsun ama cok iyi ilgileniyor inşallah hep boyle gider

İnşallah canım valla öyle doktorlar olsun beklemek sıkıntı değil buda biraz popüler bulunduğu hastanede gittiğin zaman ilgide sıkıntı yok ama başka zaman hayalet ulaşamıyosun falan napayım öyle doktoru her yere para vericem zaten

Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Kurutma makinasında küçülüyor bazı kıyafetler asarak kurursan daha iyi olur .Ben ayrı ayrı yıkamayı düşünüyorum benimkiler de pembe falan da var renk verebilir diye .
Bende odasını bekliyorum dolap falan kurulunca öyle yıkamayı düşünüyorum.
Kolay gelsin şimdiden

Bizim burda özel hastane yok,hepsi devlet doğal olarak böyle anlaşmaları olamıyor. Hayırlısıyla son 8 hafta

Kurumus-Maskara canım beyaz gri mavi olanların rengi karışmıyor bende hepsini bir yıkadım. Battaniyeler alt acmalar falan da var ama eğer onlarla birlikte yikayacaksan boyayabilir. İstersen bı beyaz bı renkli yıka. Orada ucretliydi sanirim. Ama kurutmaya atma.

Çok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makine

Yani battaniyeleri alt açmaları falan ayrı yıkadım demek istedim de doğru cümle kurmamisim. Sadece zibinlar renk bırakmıyor onu demek istedim. Beyaz ve bebe mavisi olanları birlikte yikayabilirsin. Benim koyu mavi kırmızı lacivert falan d vardı onları ayrı yıkadım.

Canım alt açmayı yıkamak aklıma gelmedi çünkü o kadar isiya dayanir mi bilemedim. Benim kiyafetlerin hepsi ayni tonlar 1 parça mavi biseyi var oğlumun kalanlarin hepsi ayni tonlar nerdeyse. Ayri ayri makineye atacak kadar da çok degiller

Canım zaten telefonla ulassan da ya gel bakayım diyorlar ya da kendisi hastaneye gelene kadar nöbetçi doktora görünmeni soyluyorlar. Ben iki üç kez baska doktora da gittim kendi doktorumdan hariç. Ona 24 saat ulasabılıyorum ve Allah için adam her saat dönüş yapıyor. Ama sonuc hep gel bakayıma baglaniyor. Zaten benim içim de rahat etmıyor gidip baktırmadan o yuzden en iyisi hastanede her an nöbetçi bir kadın dogumcu olsun rutınlerde de kendi doktorum iyi ilgilensin yeter

O zaman hepsini bir makine yap gitsin ya zaten hepi topu giyeceği bı kaç ay :)

Beyazlar biraz bozarabilir canım ilk yıkama oldugu için.İlk yıkamadan sonra farketmez ama ilk yıkama olunca bilemedim

3-5 parça rengi çıkacakları elinde çitileyip as canım sende hepsini bi makina yap nolcak pembeleri grileri ben beyazlarla yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…