geçmiş olsun canım, ömer kerem annesini üzmez yüreğini ferah tutKızlar hepiniz çok sağolun holter yeni çıkartıldı bugun daha iyiyim sonuc bekliyorum sonra doktora göstereceğim
Kesinlikle canım en hayırlı hangisi olcaksa o olsun hepimiz içinAnladım canım. Hakkımızda hayırlısı vallahi kafa yoraan şeyler bunlar
Bizim hastanede onceden kendi doktorun gelsin istiyorsan +1000 lira veriyordum ama bu sene kalkmıs uygulama. Sımdı saat kac olursa olsun kendi doktorun geliyor ek ücret odemeden. Benim gittiğim doktor da cok yogun randevulu olsan bile beklemek zorunda kalıyorsun ama cok iyi ilgileniyor inşallah hep boyle giderKesinlikle canım en hayırlı hangisi olcaksa o olsun hepimiz için
Bazı hastanelerde doktorun gece gündüz geliyo anlaşmana bağlı ek ücretle falan hastaneden hastaneye değişiyor bazı doktor ücretleri çok çok yüksek mesela onlar direk kendileri geliyo falan saçma sapan işler yani
Hmm bakiyim canim.bi Vernel yumos gibi kokmuyolar ama mecbur organik kullancaz artik hepcanım minoris zaten yumuşatıcılı diye biliyorum benim aldığımın üstünde öyle yazıyor bir bak istersen.
İnşallah canım valla öyle doktorlar olsun beklemek sıkıntı değil buda biraz popüler bulunduğu hastanede gittiğin zaman ilgide sıkıntı yok ama başka zaman hayalet ulaşamıyosun falan napayım öyle doktoru her yere para vericem zatenBizim hastanede onceden kendi doktorun gelsin istiyorsan +1000 lira veriyordum ama bu sene kalkmıs uygulama. Sımdı saat kac olursa olsun kendi doktorun geliyor ek ücret odemeden. Benim gittiğim doktor da cok yogun randevulu olsan bile beklemek zorunda kalıyorsun ama cok iyi ilgileniyor inşallah hep boyle gider
Kurutma makinasında küçülüyor bazı kıyafetler asarak kurursan daha iyi olur .Ben ayrı ayrı yıkamayı düşünüyorum benimkiler de pembe falan da var renk verebilir diye .Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Bizim burda özel hastane yok,hepsi devlet doğal olarak böyle anlaşmaları olamıyor.Kesinlikle canım en hayırlı hangisi olcaksa o olsun hepimiz için
Bazı hastanelerde doktorun gece gündüz geliyo anlaşmana bağlı ek ücretle falan hastaneden hastaneye değişiyor bazı doktor ücretleri çok çok yüksek mesela onlar direk kendileri geliyo falan saçma sapan işler yani
Çok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makineKurutma makinasında küçülüyor bazı kıyafetler asarak kurursan daha iyi olur .Ben ayrı ayrı yıkamayı düşünüyorum benimkiler de pembe falan da var renk verebilir diye .
Bende odasını bekliyorum dolap falan kurulunca öyle yıkamayı düşünüyorum.
Kolay gelsin şimdiden
Aynen canım çok şükürBizim burda özel hastane yok,hepsi devlet doğal olarak böyle anlaşmaları olamıyor.Hayırlısıyla son 8 hafta
Canım alt açmayı yıkamak aklıma gelmedi çünkü o kadar isiya dayanir mi bilemedim. Benim kiyafetlerin hepsi ayni tonlar 1 parça mavi biseyi var oğlumun kalanlarin hepsi ayni tonlar nerdeyse. Ayri ayri makineye atacak kadar da çok degillerKurumus-Maskara canım beyaz gri mavi olanların rengi karışmıyor bende hepsini bir yıkadım. Battaniyeler alt acmalar falan da var ama eğer onlarla birlikte yikayacaksan boyayabilir. İstersen bı beyaz bı renkli yıka. Orada ucretliydi sanirim. Ama kurutmaya atma.
Biz Türkiye'de çok mu abartılı yaşıyoruzBizim burda özel hastane yok,hepsi devlet doğal olarak böyle anlaşmaları olamıyor.Hayırlısıyla son 8 hafta
Canım zaten telefonla ulassan da ya gel bakayım diyorlar ya da kendisi hastaneye gelene kadar nöbetçi doktora görünmeni soyluyorlar. Ben iki üç kez baska doktora da gittim kendi doktorumdan hariç. Ona 24 saat ulasabılıyorum ve Allah için adam her saat dönüş yapıyor. Ama sonuc hep gel bakayıma baglaniyor. Zaten benim içim de rahat etmıyor gidip baktırmadan o yuzden en iyisi hastanede her an nöbetçi bir kadın dogumcu olsun rutınlerde de kendi doktorum iyi ilgilensin yeterİnşallah canım valla öyle doktorlar olsun beklemek sıkıntı değil buda biraz popüler bulunduğu hastanede gittiğin zaman ilgide sıkıntı yok ama başka zaman hayalet ulaşamıyosun falan napayım öyle doktoru her yere para vericem zaten
Bilmem ki, ama Canada çok adil bir ülke diyebilirim. Türkiye de yaşadım 11 yıl,parayi veren düdüğü çalar şeysi var orda birazBiz Türkiye'de çok mu abartılı yaşıyoruz
Canım oranın devlet hastanesi bizim en iyi özelimiz zatenBiz Türkiye'de çok mu abartılı yaşıyoruz
O zaman hepsini bir makine yap gitsin ya zaten hepi topu giyeceği bı kaç ay :)Canım alt açmayı yıkamak aklıma gelmedi çünkü o kadar isiya dayanir mi bilemedim. Benim kiyafetlerin hepsi ayni tonlar 1 parça mavi biseyi var oğlumun kalanlarin hepsi ayni tonlar nerdeyse. Ayri ayri makineye atacak kadar da çok degiller
Beyazlar biraz bozarabilir canım ilk yıkama oldugu için.İlk yıkamadan sonra farketmez ama ilk yıkama olunca bilemedimCanım alt açmayı yıkamak aklıma gelmedi çünkü o kadar isiya dayanir mi bilemedim. Benim kiyafetlerin hepsi ayni tonlar 1 parça mavi biseyi var oğlumun kalanlarin hepsi ayni tonlar nerdeyse. Ayri ayri makineye atacak kadar da çok degiller
3-5 parça rengi çıkacakları elinde çitileyip as canım sende hepsini bi makina yap nolcak pembeleri grileri ben beyazlarla yıkıyorumCanım alt açmayı yıkamak aklıma gelmedi çünkü o kadar isiya dayanir mi bilemedim. Benim kiyafetlerin hepsi ayni tonlar 1 parça mavi biseyi var oğlumun kalanlarin hepsi ayni tonlar nerdeyse. Ayri ayri makineye atacak kadar da çok degiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?