2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba kuzular, ben artık aşırı yoruluyorum ya ayak tabanlarım , bacaklarım çok ağrıyor, magnezyumda kullanıyorum... bazen çok hareket ediyor o bile darlıyor beni dursa da rahat etsem diyorum. karnımda çok genginleşti sanki sığmıyor gibi hissediyorum.. çok şikayetlendim ama bende durumlar böyle hamişler

Tamam ama aciliyetin olup olmadığını bilmiyosun normal diyebilir gel bakalım diyip kendi ilgilenmesi farklı Allah korusun suyun gelicek bebek hareket etmicek tabiki nöbetçi doktora gidersin
Benim demek istediğim artık su takibi kordon bebek gelişimi pozisyonu tek Bi doktor bilmeli ki ona göre doğum planı yapalım en azından kalk gel dediğinde kendisi baksın canım senin dediğin çok çpk acil durumlarda kim bakarsa baksın zaten

Maşallah canım gözünaydın
Canım renk toplayan mendiller var çamaşırların içine koyuyorsun birbirine renkleri geçmiyor. Rossmanda falan var burda

Canım renk toplayan mendiller var çamaşırların içine koyuyorsun birbirine renkleri geçmiyor. Rossmanda falan var burda
Buna bakicam hemen netten varsa alayim yoksa artik beyazlari elde yıkarım asarım eve bir yere
yıkayabilirsin kaygılandıysan canım, zaten minnacıklar sabun tozu ile çitile çitile as yormaz seni.
Ben bebek deterjanı almıştım onunla yıkamayı planlıyordum. Evin içine bir yere asarım 10 parça zaten diğerleri hepsi ayni renk

Benimde 2. Doğumum ama ilk kez hastane çantası hazırlıyorum bebise ilk giydirilecek olarak neler koyuyorsunuz kızlar
10 lu hastane çıkışı aldım. onun battaniyesinin içine iç zıbın, üst zıbın, patikli alt pijaması, çorap, eldiven, bere, bir tanede bez koydum canım bohça gibi yaptım hemşireye o şekilde vericem ilk doğumumda da o şekilde yapmıştım
Aynen canım büyük karın daha çok çatlak malesef

Vardır canım orda da sana resmini atayım bak

Citcitli zibinlardan mi koyuyosun kolsuz mu içe giyilen bağlamalı gibi olanlardan mi uzun kollu

Meleklerin şefaatçin olsun canım zor şeyler yaşamışsın üzüldüm.Doktor ne kadar da onemli.İnsallah bu bebeğin sağlıkla zamanında doğar.Mutlulukla büyütürsün❤

Amin canım inşallah hepimiz mutlu bebiş reismleri paylaşırız inşallah

Çok haklısın canım herkes mesleğini layığıyla yapmalı ama heleki böyle insan canı söz konusuysa çok daha özenli olmalı, doktor bilgili olduğu kadar vicdanlı da olmalı, benim o doktorum sonra ziyaretime geldi hala soğuk kanlıydı çünkü vicdanı yok ben gözünde müşteriyim. Şimdiki doktorum düşük yaptığımda kürtajımı fln yaptı onluk bişey kalmamıştı mesaisi dolunca üstünü değişip odama geldi konuşmadan yanımda oturdu yarım saat fln onu öyle üzgün görmek bile güven uyandırıyor. Allahım hepimizi vicdanlı iti doktorlarla karşılaştırsın

Amin canım hiç birimiz yaşamayalım. Şimdi çok iyiyim maşallah ödemde yok tansiyonda, düşünmemeye çalışıyorum düşünürsem panikliyorum, hiç bişey olmamış ilk gebeliğimmiş gibi devam etmeye çalışıyorum şuan bebekde bende iyiyiz, en geç 36da alıcaklar öncesinde de en ufak vücudumda bir değişiklik olursa alıcaklar, inşallah 36 olur gibi

Bende preeklampsi den doğum yaptım canım hergun tansiyon olcuyorum bu ara oynamaya başladı iniş çıkış oluyo sabit kalmadığı için sorun yok odemde yok bakalım stres uzak durulması gereken en önemli şey ben inanıyorum 36 lari görüp sağlıkla kucağımiza aliriz bence

Kizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Evet yaa geçen sene bende o ortak makinada yıkadım çamaşırlarımı ama tiksinerek. Acaba buna kim neler atmıştır diye düşündüm. Amerikada bana insanlar çok pis geliyor. Ne ütülü giyiyorlar nede temiz. Makinanın deterjan gözü bile 2 parmak leş gibi birikmiş deterjandı. Yüksek ısıya atsan çekebilir. Elinde yıkasan daha mantıklı bencede

Bende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığını
Bu tosbaa zıplatıyo
Telde yazarken kollarımı karnıma koyuyorum ya bi vuruyo resmen bilinçli mi acaba diyorum

Yurtdışında yaşasam en zorlanacağım konu bu olurdu sanırım Ortak çamaşırhane olayı çok kötü biri bence
Şapur şupur 1.30 saat yıkayıp iki durulama yapmaya alışmışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…