Tamam ama aciliyetin olup olmadığını bilmiyosun normal diyebilir gel bakalım diyip kendi ilgilenmesi farklı Allah korusun suyun gelicek bebek hareket etmicek tabiki nöbetçi doktora gidersinCanım zaten telefonla ulassan da ya gel bakayım diyorlar ya da kendisi hastaneye gelene kadar nöbetçi doktora görünmeni soyluyorlar. Ben iki üç kez baska doktora da gittim kendi doktorumdan hariç. Ona 24 saat ulasabılıyorum ve Allah için adam her saat dönüş yapıyor. Ama sonuc hep gel bakayıma baglaniyor. Zaten benim içim de rahat etmıyor gidip baktırmadan o yuzden en iyisi hastanede her an nöbetçi bir kadın dogumcu olsun rutınlerde de kendi doktorum iyi ilgilensin yeter
Beyazlar sadece hastane çıkışı 10 parçalı elde mi yikasam acaba ?Beyazlar biraz bozarabilir canım ilk yıkama oldugu için.İlk yıkamadan sonra farketmez ama ilk yıkama olunca bilemedim
Aynen öyle yapicam :)3-5 parça rengi çıkacakları elinde çitileyip as canım sende hepsini bi makina yap nolcak pembeleri grileri ben beyazlarla yıkıyorum
Maşallah canım gözünaydınKontrolden çıktık kızlar
1550 gr 38 cm olmuş oğlusum
Kafası yukarıda henüz dönmemiş
3 haftada bir olan kontrollerimiz 2 haftada bire düştü
Ben kilo almamışım 300 gr vermişim hatta
Sen vermişsin ama bebek alması gereken kiloyu almış dedi doktorum
Maşallah canım gözünaydınBenim de minikim 1300 gr olmuş yine göremedik yüzünü arkasını dönmüş. Kafa üstü duruyor dedi doktor ağrılarımın hepsine normal dedi 2 haftada 1 e dürtü kontroller nst ye bağladı artık hep yapacak .Bebiş bugün ekstra bi hareketli
Canım renk toplayan mendiller var çamaşırların içine koyuyorsun birbirine renkleri geçmiyor. Rossmanda falan var burdaÇok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makine
yıkayabilirsin kaygılandıysan canım, zaten minnacıklar sabun tozu ile çitile çitile as yormaz seni.Beyazlar sadece hastane çıkışı 10 parçalı elde mi yikasam acaba ?
Buna bakicam hemen netten varsa alayim yoksa artik beyazlari elde yıkarım asarım eve bir yereMaşallah canım gözünaydın
Maşallah canım gözünaydın
Canım renk toplayan mendiller var çamaşırların içine koyuyorsun birbirine renkleri geçmiyor. Rossmanda falan var burda
Ben bebek deterjanı almıştım onunla yıkamayı planlıyordum. Evin içine bir yere asarım 10 parça zaten diğerleri hepsi ayni renkyıkayabilirsin kaygılandıysan canım, zaten minnacıklar sabun tozu ile çitile çitile as yormaz seni.
10 lu hastane çıkışı aldım. onun battaniyesinin içine iç zıbın, üst zıbın, patikli alt pijaması, çorap, eldiven, bere, bir tanede bez koydum canım bohça gibi yaptım hemşireye o şekilde vericem ilk doğumumda da o şekilde yapmıştımBenimde 2. Doğumum ama ilk kez hastane çantası hazırlıyorum bebise ilk giydirilecek olarak neler koyuyorsunuz kızlar
Aynen canım büyük karın daha çok çatlak malesefehehe sen de bendensin:) geçen gün kontrolde bi hamiş vardı yanımızda, karnımızın büyüklüğü hemen hemen aynıydı meğer 20 günü kalmış doğumamağazada çarşıda dolmuşta bile doğuma az kaldı galiba diyolar ama bilmiyolar ki daha çookkk var inşallah büyüyen karnımla birlikte çatlaklarım da aldı başını gitti bu arada
çok sağol canım şükür bişey cıkmadı artık agırlasıyor kendini yorma dedi hamilelikten kaynaklıymışgeçmiş olsun canım, ömer kerem annesini üzmez yüreğini ferah tut
Citcitli zibinlardan mi koyuyosun kolsuz mu içe giyilen bağlamalı gibi olanlardan mi uzun kollu10 lu hastane çıkışı aldım. onun battaniyesinin içine iç zıbın, üst zıbın, patikli alt pijaması, çorap, eldiven, bere, bir tanede bez koydum canım bohça gibi yaptım hemşireye o şekilde vericem ilk doğumumda da o şekilde yapmıştım
Meleklerin şefaatçin olsun canım zor şeyler yaşamışsın üzüldüm.Doktor ne kadar da onemli.İnsallah bu bebeğin sağlıkla zamanında doğar.Mutlulukla büyütürsün❤
Çok haklısın canım herkes mesleğini layığıyla yapmalı ama heleki böyle insan canı söz konusuysa çok daha özenli olmalı, doktor bilgili olduğu kadar vicdanlı da olmalı, benim o doktorum sonra ziyaretime geldi hala soğuk kanlıydı çünkü vicdanı yok ben gözünde müşteriyim. Şimdiki doktorum düşük yaptığımda kürtajımı fln yaptı onluk bişey kalmamıştı mesaisi dolunca üstünü değişip odama geldi konuşmadan yanımda oturdu yarım saat fln onu öyle üzgün görmek bile güven uyandırıyor. Allahım hepimizi vicdanlı iti doktorlarla karşılaştırsınburcuymn basın sağolsun, yaşadıkların çok zor, canımızı emanet ettiğimiz hekimlerin heleki böyle bir durum varlığında bu kadar rahat olması ne mesleki ne de vicdanı açıdan çok çok yanlış. Herkes doktor olmamalı. Her zeki öğrenci tıp fakültesini bitirmemeli. Gerçekten sorumluluk sahibi bireyler özel bir olgunluk sınavından geçerek buralara gelmeli. Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin canım..
Amin canım hiç birimiz yaşamayalım. Şimdi çok iyiyim maşallahCuma günü hamile halimle içimden neler saydirdim o doktor bozuntusuna çok şükür sen iyisin çok zor bı süreçten gecmissin canım inşallah tekrar yasamazsin hiçbirini şimdi nasıl gidiyor herşey yolunda mj
Bende preeklampsi den doğum yaptım canım hergun tansiyon olcuyorum bu ara oynamaya başladı iniş çıkış oluyo sabit kalmadığı için sorun yok odemde yok bakalım stres uzak durulması gereken en önemli şey ben inanıyorum 36 lari görüp sağlıkla kucağımiza aliriz benceAmin canım hiç birimiz yaşamayalım. Şimdi çok iyiyim maşallahödemde yok tansiyonda, düşünmemeye çalışıyorum düşünürsem panikliyorum, hiç bişey olmamış ilk gebeliğimmiş gibi devam etmeye çalışıyorum şuan bebekde bende iyiyiz, en geç 36da alıcaklar öncesinde de en ufak vücudumda bir değişiklik olursa alıcaklar, inşallah 36 olur gibi
Anneler başka canım o konuya hiç girmeyelim onları aslaaa memnun edemeyiz :))Annemde biraz uzun giy biraz bol giy göbeğini ört dar giyme at artık şu kızlık kıyafetlerini vs..
Attp mi aptt mi ne öyle bişeyPıhtılaşmaya hangi testle ve niye baktı canim
Evet yaa geçen sene bende o ortak makinada yıkadım çamaşırlarımı ama tiksinerek. Acaba buna kim neler atmıştır diye düşündüm. Amerikada bana insanlar çok pis geliyor. Ne ütülü giyiyorlar nede temiz. Makinanın deterjan gözü bile 2 parmak leş gibi birikmiş deterjandı. Yüksek ısıya atsan çekebilir. Elinde yıkasan daha mantıklı bencedeKizlar bugün oğlumun kıyafetlerini yıkacam. Malum evde çamaşır makinesi yok. Kiyafetlerin renkleri beyaz,gri,grinin tonlari hepsini 1 makinada mi yikasam! Bide kurutayım mi? Kurutursam sanki çok küçülürler?
Bende kızımda hiç hatırlamıyorum uykudan uyandırdığınıCanım benim arkadaşım 2 doğum yapmış biri ben bilmem uykudan uyandığımı uyuyamadığımı oynadığı için dedi
Benim bazen yerimden zıplatıyor bazen çok cılız onla kıyaslama yeteri kadar hareket ediyorsa iyidir zaten
Yurtdışında yaşasam en zorlanacağım konu bu olurdu sanırımÇok teşekkür ederim canım. Off bugün de hava yağmurlu. Ayrı ayrı atmaya kalksam kıyafetleri kocaman makineye hem komik durur hemde pahaliya patlar her yikama için yaklaşık 3 dolar yarım saat yıkıyor makine
Kesinlikle evetBiz Türkiye'de çok mu abartılı yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?